![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 60 אקטואל
|
אני אתאר שוב את הבעיה. הבעיה מפריעה בעיקר בזינוק בעלייה. אני מחכה להגיע לנקודה, עולה עוד ועוד עם דוושת הקלאץ עד שהיא מורמת כמעט עד הכי למעלה כדי להגיע לנקודה.
כנ"ל שאני מעלה הילוכים, ההילוך נכנס רק שהדוושה למעלה לחלוטיו, לפני זה , אני כמו בניוטרל.. לפני שנה הוחלף גיר וקלאץ ע"י בעלים קודמים... מה הבעיה? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צריכים לראות אם המשאבה שעל הגיר זזה בהתאם למהלך הרגלית אך גם יכול להיות שהבעיה היא הקלאצ לך תיסמוך על המוסך של הבעלים הקודמים
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto spice 01
|
דבר עם מאור30
יעשה לך את העבודה בחינם , חלקים עלייך הוא גר בחדרה |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
צטט:
את המשאבות. אם המשאבות תקולות, ברור שצריך להחליף אותן וזאת כלל לא השאלה. השאלה היא האם בעת החלפת מצמד, כחלק מתהליך החלפתו יש להחליף גם את משאבות המצמד, והתשובה לכך לדעתי היא לא. לגבי יוקר המחיה - בשביל זה רשמתי 600 ש"ח ויותר .
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
![]() מזה הבנתי שבעוד שנה, המחיר לא אמור לעלות יותר מאשר עכשיו. דוד.
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
צטט:
![]() הכוונה ב"זה לא אמור לעלות יותר בעוד שנה" היא שלעומת החלפת משאבת מים תוך כדי החלפת רצועת טיימינג, שבה מתבצעת עבודת פירוק דומה, ובעצם העבודה הנוספת להחלפת משאבת המים היא זניחה יחסית לאם לא עושים טיימינג ורוצים להחליף רק אותה, לא כך עם המשאבות - העבודה הנוספת הנדרשת לצורך החלפת המשאבות לא תיהיה משמעותית גבוהה יותר בלי החלפת המצמד אל מול ביצוע שתי העבודות גם יחד (גם לא במחיר). "לא אמורה" - כי כניראה המוסכניק "יעשה מחיר" על שילוב העבודות, כלומר כן תיהיה הנחה כלשהי, אך אינני מאמין שזה מה שאמור להפוך לכדאי פעולה של החלפת חלקים תקינים. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
עכשיו אתה ברור, ונכון כתבת.
דוד.
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
האם המחיר שקיבלתי להחלפת מצמד ב2000 שח הינו מחיר סביר??
או שאפשר למצוא לא מורשים שיסכימו לעשות זאת גם ב1000 שח (מבלי להסתכן בזריקת אבנים ....) |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX
|
מזה המחיר הזה 2000 שקל ? קלאץ מקורי של פיאט עולה כ550 שקל
ותחליפי מצויין של ואלייאו כ400 ,יש הבדל במחיר בין לV8 -V16 . עבודה להחלפה לוקחים 500 שקל . |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
תודה זה מה שחשבתי. אם מישהו יוכל להפנותי לבעל מקצוע במחירים כאלו .. אודה לו מאוד
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש המלצה למוסך טוב באיזור חיפה והצפון שמתמחה בפיאט | -=ALX=- | בעלי מקצוע | 2 | 16-03-14 00:23 |
| מחפש המלצה למוסך באזור עמק יזרעאל | maor_ar | בעלי מקצוע | 8 | 18-02-14 18:42 |
| המלצה למוסך טוב ברמת גן - פונטו ספייס 2002 | oronm | פונטו - טכני | 9 | 11-03-13 17:33 |
| מחפש המלצה למוסך פיאט זול באיזור חיפה | punto96hsd | בעלי מקצוע | 2 | 28-05-09 01:35 |
| מחפש המלצה למוסך באזור ראשל"צ לאונו (לא מורשה) | פורום הגראז' | 1 | 10-05-07 10:27 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד