![]() |
מחפש המלצה למוסך, ומחיר מומלץ - לקלאץ פונטו
כולל מעמ, עבודה, משאבה וכל מה שצריך...
כרגע בירושלים.. אז עדיפות לירושלים.. (הבעיה שההילוך נכנס רק שהקלאץ פחות מס"מ לפני הסוף - זה סימן שהקלאץ גמור, נכון??) |
מוסך בירושלים
אם מורשה היבואן אז יש 2 בירושלים:
http://www.fiat.co.il/default.asp?ca...48B4DF3AF69%7D כדאי קודם לבצע בדיקה ולראות מה בדיוק לא תקין. בברכה - רפי לין |
תודה , האם אתה ממליץ על המורשה ברכב ישן 2004 ??
כמה לדעתך אני אמור לשלם במידה וצריך להחליף קלאץ ומשאבה כולל חלקים עבודה ומעמ לאחר עריכה..: טוב אז במוסך המורשה בגבעת שאול ירושלים- ישר אמר 2000 כולל חלקים עבודה ומעמ, ולא כולל שום דבר נוסף! ובמוסך המורשה תלפיות ירושלים, ביקש מספר רכב (???שאלתי בשביל מה, הוא טען שרק ככה יכול לתת לי מחיר).המחיר 2090 !!!!, רק סט מצמד (דיסק פלטה ומיסב לחץ) A |
מי איבחן שעליך להחליף את המשאבות?
המשאבות אינן מוחלפות דרך קבע במקביל להחלפת המצמד, אלא רק לפי הצורך. |
המורשה מבקש מספר רכב בכדי לבדוק איזה חלק מתאים בדיוק לפי הקטלוג
המוסך שנצן לך הצעה של 2000 שח להחלפה היא סבבה מאוד אך כמו שאמר רק קלאצ ולא מעבר כך שאם הפקק מים דפוק תוסיף עוד כמה שקלים וכנל לגבי משאבות קלאצ שעדיף להחליף ביחד עם הקלאצ כי הן עושות בעיות עם קלאצ חדש כי הן עיפות |
צטט:
לא ידוע מתי החליפו וכל עוד הן תקינות, מה הטעם להחליף חלק תקין? במוסך יגבו ממנו כ 600 ש"ח (ויותר) להחלפת שתי המשאבות, החלפה שאינה חייבת להיות כל עוד המשאבות תקינות. באותה מידה ניתן יהיה להחליף את המשאבות גם תוך שנה אם הן יסיימו את חייהן, זה לא אמור לעלות יותר מאשר עכשיו... |
תודה חברים..
2000 נשמע לי יקר.. חשבתי לשלם על זה באזור ה1000.. אז כנראה שחייתי באשליות... |
צטט:
רוב הסיקויים שזה בעיה במשבות, כול משבה עולה סהיבות 250 ש"ח שאתה מרים קלץ קצת עד הנקודה, רכב לא נוסע לך בקפיצות? |
משאבות דפוקות יגררו תגובהה לא חלקה של הרגלית והיתקעות שלה קפיצות נובעות לרוב מהקלאצ או גלגל תנופה שצריך חריטה
|
צטט:
נראה שאתה לא מתמצא במחירים לאורך זמן. ככול שיוקר המחיה עולה, באותה מידה ויותר עולים גם החלקים והעבודה. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:18. |