![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Guest
|
יש לי מצלמה בין הפשוטות שיש (קודאק 5.0 מגה- פיקסל) ואני מבטיח לך שהתמונות יצאו באותה רמה בדיוק מהתמונות שלך.
כל התמונות יהיו בגודל 1024X768 (בניגוד ל- 800X600 פעם), יעברו הוספת חדות, מחיקת לוחיות רישוי (חובה על כל הצלמים) ושאר "שיפוצים" חיוניים בפוטושופ. |
|
|
#22 |
|
Guest
|
תנו יום ושעה ואני שם
|
|
|
#23 |
|
Guest
|
יש לי Canon EOS 400D DSLR, מי יכול לדבר איתי?
וברצינות, אני אצלם - כהרגלי. גדעון, אומנם עבר זמן - תעלה את התמונות מהקארטינג ומלטרון. |
|
|
#24 |
|
Guest
|
גם ה- Kodak c340 תעשה את העבודה מצויין, פשוט צריך לדעת איך לצלם ולנצל את כל מצבי הצילום של המצלמה. מבטיח תמונות איכות מצויינות אחרי המפגש, יש למה לצפות..
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
תגובה
אז ככה לי יש MINOLTA Dimage 7i
5 מגה פיקסל איכות רזולוציה מירבית 2560X1920 ועוד המון המון אופצויות שאין בכל מצלמה ! אז רק תחליטו על תאריך שכולם יסכימו |
|
|
#26 |
|
Guest
|
זה מפגש של חובבי מצלמות או רכב
|
|
|
#27 |
|
Guest
|
אלא אם המצלמות שלכם מצלמות דרך קירות...
![]() כל עוד תצלמו את הרכבים של חברי המועדון.... |
|
|
#28 |
|
Guest
|
תגובה
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
נו מה אין תאריך מי מחליט תתנו מקום טוב מרכז כי אני לא מתמצא בדרכים ! |
|
|
#29 | |
|
Guest
|
Re: תגובה
צטט:
תמיד עדיף להקטין את התמונות, זה נותן לך גם איכות תמונה טובה יותר. אגב, לא להקטין/ לערוך תמונות בצייר של Windows, זה פוגם באיכות התמונה, ועל איכות אני לא מתפשר. יש הרבה תוכנות לעריכת תמונות, אני משתמש בפוטושופ וגם בתוכנה הקלילה IrfanView. |
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
תגובה
כן גם לי יש תוכבה אני מצלם במסיבות לפעמים אז יש לי את הכלים !!
אז אל דאגה חביבי !! נו מי נותן את התאריך והמקום !!! |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד