מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=52)
-   -   מפגש FIAT ספורט/יביות /קופה . (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=1964)

25-04-07 21:54

מפגש FIAT ספורט/יביות /קופה .
 
רבות דובר על מפגש ע-נ-ק,של הגירסאות הספורטיביות של
קונצרן פיאט- בעיקר FIAT Coupe.
FIAT Uno Turbo ie
FIAT BRAVO HGT 20V
FIAT PUNTO HGT/ABARTH
FIAT 127 Sport 1050/1300
FIAT X1/9
FIAT SPYDER
ועוד....

האם מתוכנן מפגש בקרוב? אני מוכן לעזור בעניין ה FIAT Coupe.

אילן פייביש
turbo

25-04-07 22:02

אני יהיה בפנים :P

25-04-07 22:22

אכן דובר רבות, בשבוע הקרוב ינתנו הפרטים.

בעקבות שרשורים שבהם "דברים" הוצאו מהקשרם ולא נלקחו בפופורציות המתאימות, המפגש הנ"ל יהיה ללא דגש על סוג ודגמי הרכבים, תהיה נוכחות מקסימלית מדגמי הספורט והקלאסיות אך הדגש על קונצרן פיאט כ-ו-ל-ו .

המפגש הקרוב יהיה מאורגן, מסודר, מעניין וגדול מכל המפגשים שנערכו עד כה :!: :!: :!: .
יש למה לצפות :!: :!: :!: .

הפתעות בהמשך.

26-04-07 18:06

אני מקווה שזה יהיה לטובת לכולם

26-04-07 18:37

זה יהיה מאוד לטובת כולם. פרטים - בהמשך. נא להכין את הרכבים :)

26-04-07 18:49

אני ממש לא מצליח להבין על מה כל השמחה והאופטימיות, במיוחד אחרי שהובהר לנו חגיגית ע"י כמה מחברי הפורום שבעלי הרכבים הישנים לא רצויים כלל במפגשים, ובמיוחד האונו.

אביעד: בשביל מה להכין את הרכב? כדי שאחרי המפגש כשאני יעלה תמונות שלו לרשת אני יקבל תגובות בסגנון של "בשביל מה אתה מעלה את התמונה הזאת? חרא אוטו.."

רק תחשבו על זה, אין טעם לפתוח את הנושא מחדש.

26-04-07 18:54

גיא תאמין לי לא הייתי מעז להוציא אפילו מילה רעה לאונו ואני אומר שוב לכל בעלי אונואים בלי קשר חראות של דגמים:אתם מוזמנים!! :)
אני לא מבין למה ישנים לא רצויים בכלל במפגשים.... :roll:

26-04-07 19:05

גיא, כולם רצויים במפגשים. גם בעלי הרכבים הישנים וגם בעלי האונו.

בפעמים הקודמות שהגעת למפגשים ולטיולים - נהנית? היה לך כיף? הרגשת לא רצוי?

להזכיר לך שגם אני מגיע בד"כ עם האונו שלי, גם רפי לין וגם גלעד?

כשאתה העלית תמונות של האונו שלך, מישהו שאל אותך למה אתה מעלה אותן?

דיי עם הגישה השלילית!!!!

ולגבי האנשים האחרים, כשאתה מטייל, אתה מצלם כל אבן שאתה רואה בדרך? או שאתה מצלם את הדברים המעניינים והלא שגרתיים שאתה תראה?

וין דיזל, גם הדגמים הישנים האחרים של פיאט מוזמנים ורצויים במפגשים. אל תשכחו להכין ולרחוץ אותם לפני :)

אני מקווה שזאת הפעם האחרונה שאנחנו מנהלים את הדיון הזה. אין לאף אחד סיבה להיעלב.

26-04-07 19:18

תודה ארילו המבין יבין.
ועוד משהו ישנה דבר אחד שאתה צודק :lol: :lol:
לא רחצתי את הרכב מאז חורף ועד כה ונמאסתי לרחוץ בכל הפעם שיורד גשם וחלטתי ואמרתי לעצמי לא ארחץ וזה רק יהיה בזבוז כסף שיגיע אביב או קרוב לקיץ ארחץ את פונטו שלי בכייף וחסל ליכלוך מהגשם!
בכל אופן תגיעו עם רוח המרומם ותשכחו מעניין וניהנה במסע! :wink: :arrow:

26-04-07 19:29

צטט:

במקור פורסם על ידי ארילו
גיא, כולם רצויים במפגשים. גם בעלי הרכבים הישנים וגם בעלי האונו.

בפעמים הקודמות שהגעת למפגשים ולטיולים - נהנית? היה לך כיף? הרגשת לא רצוי?

להזכיר לך שגם אני מגיע בד"כ עם האונו שלי, גם רפי לין וגם גלעד?

כשאתה העלית תמונות של האונו שלך, מישהו שאל אותך למה אתה מעלה אותן?

דיי עם הגישה השלילית!!!!

ולגבי האנשים האחרים, כשאתה מטייל, אתה מצלם כל אבן שאתה רואה בדרך? או שאתה מצלם את הדברים המעניינים והלא שגרתיים שאתה תראה?

וין דיזל, גם הדגמים הישנים האחרים של פיאט מוזמנים ורצויים במפגשים. אל תשכחו להכין ולרחוץ אותם לפני :)

אני מקווה שזאת הפעם האחרונה שאנחנו מנהלים את הדיון הזה. אין לאף אחד סיבה להיעלב.

אביעד:

אם אתה רוצה אני יכול לצרף תמונות מסך, ציטוטים וקישורים שמוכחים שדווקא אנו לא רצויים. יכול להיות שמי שאמר את הדברים לא התכוון, אבל המסר הועבר.

בפעמים הקודמות ברור שנהנתי, אך זה לא קשור אחד לשני. יש הבדל בין טיול באופן עצמאי לבין מפגשי מועדון. כשיש מפגש, כל חבר מצפה שבאיזה תמונה יראו את הרכב שלו.

כשאני העלתי את התמונות של האונו, אף אחד לא אמר כלום, דווקא קיבלתי רק הערות טובות על הרכב, אבל חברים אחרים כשהעלו תמונות של האונואים שהיו במפגש האחרון- תקפו אותם.

אגב, אני לא בגישה שלילית ואני לא אמרתי שאני לא יגיע למפגש הקרוב, אך כמובן שזה תלוי בבעלי אונואים נוספים משום שהובהר לי מצד חברים מסוימים ב- ICQ שהם לא מתכוונים להגיע למפגשים יותר.


כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:17.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
FIAT CLUB ISRAEL ©