![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פאיט פונטו ספייס 16V
|
ישור לרכב שנקנה
בשעה טובה כנראה מחר או מחרתיים אני אקבל את הרכב החדש שאני ומשפחתי רכשנו,פונטו ספייס 2005 16V ידנית,יש לי כמה שאלות לגבי ישור קו,הרכב עבר כ105 אלף קילומטר.
בבדיקה יצא שצריך רק כיוון פרונט,אך אני רוצה גם להחליף שמנים ונוזלי קירור וכו' לאיכותיים ביותר ולעשות טיימינג,כדי לדעת בדיוק מה יש לי ברכב,האם שכחתי כמה דברים? מישהו להמליץ לי למוסך אמין וזול יחסית באזור חיפה-קריות-עכו?? ובכללי,מהי עלות סבירה לכל מה שאמרתי? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
האם לרכב קיים ספר טיפולים? אם כן אז תוכל לדעת אם הוחלף דבר מה בזמן האחרון וזה יכול לתת לך אינדיקציה לגבי היקף הטיפול,
ניתן להיעזר בטפסים בשרשור הזה http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=7 כדי להתחיל בדף חדש בהתחשב שטיימינג אמור להתבצע ב 120K הייתי מקדים תרופה למכה ומחליף כבר עכשיו שלא יהיו הפתעות לא נעימות. -כוון פרונט -טיימינג מלא (מותחן מחזירי שמן וגם משאבת מים על הדרך) -פילטר אויר -פילטר שמן -פילטר מזגן -שמן מנוע -נוזל קירור פאראפלו -פלאגים -בלמים וצמיגים לפי הצורך. *כל הנאמר לעיל בהמלצה ודעה אישית בלבד. כשרכשתי את הפיאט שלי עשיתי העברת בעלות בעכו וקיבלתי טופס לטיפול 10K ראשון חינם במוסך פאטין שבעכו (מורשה פיאט) אני לא זוכר אם היו אותיות קטנות אבל שווה בדיקה אם קיבלת תוכל לחסוך בעלויות. נערך לאחרונה על ידי Nuker : 11-01-14 ב 04:26. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו S70 מאמץ מנוע + ישור קו | dadaSH | אונו - טכני | 0 | 30-08-11 03:22 |
| ישור קו - פיאט מריאה 2002 | doorman | מריאה - טכני | 4 | 08-05-11 22:34 |
| קישור לכיוון טיימינג | ben_david7 | פונטו - טכני | 3 | 12-03-11 20:25 |
| ישור קו ספייס 2001 טיפ' 16V | avil84 | פונטו - טכני | 12 | 19-02-10 14:12 |
| קישור לכתבה מעולה על נוזלי קירור לרכב | levya1 | רכב כללי | 2 | 12-10-09 15:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד