![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מול השוק בדרך חברון עדיף תילך לאיציק כדורי ואם לו אין אז תנסה בכל השדרה הזו של חנויות חלפים מול השוק
אם תירצה עזרה בהחלפת הגומיות דבר איתי יש לי את חלק מהכלים הדרושים יש לי מתאם שיכול להיתחבר לחור של המצת לצורך הכנסת לחץ אוויר ועוד סט כלים גדול של סיגנט ולגבי לוחץ קפיצים ניסתדר גם ככה לא יזיק שיהיה לי אחד כזה סוף סוף |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
המון תודה יאיר, אני כנראה אזדקק לעזרתך.
מזמן איבדתי את האמון שלי בכל שורת החלפים שמול השוק, כולם ניסו למכור לי מצתים שלא מתאימים לפונטו, כשביקשתי פראפלו כל אחד ניסה לדחוף לי איזה נוזל קירור שיש להם, וגם כשביקשתי מסנן שמן מקורי - אמרו לי "מקורי זה רק בחברה", גם כשקניתי קויל, באחת מהחנויות הציגו לי את הקויל כ"מקורי", כשברור שהוא לא. אני בכל זאת אעשה שם שוב סיבוב בדגש על פילטר שמן, כי יש לי כרגע אחד לא מקורי, ואני רוצה להעיף אותו.
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
אני החלפתי במוסך איציק ברחובות את גומיות השסתומים + כיוון ב 700 שקל
לא הבאתי שום חלק איתי. למרות שהבעיה שלי היתה בכלל עשן כחול בהנעה, לא לבן כמו שאתה מתאר אבל גם אצלי אכל שמן. כשהרכב חם תן מכת גז, האם יוצא עשן מהאגזוז? זה עבודה לא קלה ודוד לא יכל לבצע, לא רציתי להטריח. הלכתי בסוף לאיציק והעבודה היתה מקצועית עם שירות מעולה. ממליץ לך גם בחום להחליף פילטר שמן למקורי ולא לסחוב עם זה |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Senior Member
|
צטט:
האם ידוע לך מה המחיר של פילטר שמן מקורי?
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
הדרך שאני מכיר למנוע את נפילת השסתום לצילינדר זה פשוט למלא את הצילינדר בשרוך דרך חור הפלאג כך שכל נפח הצילינדר בנקודה מתה עליונה מתמלא והשסתום לא ייטבע פנימה.
תגיד דויד, מכווץ קפיצים שכזה יתאים לפונטו? |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
נראה שלא.
משום שזרועות האחיזה צריכות להיות, קצרה וארוכה בס"מ בערך.
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
אתה יכול להפנות אותי בבקשה למישהו שמוכר את המכווץ שהראת בתמונה? וכמה עולה?
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בת"א יש לא מעט חנויות כלים שניתן לקנות את המכשיר.
אם אתה כבר קונה, זכור לקנות גם את מחלץ הגומיות שבתמונה. בלעדיו אתה עלול לשבור מוביל. לא זוכר בדיוק כמה זה עלה המכשיר והחולץ. סביב ה-500 ש"ח. דוד.
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אז מה קורה שחכת אותי ?
![]() ההצעה שלי לעזור לך עדין בתוקף |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שמן מנוע לפונטו ספייס 2003 עם מנוע שעשה מעל 180 אלף | spice2003 | פונטו - טכני | 1 | 11-05-12 10:02 |
| נורת מנוע דולקת לאחר כיבוי מנוע פתאומי-עזרה? | YuriFink | פונטו - טכני | 3 | 11-11-11 19:34 |
| קיט פלסטלינה & שמפו ללא צורך בניגוב Carplan | Autostore | מכירה | 0 | 15-09-11 16:04 |
| מנוע מתחמם + מאוורר תקול + מנורת מנוע דולקת עזרה ! | dekel | פונטו - טכני | 22 | 02-08-11 00:14 |
| כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 18:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד