![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס ELX 16V
|
על המנוע השלם שהוא מצא בשבילי.
אם במוסך הוא יגידו לי שהם לא מוכנים לעשות רק ראש כי האבחון שלהם הוא כמו שציינתי החלפת מנוע, אז כניראה שלא תהיה לי ברירה אלא לגרור את הרכב למקום אחר שכן יהיה מוכן לעשות זאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
דוד דיברתי עם אישתי והיא אמרה כמו בעל הרכב זה צולם עם פלאש ובגלל זוית הצילום זה יצא ככה כמובן שאפשר היה לצלם את זה ככה ששני הצילינדרים יראו יפים ומבריקים הכל עינין של מישחק בהגדרות (כמה הצמצם פתוח וזמן חשיפה) וזווית צילום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תודה יאיר, למדתי עוד משהו.
דוד.
![]() |
#14 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
DannyB היקר.
קיבלתי את ההודעה שלך. לא הצעתי לך לקנות ממני ראש למנוע שלך, אלא לעזור לך לקנות ראש משופץ עם אחריות מהחרט שלי. ברור שמדובר בראש מתאים. ההצעה לקנות לך שרירה וקיימת. למרות שבהתחלה דחית אותה על הסף. אבל לדעתי קודם עליך לעדכן בפורום, מה אמר לך המוסך. ומה המהלכים שעשית עד עכשיו. חברי הפורום צמאים למידע. ![]() דוד.
![]() |
#15 |
Junior Member
|
שלום דוד,
דחיתי את ההצעה שלך משום שלא רציתי לבזבז שעות עבודה יקרות והייתי בטוח שאוכל למצוא ראש בירושלים. שאלתי את המוסכניק אם הוא יהיה מוכן להרכיב לי ראש אחר שהוא ישיג או אני והוא השיב בחיוב. הוא בינתיים לא מצא וגם אני לא, אז כרגע הרכב באותו מצב- כאבן שאין לה הופכין... דני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
500 ש"ח + מעמ לראש משופץ עם אחריות זה בלי כסף! תגיד דויד, הראש המשופץ מגיע ערום או מורכב שסתומים, שימסים וגל זיזים וכל המישתמע מכך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
צטט:
שקיבלת סך 4700שקל כולל עבודה הינו זול מאד במידה והרכב יתוקן כהלכה קשה להאמין אם ברצונך התקשר אלי כדי לבהין מה המחיר הזה כולל 0508345200 לשלמה אעזור לך ללא תשלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
תודה פיאטון,
המחיר הוא למנוע והחלפתו, שמנים, מים וכל מה שסביב ובנוסף גם טיפול 15K (כולל שמן גיר) אבל ב- 5200 ש"ח |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
התיעצות לגבי קניית צמיגים 165/70 R14 במבצע בטייר קלאב | avhyh | פונטו - טכני | 11 | 12-11-10 23:47 |
יעוץ לגבי החלפת מוסך, הזמנת קיט GSR, שאלות לגבי וריאטור | mishel27 | פונטו - טכני | 19 | 19-04-10 20:53 |
התיעצות לגבי סט אטמים (ספייס elx 2001) | איתם קופרה | פונטו - טכני | 24 | 15-07-09 22:57 |
התיעצות לגבי תוספת בבראבו | command sergeant major | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 31-10-08 05:15 |
התיעצות לגבי מיקום טיפול ב PUNTO HGT | psychotrip | פונטו - טכני | 11 | 30-01-08 19:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד