![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט גראנדה
|
צריכת דלק של גרנדה רובוטית
הייי בחודשים הראשונים עם הרכב אני עושה סביבות 1:13 או קצת פחות מ 600קמ לפול טנק
היום אני בקושי מגיע ל 550 במקרה הטוב וצריכת דלק עלתה ל 1:11.5 מה יכולה להיות הסיבה ? חשוב לציין אני מוהל מתאנול עד 5% מדי פעם בתדלוקים במקום תוסף דלק אבל אני בספק שזה מה שגורם לעליה פתאומית בצריכת דלק!! יכול להיות שחיישן מזרקים או משהו אחר נפגע כתוצאה ממהילת המתאנול ? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto Grande Active-Plus 8v
|
צריכת הדלק של הרובוטית שלי בנסועה שעיקרה בינעירונית נעה בין 1:14-1:14.5 ללא מזגן - המזגן בקושי משפיע על צריכת הדלק ברכב הזה, משום מה. אם נדבר במספרים, בין 525 ל 550 ליטר ל 37 ליטרים, שהם פחות או יותר מה שצריך להחזיר למיכל מהרגע שהרכב תודלק מלא (עד לקפיצת המשאבה ; אני לא מהפמפמים עד שהדלק נשפך החוצה) ונסיעה עד לרגע שנדלקת הנורה הכתומה. מיכל מלא אמור להיות 45 ליטרים ואני אף פעם לא מגיע למצב שאני צריך למלא יותר מ 37-38 ליטרים.
שמעתי סיפורים הזויים על צריכה של 1:17 ואף טובה יותר עם גרנדה רובוטית - נשמע לי בדיוני. זו הצריכה של הרכב מהיום שהוא אצלי, המנוע עובד עגול, צריכת השמן אפסית, הכל נראה שמתפקד כהלכה וגם ע"פי KML.CO.IL, צריכה של 1:14~ היא ההגיונית לרכב הזה. נסיעה במצב ECO לאורך זמן יכולה לשגע גם את הזקנים והאיטיים ביותר על הכביש. תחום הסל"ד בו הרובוט בוחר להעביר הילוכים (2,000 וקצת פחות מכך) הוא פשוט לא ריאלי למנוע הזה, שלא מתעורר לחיים לפני קו ה 2,800-3,300. בנסועה שהיא בעיקרה עירונית, גם כן ללא מזגן, אני מדגדג את ה 1:11. נראה לי שאתה במצב טוב. אגב, אני נועל רביעיית צמיגי 185/65/15, להבדיל מה 175/65/15 איתם הרכב מגיע, ייתכן שיש לכך השפעה, אבל אני בספק עד כמה היא קריטית. נערך לאחרונה על ידי ALÞћÃ : 26-01-13 ב 02:24. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
רוב הנסיעות שלי הם עם מזגן יכול להיות שלזה יש השפעה , אני שוקל להחליף את הצמיגים
יש לי 175/65 R15 אני אשאר עם זה כרגע יש 4 צמיגים של LASSA מה עדיף ? GOODYEAR ? או TOYO כמה השפעה לציגים יש על צריכת דלק |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
אם כבר אתה מחליף צמיגים, למה לא להרחיב מעט?
אני אישרתי ללא בעיה 185/65 R15 וגם המידה הזאת יותר נפוצה אני חושב. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
צטט:
האם הגנט ברזל רחב בשביל להכיל צמיג 185 במקום 175? GOODYEAR עולה סביבות 400 שח כולל הרכבה לפי אתרים באינטרנט להשוואת מחירים |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו 1.4L רובוטי
|
צריכת הדלק בגרנדה הרובוטית שלי היא כ1:12.5 ~1:13.
נוסע רק במצב ידני, במסלול ראשון לציון - אפקה תל אביב. ובוא נגיד - אני אוהב את צליל המנוע מבחינת המידה- מומלץ להישאר על ה175 מכיוון ש185 לא מאוד מומלץ כי החתך עולה. מבחינת המלצה על הצמיג: הרכבתי בגרנדה שלי לפני שנה רביעיית הנקוק K715 שהוא צמיד מצויין למידה הנ"ל וניחשב לבין הטובים ביותר (שלישי למישלין וקונטי פרמיום). הצמיג מצטיין באחיזה מצויינת ביבש, טוב מאוד ברטוב, שקט, נוח ומשפר צריכת דלק. המחיר הוא כ300 ש"ח לצמיג. http://www.adac.de/infotestrat/tests...spx?tabid=tab1 מכיוון שאני מאוד מרוצה מהצמיג גם לאחותי הרכבתי על הספייס שלה לפני כחודשיים- כעת הרכב שקט, נוח ואוחז. נערך לאחרונה על ידי מישאל.ח : 26-01-13 ב 23:09. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
צטט:
הנהיגה שלי בדרך כלל רגועה אבל מדי פעם אני מרביץ והרכב מגיב מדהים ! מפתיע אותי לטובה יש לי טסט לאותו עוד 3 חודשים יכול להיות שאני אחליף צמיגים לפני כדי להיות עם ראש שקט מפחיד אותי הקטע שעל הצמיגים שלי אין תאריך יצור!!! מאד מחשיד לא? אני אעקוב על צריכת הדלק היום מילתי פול טנק ונבדוק מה קורה במהלך השבוע כמה מדוייקת מדידה של מחשב הרכב ? הוא מראה 7.1/100 |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מומלץ לרכוש גרנדה 2008 רובוטית? | fitoa | גרנדה פונטו - טכני | 0 | 21-07-12 18:12 |
| איך בודקים שמן גיר בפונטו גרנדה רובוטית 2008 | kobii | גרנדה פונטו - טכני | 1 | 18-11-11 17:42 |
| גרנדה פונטו 2008 רובוטית | e_sorani | מכירה | 0 | 06-02-11 14:16 |
| גרנדה פונטו 1.4 רובוטית וכושר סחיבה | FreeLancer | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 10-10-10 03:29 |
| ייעוץ ברכישת פיאט פונטו גרנדה רובוטית 2007 | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 05-01-10 20:51 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד