![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
כמה בעיות בפונטו אחת קטנה...
אז ככה
![]() הקטנה שלי לא מרוצה לא מהABS, לא מהמנוע ולא מהגיר... וביתר פירוט: לגבי הABS - לפני כשנה, הייתה לי איתו בעיה- הוא היה פועל בכל נסיעה, עד שנורת הABS נדלקה ואז הייתה לי נסיעה חלקה (גם נורת בלם היד הייתה נדלקת לרוב מתישהוא). בכמה מוסכים לא מצאו את הבעיה ולבסוף מוסך אחד טען שמחשב הABS הלך. הוא החליף אותו והבעיה חלפה. אממה, היא חזרה... גיר - נסעתי שבוע שעבר לאילת. לפני הנסיעה, עברתי במוסך - טיפול לפני אילת. מלבד הבעיה עם הABS, בעל המוסך אמר שהוא לא רואה משהו מיוחד (וכמובן עשה לי טיפול 10000 רגיל כולל בלמים). בדרך חזרה מאילת, באמצע נסיעה, פתאום ההילוכים לא נכנסו. עצרתי בצד הדרך בלחץ וכיבית מנוע. לאחר כמה דקות התנעתי שוב וההילוכים נכנסו חלק כשלא הייתי בנסיעה. התחלתי בנסיעה, וכמובן שהבעיה עדיין הייתה שם. אך הצלחתי להכניס הילוכים, אמנם לא בקלות אך בסוף נכנסו. למרבה המזל הצלחתי להגיע הבייתה. האם הלך לי הגיר (ידני)? קלאצ, החלפתי לפני לא המון זמן. מנוע - לפני כשנה וחצי, התחלתי להרגיש קיקים בנסיעה. מתי שהוא גם נורת הבדוק מנוע נדלקה. זה לא היה קורה תמיד ולאחר כחודש זה נפסק כליל. לפני כמה שבועות זה חזר. אמנם בלי קיקים כמעט, נסיעה די חלקה, אך הנורה נדלקת. אנא עזרו לי - האם יש קשר בין התקלות האם כדאי להיפטר ממנה (פונטו ידנית 2003)? אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם לגבי כל אחת מהבעיות תודה לכם אתם עשר! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: Punto Spice ELX
|
אני אגיב רק לגבי הABS כיוון שזו תקלה דומה...
אצלי הנורת ABS דולקת כבר המון זמן....אחרי שהלכתי למוסך והוא חיבר למחשב הוא אמר לי שהחיישן ABS בגלגל הימני תקול...וזה כמה מאות שקלים... תאכלס...הבנתי שלא לחוץ לתקן את זה...ככה שזה "סתם נורה" כרגע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
הלוואי...
הבעיה היא שהABS עצמו פועל לי (ז"א בכל פעם שאני לוחצת על הברקס יש רעידות של ABS) עד שנדלקת הנורה. כנראה שזה משהו יותר רציני מהנורה...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צריך לנקות ולבדוק את חיבורי חישני הabs
ולאפס את המחשב לגבי הגיר צריך לבדוק שמן שלא חסר ואיך הקלאצ מיתנהג כלומר גובה השילוב וכו ואם אין רעשים לגבי המנוע צריך להיתחבר למחשב איבחון או לבדוק את החישנים ידנית כלומר היתנגדויות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
במקרה הנ"ל אין קשר לקלאץ.
יש לנקות תחילה את החיישנים בגלגלים, שמא מיגנטו שבבי מתכת. דוד.
![]() |
#6 |
Junior Member
|
קצת קשה לי להאמין שזה שבבים שנדבקו סתם כי פעם קודמת בדקו את זה וזו לא הייתה הבעיה. האם שמן גיר יכולה להיות הבעיה של ההילוכים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
איך אני בודקת שמן גיר? אני יכולה לעשות את זה בעצמי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעיות חום מנוע בפונטו 99' | ORC | פונטו - טכני | 6 | 02-10-10 12:47 |
בעיות בפונטו שלי | fiat-punto | פונטו - טכני | 2 | 10-08-10 15:03 |
בעיות שמן בפונטו | פורום הגראז' | 3 | 20-01-07 22:16 | |