מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום טכני > בראבו - טכני
עקוב אחרינו ב-RSS

בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

4 חודשים עם האונו !

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו ספייס (יאנג ) "פנינה"

שם:  
צפיות: 
גודל:   

קצת מסלול בימי מסלול

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 06-10-12, 13:33   #11
dennis
Senior Member

האווטאר של dennis

הגלגלים שלי: Cupra R
אממ...

מכת מדינה!! המוסכים האלו... כבר לא נשאר לאן לפנות.. הכול צריך לעשות לבד
dennis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-10-12, 13:44   #12
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
צטט:
במקור פורסם על ידי eldorado צפה בהודעה
לא היו תיקונים מיוחדים ובסעיף חלקים רשום חיוב של 892 ש"ח לפני מע"מ עבור "קיט טיפול 60(!) אלף בראבו". בגלל שמשום מה כבר לא כתוב פירוט כפי שהיה פעם, ביקשתי לדעת מה בוצע ונאמר לי שהחלפה של: פלגים,פילטר שמן, שמן מנוע, פילטר אויר מזגן, פילטר אויר ושמן ברקס. במוסך אמרו שאין לזה משמעות שרשום קיט 60 אלף ולא 30 אלף. הגעתי הביתה וראיתי בספר רכב שטיפול 60 אלף הרבה יותר גדול מ 30 אלף אז התקשרתי למוסך והם כבר הלכו הביתה. לפני שאני עושה מהומה מחר, נכון שהמחיר נורא גבוה?
קודם כל אתה יכול להוריד ספר טיפולים מאתר סמל"ת ולבדוק מה מחליפים בכל טיפול. על פניו נשמע לא תקין בכלל, מאחר שבטיפול 60 מחליפים יותר חלקים - מדובר בטיפול גדול.

צטט:
במקור פורסם על ידי shirel10065 צפה בהודעה
אני למדתי את המקצוע
מה זאת אומרת למדת את המקצוע? מכונאות?

צטט:
תודה. אגב, את סמל"ת יהיה מעניין לדעת שרשום בחשבון שלי חיוב של קיט 60 אלף?
אם השירות לקוחות שלהם הוא טוב שרוצה לעזור ללקוחות ולא לנפנף אותם, אז כן.

צטט:
במקור פורסם על ידי Punto Evo Abarth צפה בהודעה
כמו שרפי אמר תפנה לש"ל בתקווה שבאמת יעשו משהו
אני מחכה לשיחה ממנהל שם עקב השירות המגעיל של המוסך
אני יכול להגיד לך שבזמן שיש לי את הרכב וניגשתי לתקלות קטנות וכדומה נתקלתי בשירות מגעיל שנתן לי להרגיש כאילו אני בא לגנוב מהם משהו.
הלווו... שמישהו במוסך יתעורר, לא קניתי רכב ב40 אלף וקיבלתי שירות כזה קניתי רכב שעולה 163 אלף הייתי קצת מצפה ליחס ברמה יותר גבוהה
אני יכול להגיד בפה מלא ז*ן על האחריות של הרכב אני לא דורך במוסך המרכזי יותר
יותר מזה שחווית השירות הזאת רק מורידה אותי מהרצון בתום ה3 שנים לתת להם את הרכב בפרצוף ולעבור ליבואן אחר, כי הדבר הראשון זה השירות אחרי זה האהבה למותג ולרכב.
הייתי מצפה שהמוסך יתן חווית שירות לא דומה אך קרובה לזאת שאני מקבל מהנציגים של ABARTH VIP שאני מציק להם או לעומר מהסוכנות
אתה יכול לפרט אילו תקלות קטנות יש ברכב כ"כ חדש ויקר? גם אני שמתי עין על הרכב הזה, אבל לא מוכן לקנות אותו בכל מחיר. זה שיש לי את הכסף עדיין לא אומר שצריך "לשפוך" אותו על רכב כזה, כשהמתחרות עולות הרבה פחות (ע"ע אופל קורסה OPC).
מעבר לזה לא ברור לי איך שילמת 163K ש"ח על הרכב, מדובר במחיר מחירון ובד"כ יש הנחות נוספות. לגבי השירות אל תיקח ללב, קנית רכב טוב אז תהנה ממנו - שירות גרוע יש בהרבה מקומות.

נערך לאחרונה על ידי stio : 06-10-12 ב 13:46.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-10-12, 14:35   #13
Punto Evo Abarth
Senior Member

האווטאר של Punto Evo Abarth

הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
אתה יכול לפרט אילו תקלות קטנות יש ברכב כ"כ חדש ויקר? גם אני שמתי עין על הרכב הזה, אבל לא מוכן לקנות אותו בכל מחיר. זה שיש לי את הכסף עדיין לא אומר שצריך "לשפוך" אותו על רכב כזה, כשהמתחרות עולות הרבה פחות (ע"ע אופל קורסה OPC).
מעבר לזה לא ברור לי איך שילמת 163K ש"ח על הרכב, מדובר במחיר מחירון ובד"כ יש הנחות נוספות. לגבי השירות אל תיקח ללב, קנית רכב טוב אז תהנה ממנו - שירות גרוע יש בהרבה מקומות.
דבר ראשון סוכנות ABARTH לא מתיימרת לתת הנחות וגם אם כן הן לא מספיק גדולות לעומת סוכנות פיאט עצמה או אלפא שצריכה להתחרות ברכבי פריום אחרים כגון BMW אודי ועוד אשר גם נותנים הנחה.
דבר שני תאמין לי שבדקתי את כל המתחרות של הפונטו בעת הקנייה וחוץ מהקורסה OPC שהיא דינמית וחזקה ברמה אחת מעל שאר המכוניות אף אחת לא ענתה על הדרישות שלי.
הפולו GTI יש לה צרה כמו לאחותה הגדולה מנוע וגיר שהולכים כל שני וחמישי וזה בדוק, אישית אני מכיר מישהו שכבר הוחלף לו במסגרת האחריות 3 פעמים מנוע + גיר
האיביזה מכוערת מבפנים ומבחוץ והיא מאד קטנה ולא נוחה מעבר לזה שהיא לא מתקרבת ליכולות של הפונטו לדעתי
וכמו שאמרתי הOPC חזקה ודינמית אבל לקום כל בוקר ולהסתכל עליה היה מביא לי בחילה
פלסטיקה זולה בפנים ולא מאובזרת, בחוץ נראת כמו משהו לא מובן על סטרואידים
ולכן הבחירה ההגיונית והמתפשרת היא אבארט פונטו ולצערי כמו שידוע המחיר הוא על השם מותג ולא על הכלי במדינתנו כמו שאתה משלם על BMW, אודי ומרצדס ועוד מחיר גבוה
דבר שלישי לגבי תקלות אין לי מה לפרט זה לא קשור לרכב חדש ויקר גם לBMW חדשה שיצאה מהסוכנות יכול להיות תקלה, הרי בוא לא ניהיה תמימים הרכב שלך לפני שהגיע לסוכנות עבר ידיים של אנשים שבטוח עשו דברים שלא היית עושה לרכב חדש אם זה בנמל ואם זה הנהגים של היבואן, אנשים פה בארץ משחקים אותה תמימים בנושא הזה, אף רכב אינו חדש גם מה שקנית מהסוכנות
ישן 06-10-12, 14:49   #14
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
אוקיי הבנתי את דעתך. תודה על התגובה.

לגבי האופל אני מסכים איתך ובגלל זה לא ניגשתי בכלל לבדוק אותה/להסתכל עליה. אבל שוב, לגבי השירות במרכזי אל תיקח ללב - אני בטוח שלא עשו בכוונה.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-10-12, 23:07   #15
eldorado
Member

הגלגלים שלי: פיאט פונטו , פיאט בראבו
צטט:
במקור פורסם על ידי Driver צפה בהודעה
דרך אגב, לאחר שאני קורא שוב את האשכול,
כדאי לבדוק האם העניין בוצע בשל טעות אנוש של המחסנאי.
בכל זאת אם מוסך היה רוצה "להכניס" לך, הוא יכל לרשום לך קיט 30 ופשוט להעלות את המחיר שלו.

שווה בדיקה.
כשהאדון במשרד הגיש לי את החשבון מיד הערתי לגבי ה קיט 60 והוא אמר שזה חסר משמעות, אתה בטוח שזה קשור למחסנאי? ההשערה שלי היא שבגלל שזה מוסך מורשה פיאט אז יש חיוב אחיד לכל מוצר והם לא יכולים לשחק עם זה ובגלל זה הכניסו לשם קיט 60 ולא קיט 30 שהוא זול יותר כנראה.

צטט:
קודם כל אתה יכול להוריד ספר טיפולים מאתר סמל"ת ולבדוק מה מחליפים בכל טיפול. על פניו נשמע לא תקין בכלל, מאחר שבטיפול 60 מחליפים יותר חלקים - מדובר בטיפול גדול.
בספר רכב זה מפורט. בדקתי שם
eldorado מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-10-12, 13:15   #16
Driver
Member

הגלגלים שלי: מאזדה 2\פיאט בראבו
צטט:
כשהאדון במשרד הגיש לי את החשבון מיד הערתי לגבי ה קיט 60 והוא אמר שזה חסר משמעות, אתה בטוח שזה קשור למחסנאי? ההשערה שלי היא שבגלל שזה מוסך מורשה פיאט אז יש חיוב אחיד לכל מוצר והם לא יכולים לשחק עם זה ובגלל זה הכניסו לשם קיט 60 ולא קיט 30 שהוא זול יותר כנראה.

בספר רכב זה מפורט. בדקתי שם
צודק. לא קראתי את השורה הזו.
Driver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-10-12, 19:09   #17
shirel10065
Member

הגלגלים שלי: fiat uno
צטט:

מה זאת אומרת למדת את המקצוע? מכונאות?

אם השירות לקוחות שלהם הוא טוב שרוצה לעזור ללקוחות ולא לנפנף אותם, אז כן.

לשאלה שלך , כן במכללת עתיד בת"א (:
אומנם קצת קשה אבל הצלחתי ..
ישן 11-10-12, 00:38   #18
2fast4u4ever599
Junior Member

האווטאר של 2fast4u4ever599

הגלגלים שלי: FIAT BRAVO
כבעל אותו רכב רק רובוטי אני חייב להדגיש

זה 30 אלף או שנה או 60 אלף ושנתיים או 120 אלף או 4 שנים!!!!

לדוגמא עם האוטו בן 4-5 ויש לו 50 אלף ק"מ עדיין חייבים להחליף רצועת תזמון.

בספר הוראות באנגלית מפורט לדוגמא ששמן בלמים להחליף כל שנתיים.

מבחינת עלות וכל האנשים שקפצו להגיד שזו גנבה.

בוא נעשה חישוב שמן סיננטי מלא טוב סביב 350 ש"ח, שמן ברקס 80-120 ש"ח, פילטר אוויר 55

ש"ח, פילטר מזגן לא זול 150 -220 ש"ח, פלאגים סביב 100 ש"ח הכל יצא 850 ש"ח + 400

עבודה כי להחליף פילטר מזגן ובלמים לוקח זמן לא קטן גם פלאגים זו עבודה של 40 דקות לפירוק כל

הפלאסטיקה.

סך בכל 1250 ש"ח תוסיפו מע"מ 17% הגענו לסכום 1500ש"ח אז כן טיפונת יקר אבל בוא נקווה

שעשו עבודה טובה וחומרים איכותיים.

למען ההשואה חבר שלי עשה טיפול שנתיים על פאביה 2010 והוא שילם סביב 2500 וזה רכב קטגוריה מתחת.

חברים תבינו פיאט השתפרו לא סתם הרבה חלקים נהיו יותר איכותיים ויקרים כמו שמן סינטטי מלא ורצועת תזמון של GOODYEAR.

מה שאני בא להגיד כמובן שלתקן לבד יותר זול ולא בהרבה אבל! יחסית למורשים אחרים המחירים סבירים +.
2fast4u4ever599 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

חוקי פרסום הודעות