![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
דוד, מכיוון שאתה לא מכיר את המען, אל תיכנס לקישורים שהוא ישלח לך ואל תתפתה למסור כתובת אימייל,
לך תדע מה הוא ישתול לך על המחשב, למרות שאני בטוח שהמערכת הגנה של הפורום מסננת בוטנטים ושאר מירעין בישין, עדיין לא צריך לקחת ריזיקות. נ.ב מצאת רכב?
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ליאור, לא עדיין לא מצאתי רכב לבחור. אתמול סגרתי עם מוכר מנס ציונה. כבר הגענו לדואר להעביר בעלות.
ביקשתי מהאבא שלו לצלם לי את הביטוח שלו, כדי שאפשר יהיה להגיע לרחובות. סירב למרות שכך סגרתי עם הבן שלו שהיה בעבודה. ההסבר שלי שזה לא תופס בחברת הביטוח, אלא רק לגבי שוטר, לא הועיל. בנוסף הוא פתח את תא המען ולקח משם סט רפידות ברקס שקנה ב- 50 ש"ח ולא הרכיב. אמרתי לו שאם הוא כזה קטנוני לא מתאים לי לקנות את האוטו. לאחר שעה צילצל אלי מס' פעמים, אבל לא עניתי לו. אז אם תדע על מוכר נורמלי, צור קשר. תודה דוד.
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
דוד , יש התפתחויות חדשות מאז המייל?
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
לא טרם השיבו על המייל שניסחת.
נראה לי שהם קוראים כאן בפורום, ולאחר שקראו מה החברה כתבו, ירדו מיזה. נחכה ונראה. דוד.
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
עדכון, הודעה שקיבלתי היום. ביל לטיפולך.
![]() היום 09:45 ExpandDaphne אדוני היקר, אני מצטער לענות לך באיחור, לקחתי כמה ימי חופש בגלל. www.dinodirect.com הוא אתר האינטרנט שלנו, יש יותר מ 100, 000 קטגוריות בו. אתה יכול לבחור לא יותר מ 20 דולר בחינם, http://www.dinodirect.com/se-car/ מדובר בציוד "מכוניות. אתה יכול לבחור משהו שאתה אוהב, תגיד לי, עלות חינם + דמי משלוח חינם = לגמרי בחינם. הדבר היחיד שאתה תעשה נושא עם חברים אחרים על אתר האינטרנט שלנו, בדיוק כמו ביקורת בפורום fiatclub. על מנת לאפשר ליותר אנשים להכיר אותנו, אנחנו רוצים לשתף איתך פעולה, מקווה שאתה יכול לעשות לנו טובה. על מנת ליצור קשר אחד עם השני בנוחות, הנה הקשר שלי מיידיות ICQ = 646077656; סקייפ ג'יין 121; Daphne55@msn.cn, הוסף השנה החדשה לי, בבקשה אני מצפה לתגובתך מוקדם תודה ד 'ש View Full Collapse
|
|
|
|
#26 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
נו אני גם קיבלתי. ובכלל מראש לא התייחסתי אליו. זה סתם דואר זבל!
אל תתיחס. ומישהו מההנהלה תמחקו את היוזר שלו בבקשה!!!
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
לפי מה שקראתי ברשת הם אתר אמיתי , אבל מאוד בעייתי , יש מלא תלונות עליהם שרוב המוצרים שלהם מזוייפים שהמשלוחים מגיעים אחרי חודש ויותר או שלא מגיעים כלל .
לשיקולך דוד |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
לא קיבלתי הודעות ממנו, אבל לבקשתכם חסמתי את המשתמש שלו.
בהחלט נראה כמו הודעות ספאם מיותרות. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה פיג'ו 307 שנת 2008 יד ראשונה פרטית | stio | מכירה | 2 | 02-04-11 11:47 |
| דיווח בעיה - שם נמחק בעת תגובה להודעה פרטית | raanan_t | אתר המועדון | 2 | 03-02-08 11:35 |
| אף פעם לא הבנתי מה ההבדלים המשמעותיים בין פונטו דור 1 לדור 2 | פיאט כללי | 7 | 05-02-07 13:09 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד