![]() |
ה"פ פרטית שקיבלתי ולא כל כך הבנתי.
|
הלינק לא נפתח , תעשה העתק הדבק ותפרסם או שתשלח לי בפרטי ...
בכל מקרה , למה אני אמור לספק הסבר ? 8-O:razz: |
בכל מקרה זה נראה כמו משתמש הזוי :)
שם : Daphne Junior Member הצתרף ב :27-12-11 מס' הודעות : 0 מיקום : HongKong רכב : giant car, bike, jeep |
הודעה פרטית
זאת מישהיא (או מתחזה) מסין וגם אני קיבלתי ממנה ה"פ כאן וגם באתרי.
בברכה - רפי לין |
אצלי הלינק כן נפתח. בכל אופן הינה העתק הדבק.
http://www.fiatclub.co.il/forum/priv...nvo&pmid=39590 ביל, למה אתה אמור לספק הסבר ?. משום שכאשר ערכתי הודעה מסויימת לא מזמן, אתה הוא זה שכתב חח. אז הבנתי כמה אתה חריף ופתוח. מה איכפת לי לנצל את הידע והתכונות הטובות שלך. :) גם לי זה נראה משהו הזוי, אחרת לא הייתי מעלה. פעם רציתי לעזור לבחור שהסתבך בחובות. הבחור היה מתקן אצלי את הטנדר איסוזו שלו. עובד תברואה בעירייה אב לשני ילדים נכים נפשית. העלתי הודעה בכרספורום. כתבתי שמאחר שאני לא מצליח למכור לו את האוטו, אני מוכן באיזו שהיא דרך למשכן בינתיים את הרכב. עמדה מעל ראשו פקודת מעצר. הסכום שביקשתי היה 60 אלך ש"ח. קיבלתי ה"פ מחבר פורום. ביקש שאשלח לו את מס' החשבון שלי בבנק. כתב , שאינו רוצה ממני ריבית, ואין צורך למשכן את הרכב ואינו דורש ערבות. פחדתי. הודתי לו וסרבתי. מאוחר יותר, חברי פורום כתבו לי שזה לא הזוי, שהבחור עזב את הארץ ונהיה מיליונר בהולנד. אשיב להודעה שקיבלתי מסין, ונראה לאן זה יתגלגל. עדכון בהמשך. דוד. |
טוב אז קודם כל בגלל שהלינק הוא להודעה פרטית בחשבון שלך אף אחד מלבדך לא יכול לראות אותה
בקשר להעתק הדבק , התכוונתי שתעשה העתק הדבק לטקסט שהוא/היא רשמ/ה לך טוב יאללה אחרי כל הסיפור הזה זה נהיה ממש מעניין מה שלחו לך שם 8-O, אם תוכל תעלה , אם לא ראוי תשלח לי בפרטי ואם אוכל לעזור אז בשימחה :D |
Dear sir,
I am an official representative of a China-based online store. I find you are an excellent and professional reviewer. So can you do a favor for us? we would like to send an item to you for free. Hope you have a pleasant shopping experience on our website and write a fair review about our items in the forum. Hope we could cooperate. Looking forward to your early reply. Thanks |
זה לא כזה מופרך , כי הרי גם רפי טוען שהוא קיבל את ההודעה וגם הוא משתמש וותיק פה
כמו שאמרת אי אפשר לדעת , אבל מה שכן תזהר להכניס לשם פרטי כרטיס אשראי או יותר מידי פרטים מזהים . ד"א מה האתר שהיא/הוא מייצג/ת ? |
"ד"א מה האתר שהיא/הוא מייצג/ת ?"
לא יודע. את זה כנראה נדע לאחר שאשיב. לא הבנתי מה היא/הוא רוצים לשלוח לי חינם. דוד. |
לא הבנת כי לא כתוב :D
לא יודע , אם בא לך להתעסק עם זה תענה ותראה לאן הסיפור הזה הולך ... היא כביכול רוצה לשלוח דוגמית או משהו בסגנון חינם , שתתנסה בו ותמליץ עליו לחברי הפורום וכל זה כי אתה "משתמש וותיק" . נראה קצת מופרך או אולי ספאם , אבל לך תדע ... |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:34. |