![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 16v
|
פונטו ספייס Dynamic 16v - ידני לעומת אוטומט
היי, לאחר שקצת (אבל לא יותר מדי) התייאשתי מלחפש פונטו ידנית כזו שגם נמצאת במצב טוב,
התחלתי להציץ לכיוון הדגם האוטומטי, ממנו יש הרבה יותר למכירה. בהקשר הזה רציתי לשאול 3 שאלות: 1. מהם ההבדלים בצריכת הדלק בין הידני לאוטומט? זניחים או משמעותיים? אם מישהו יודע לתת מספרים מנסיונו האישי אני אשמח. 2. הבדלים בתאוצת הרכב, האם האוטומט מרגיש חלש יותר ביחס לידני או שההבדלים זניחים? 3. בעיות של הדגם האוטומטי, וסוגי התיבות אם קיימים יותר מאחד? אדגיש שאני מעוניין בדגם ELX בלבד (Dynamic 16v). תודה לעונים. נערך לאחרונה על ידי shedyarok : 12-08-11 ב 16:15. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
לצורך שוויון בהשוואה אתה אמור להשוות ELX אוטו' לכזו דומה ידנית
1. הבדלי צריכת הדלק הם זניחים מאוד ואפילו לפעמים היתרון הוא לתיבה הרציפה.נהיגה רגועה משולבת עם יתרון לבינעירוני אתה יכול להגיע ל 15 לליטר בקלות 2.אתה אמור לדעת שפונטו רכב שלא נועד לפתיחות ברמזורים , רק בכל זאת בתיבה רציפה הוא מרגיש זריז ולפעמים אפילו עצבני 3.יש תיבה רציפה בדגם ELX כלומר 80 סוס ויש תיבה רובוטית בדגם של 60 סוס יש בפורום קטלוג שמפרט עבודה של כל אחת מהן ועל רמות הגימור והתיבות בכל דגם של ספייס תחפש ב"פונטו טכני" תמצא בראש הדף מלמעלה. התיבה היא מאוד אמינה ואין לה מחלות מסויימות שמזהות אותה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 16v
|
היי, תודה על התגובה.
לא הבנתי למה כוונתך בשוויון בהשוואה. אולי אני לא מבין נכון את היררכית הדגמים. השוויתי ELX אוטו' ל-ELX ידנית. אני הבנתי ש DYNAMIC זה רק שם שניתן בארץ לדגמי ה-ELX לאחר מתיחת הפנים. אשמח להבהרה. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
התכוונתי שיש גם דגם S ו SX שקראו לזה YOUNG ועוד שם לא זוכר כעת
דגמים אלה בעלי 60 כ"ס מן הסתם הם קצת יותר חלשים מ80 כ"ס זה הכל http://www.fiatclub.co.il/forum/show...8229#post38229 כנס ללינק ותבין הכל נערך לאחרונה על ידי ברא : 13-08-11 ב 05:02. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש פונטו ספייס DYNAMIC\ELX שנת 05+- | -אודי- | קניה | 2 | 15-06-11 01:32 |
| יעוץ ברכישת פונטו ספייס 2005 Dynamic אוטו' | oleg533 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 20-04-11 21:18 |
| פונטו 16V Dynamic - גיר ידני | elishaw1 | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 10-06-09 21:09 |
| עלות אחזקה של dynamic לעומת actual מודל 2004 | yzman80 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 27-12-08 17:21 |
| dynamic 80 16v 2004 ידני | bruce | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 16-11-07 22:01 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד