![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
תקלה בנעילה מרכזית - פונטו ספייס 01
שלום!
היום היו לי 2 תופעות המעידות על תקלה במערכת הנעילה המרכזית ברכב. 1. הדלתות ננעלות לפתע באמצע נסיעה ללא התערבות שלי. גם אם אני פותח שוב - הן ננעלות אחרי כמה דקות. 2. הנעילה המרכזית לא פעלה כלל - זאת אומרת שכשניסיתי לנעול את הרכב עם המפתח, ננעלה רק דלת הנהג. יש לציין שהנ"ל התרחש לסירוגין [לפעמים ננעל לפעמים לא]. נ.ב. מדובר בנעילה מרכזית מקורית, ללא שלט [יש לנעול באמצעות מפתח], ללא מרימי שמשות. הכל מקורי ובסיסי. אין גם אזעקה ולמיטב ידיעתי מעולם לא היתה. יש למישהו נסיון עם המערכת הזו או עם תקלה דומה? ניתן להשיג תרשים / שרטוט של המערכת? היכן נמצא המוח? בעל מקצוע מומלץ בתחום, מאיזור ירושלים? בברכה ובתודה מראש
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
לגבי מה שאתה אומר בסעיף 1 כניראה מדובר בהגנה על הנוסעים ועל מניעת שדידת הרכב בזמן עמידה ברמזור, זה קיים בהרבה רכבים אמנם לא אחרי כמה דקות נסיעה אלא כמה שניות בודדות מתחילתה.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מוטי טוב לדעת.
אבל עדיין לא נתקלתי בזה בשום אוטו. אני מדבר על מודלים גבוהים. דוד.
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
צטט:
אין בו את הגימיק הנ"ל. [היה לי את זה בסופר לנסר 97 ז"ל...] מדובר בתקלה. אגב, ניתקתי היום את המצבר וחיברתי שוב, בינתיים הבעיה לא חזרה. יש מצב שזה מחק את התקלה? יש למישהו נסיון עם זה? ובהזדמנות זו אודה לרפי לי האחד והיחיד, ששלח לי במייל את תרשים המערכת כולל תרגום, ביאור צבעי החוטים וכו'. טרם הספקתי לעיין בזה כראוי, אבל אני מקווה שלא אזדקק לכך. בברכה
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| קונסולה מרכזית hgt | Sharky | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 14-06-11 14:00 |
| מחפש קונסולה מרכזית של פונטו דור 1 | chesh | קניה | 4 | 02-03-10 10:49 |
| נעילה מרכזית פיאט פונטו ספייס דור 2 , שנת 2001 | gal2001 | פונטו - טכני | 1 | 20-03-09 11:48 |
| בעייה בנעילה מרכזית | matanmelman | פונטו - טכני | 6 | 17-03-09 00:54 |
| מחפש אחר קונסולה מרכזית של פונטו ספייס | raanan_t | קניה | 0 | 05-01-09 04:06 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד