![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
בעיה... בפיאט אונו
שלום לכולם!
אז ככה יש לי פיאט אונו 94 1.1 IES כאשר אני מושך הילוך 3 יש מין צליל של פעמון,והוא מופיע גם כשאני נוסע בעלייה כעיקרון בהילוך 3 ו 4, אני מוריד טיפה את הרגל מהגז ולוחץ ממש בעדינות הכל חוזר לעצמו. "המטפל הבייתי שלי באונו", אמר לי שזה הגנרטור, אבל בדקתי אותו אצל חשמלאי והוא תקין. מה יכול להיות התופעה לקח? תודה מראש לעוזרים!!!.
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
לא ידעתי שבשנת 94' פיאט התחילו להתקין גנרטורים באונו
![]() אם כבר אז אלטרנטור. ולמה שהוא ישמיע קול של פעמון?. אולי יש שריקה מאיזור הרצועה של האלטרנטור?, אם כן, אפשר לרסס קצת ספריי סיליקון על הרצועה אולי היא יבשה ואז עושה את קול השריקה במידה וזאת הבעיה, יכול להיות שכדאי להחליף אבל יש לבדוק קודם כל מאיפה הרעש מגיע ואם זה בכלל משם לפני שרצים להחליף. נערך לאחרונה על ידי r.a20 : 15-12-10 ב 20:15. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
כשזה קורה, בדוק אם כשאתה תופס את ידית ההילוכים הרעש נחלש / נפסק.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
יכול להיות שזה לא האלטרנטור
מי פני ש אין שום שריקות יש צליל של פעמון, ואין שום שינוי עם אני נוגע בידית ההילוכים.
"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד. "הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פיאט וישראל". נערך לאחרונה על ידי danixs7 : 15-12-10 ב 22:23. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
דני שלום
יכול להיות שמה שאתה שומע זה פשוט צלצולים מהמנוע....? צלצולים בפיאט זה לא דבר נדיר. תיסע בהילוך גבוה מידי ובמהירות נמוכה, תיתן גז ותהיה לך מקהלה של פעמונים באוטו... תבדוק ותראה שהצלצול מופיע בעיקר בעומס ונחלש עד נעלם במהירות שיוט. שים לב לנסוע בהילוך מתאים למהירות. על תחליף מוקדם מידי. יותר בריא למנוע מכל הבחינות להימצא בסל"ד טיפה גבוה מאשר להיות ב-1500 סל"ד, הילוך שלישי ומהירות 30 קמ"ש.. סיבות נוספות לצלצולים: דלק באיכות גרועה ו/או מהול במים הצתה מוקדמת מידי (פיח בראש / ואקום חזק מידי / קפיץ משקולות מפלג חלש במפלג רגיל מכני)
דוד קלדרון - רע"ן חקירות | רשות האוכלוסין, ההגירה ומעברי הגבול | http://www.piba.gov.il פתרונות מחשוב ותכנות בסיסי נתונים לעסקים קטנים (VBA/ ACCESS) נערך לאחרונה על ידי davidka : 15-12-10 ב 23:38. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
שלום דוד !
וכן אכן אני שומע מקהלה. ואכן אתה צודק!, הצילצול מופיע בעומס לדוגמה בעלייה, ונחלש עד שלא שומעים אותו במהירות נמוכה. תודה רבה על ההמלצה,ו אני יגש בהיזדמנות למוסך "שמשון" ליבדוק את הבעיה לעומק.
|
|
|
#7 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו S70 הזרקה
|
במקרה גם לי היתה את אותה בעיה השבוע , מדובר במוטות מגשרים של הידית הילוכים אם תכניס את היד מתחת למיכל מלוי נוזל בלמים למטה יותר קרוב לאזור הקלצ' ותושבת מנוע שמאלית תרגיש 3 מוטות שמחוברים בצורה מאוזנת אם תגיע אליהם תנסה לנגוע ולמצא חופש בהם , אם תראה שאכן יש חופש ורעש מוכר כמו בזמן הנסיעה הרי לך שמצאת כי הבעיה הם משם , מוטות אלו לא עולים יקר בערך משו כמו 80 שקלים והחלפה שלהם ממש פשוטה מפתח 10 ומחליפים ואם לא תמצא כאלו חדשים ברוב המוסכים יודעים לשפץ אותם וגם הסיפור מסתכם באיזה 150 שקל עם העבודה .
בהצלחה . |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
תודה! אני יבדוק את זה.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה באורות בפיאט פונטו דור 1 | דודו אבוטבול | פונטו - טכני | 5 | 04-11-09 18:40 |
| בעיה בפיאט אונו 88 | or-mucthar | אונו - טכני | 1 | 05-10-09 07:09 |
| בעיה בטורים בפיאט בראבו | bongila | בראבו - טכני | 1 | 26-02-08 19:02 |
| בעיה באימובולייזר שקע- תקע בפיאט אונו | stio | אונו - טכני | 0 | 26-01-08 22:38 |
| בעיה באגזוז בפיאט אונו | פורום הגראז' | 3 | 15-12-06 22:22 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד