![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Member
הגלגלים שלי: Brava
|
יש לי שאלה בקשר לוונטה.
המאוורר שלי נדלק ברגע שהמחוג בסקלה מגיעה ל 3/4 שזה נראה לי קצת מוגזם בכדי לדעת במדויק מתי המאוורר נדלק חיברתי להדקים נורת לד 12 וולט יכול להיות שהסקלה נדפקה? הטרמוסטט ניתן לכיול? כיצד אוכל לבדוק את הטמ''פ תכלס של המנוע בזמן שבו המאורר נדלק? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
בדיקת טמפרטורת המנוע
יש כמה שיטות לבדיקת חום המנוע (במוסך):
1. ע"י מחשב/סורק אבחון. 2. ע"י מד חום דיגיטלי עם קרן לייזר שנשלחת למדידה בכמה מקומות במנוע. יתכן שבמאורר הרדיאטור שלך, מהירות 1 אינה פועל ורק מהירות 2 פועלת והיא באמת מתחילה לפעול בחום מנוע גבוה יותר (כך זה תוכנן). צריך לבדוק הכל ראוי. בברכה - רפי לין
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
רפי הסביר לך הכל במדוייק.
אני בזמן שהיו לי חששות עשיתי בדיקה עם מחשב (אקזמינר). יש לך 2 חיישנים בטרמוסטט. אחד אדום, שני צהוב. אדום מודד חום ומעביר אותו ללוח שעונים שלך, צהוב מודד חום ומעביר אותו למחשב שלך. מתחברים עם מחשב. בעת הפעלת המאוורר בודקים חום בלוח ובמחשב, כך אפשר לראות האם יש הבדל ובאיזה טמפ' מופעל המאוורר. נ.ב. המאוורר שלך ברגע שהוא מופעל מרעיש? שומעים אותו חזק או חלש ? נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 03-03-10 ב 23:57. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Member
הגלגלים שלי: Brava
|
הבנתי תודה
![]() והמאוורר עובד במהירות גבוה וחשוב לציין שהוא עובד רק במהירות גבוה אין מהירות נמוכה בכלל. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
אז יכול להיות שהנגד נשרף. דורש בדיקה.
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פעולת המזגן מטלטלת את הפנדה 2005 | shmulkin | פנדה - טכני | 2 | 07-12-09 11:41 |
| ספייס 2002 התחממות, מאוורר רדיאטור לא נכנס לפעולה. | herman | פונטו - טכני | 2 | 17-05-09 23:54 |
| מאוורר רדיאטור לא עובד במהירות נמוכה+ בעיה במהירות שנייה | stio | אונו - טכני | 13 | 01-08-08 15:34 |
| שיתוף ידע:פרק הזמן בין הפעלות מאוורר רדיאטור בספייס 8V | רקובי | פונטו - טכני | 1 | 17-06-08 13:43 |
| נתיך מאוורר רדיאטור בראבה. | צחיק | בראבה - טכני | 6 | 12-05-08 16:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד