![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
אלי, כן הרעש אכן מציק וכנראה מגיע מה-RCA או ממינוס לא טוב איפה שהוא במערכת. כנראה שמחר אני יעשה את עבודת החיווט החדשה, בתקווה שיהיה לי זמן.
Lexxxa, הכבל (+) שמגיע מהמצבר הינו 8g אם אינני טועה. תודה על עצת הפירוק אני ישתמש בה! אני יעדכן אחרי הפירוק!
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
אז ככה היום התקנתי דיבורית Bluetooth ברכב בסלקום, המתקין רצה עוד 60 שקל על העברת כבל Mute למערכת, לא הסכמתי כמובן, נראה לי מוגזם מאוד! אמרתי לו שאני יחבר לבד ושלא יחתוך לי את הכבל של ה-Mute מהמוח של הדיבורית. בכל מקרה אחרי ההתקנה הגעתי הביתה ומרוב שההתקנה הייתה ב"רמה גבוהה" פירקתי את כולה והרכבתי מחדש, ממש ככה! את כבל ה-Mute (שהוא חתך כמובן אלא מה?!) חיברתי למערכת ועל-הדרך עשיתי את הבדיקות, מצאתי דבר מוזר מאוד את החיבור Remote למגבר "הלבישו" פשוט על הסיכוך של RCA אחד, כלומר הסיכוך של צמד RCA אחד שימש כ-Remote! ותנחשו מה? זה ה-RCA שהכניס רעשי אלטרנטור... מדיון מעמיק עם עצמי החלטתי שלא להחליף כרגע את ה-RCA הזה העברתי כבל Remote נורמלי ואת החיבור שהיה על הסיכוך של ה-RCA הורדתי. את ה-RCA המרעיש העברתי לשימוש הסאבוופר מכיוון שיש במגבר חיתוך לצלילים גבוהים ונמוכים ותיארתי לעצמי שבכל מקרה הסאבוופר לא ישמיע צלילים גבוהים. חיברתי כמו שנאמר פה את המגבר החדש ואליו העברתי את החיבור לרמקולים האחוריים. שומעים עכשיו יפה בהרבה וגם יותר חזק! בסך הכל אני מאוד מרוצה. עכשיו נשאר רק להשלים את הפער של הרמקולים הקידמיים.
תודה שוב לכל מי שתרם לי ידע ועזר, הועלתם לי עד מאוד! תודה רבה, שניר.
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
בשמחה רבה גבר מתי שתרצה אנחנו פה.
אם תרצה קומפוננטים שלח לי הודעה בפרטי אני אולי יוכל לסדר לך משהו במחיר טוב. שיהיה אחלה של יום.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| היתחדשתי ב4 קלאברים | פונטו S | רכב כללי | 3 | 12-12-09 14:03 |
| למה לגברים אין טור עצות? | ארילו | אוף טופיק | 3 | 03-12-09 20:43 |
| מגברים, | stas | מכירה | 0 | 17-04-09 22:40 |
| למכירה ציוד אודיו(מגברים) | asaf123 | מכירה | 0 | 05-03-09 19:40 |
| |למכירה| 2 מגברים, סאבוופר ורדיו דיסק MP3. | TheDrag0n | מכירה | 0 | 22-09-08 21:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד