![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
תרשים פעולת מאוורר רדיאטור בבראבה 1.6 96
שלום חברים צירפתי קובץ עם תרשים של מערכת האיוורור. האם זה נכון וכך זה עובד בבראבה ?
יוניט מקבל + או - ? תודה מראש. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לפי היינס ששלחתי לך פרק 12-24 יש לך מאוורר וטרמוסטט סוויץ זה הכל.
כנראה עובד על ניהול מנוע או דגם אחר. השבוע ראיתי במוסך פיאט השחר ברבה 3 דלתות משופצת מעניין של מי הרכב ממש יפה נראה חדש. חוץ מזה אני קורא בתוקף לגיא שיסביר לי למה היבואן ה... לא מביא את הברבה החדשה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פעולת מאורר רדיאטור
במכוניתך, שיש בה מזגן מקורי הפעלות מאורר הרדיאטור הנן רבות ובצורה לגמרי אחרת ומסובכת יותר
והסבר קצר: 1. מהירות איטית (1) ע"י חום מנוע מיוניט הרדיאטור, מינוס דרך הנגד למאורר כפי שציירת. 2. מהירות מהירה (2) ע"י חום המנוע מיוניט הרדיאטור יוצא מינוס לסליל ממסר שנסגר ופעיל המאורר מהר. 3. הפעלת המאורר ע"י לחץ גז המזגן העולה, דרך מתג לחץ גז המזגן (טרינרי) המוציא מינוס אל ממסר השהייה מיוחד המפעיל לזמן קצר (כ 12 שניות) ממסר למהירות האיטית (1) ואח"כ ממסר ההשהייה מוציא אות הפעלה לממסר מהירות הגבוהה (2) והמאורר פועל מהר. כלומר, יש 3 ממסרים להפעלות מאורר הרדיאטור. אם תכתוב כתובת דוא"ל, אסרוק ואשלח לך שרטוט מקורי של מע' חשמל זאת שתרגמתי ופענחתי. בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
תודה רפי. שלחתי לך מייל בה"פ.
Yair068. יש לי בראבה עם יוניט חום של 3 פינים ז"א 2 מהירויות ונגד. אך הסתבר שלפני שקניתי את הרכב, מישהוא עשה קומבינה, ניתק את הנגד שכנראה נשרף והחליפו ליוניט של 2 פינים, ז"א מהירות 1. כרגע ברכב יש רק מהירות גבוה שמופעלת בערך ב74-76 מעלות. חלק מהחוטים כרגע מנותקים. אני רוצה להחזיר הכל למצב מקורי. עקב כך אני מחפש שרטות חשמל. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
מה שאני עשיתי פירקתי את צאמת המאוורר ותיקנתי את הכל ובידדתי באיזולירבנד .
הבעייה שהחלפתי את החוטים בנגד ויצא שהרכב עבד תקופה על מהירות 2 החלפת תקעים והכל סודר |
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
השרטוט
שלחתי אליך בדוא"ל את השרטוט, האם קיבלת אותו?.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
אכן כן רפי. תודה רבה, אני העדכן אותכם אחרי התיקון.
תודה לכולם. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
yair068.
בספר ששלחת לי מערכת הקירור אינה דומה לשלי. כמו שציין רפי יש לי 2 מהירויות, מערכת עובדת על 3 ממסרים. דרך אגב, סידרת את כל החשמל, מבדיקה יצאה שהנגד תקין!. השבוע אני קונה יוניט מאוורר עם 2 מהירויות, ומקווה שלא חיבלו בממסר של מהירות הראשונה .שאלה שלי ? יוניט מקורי הוא כחול ? מה המחירים של מקורי/חלופי?? תודה לכם. נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 24-09-09 ב 01:38. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
תבדוק את האורגינל מה רשום עלייה ז"א באיזה חום היא נפתחת אל תקנה אחרת.
ואז תקנה תחליפי האורגינל יקר. מציע אותו הדבר לגבי הטרמוסטט להחליף ושיפתח בצורה אכי מדוייקת |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
yair068.
אין לי מקורי!!! כרגע עומד יוניט קומבינה עם מהירות 1. מאיפה אני יכול לבדוק? |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פעולת המזגן מטלטלת את הפנדה 2005 | shmulkin | פנדה - טכני | 2 | 07-12-09 11:41 |
| ספייס 2002 התחממות, מאוורר רדיאטור לא נכנס לפעולה. | herman | פונטו - טכני | 2 | 17-05-09 23:54 |
| מאוורר רדיאטור לא עובד במהירות נמוכה+ בעיה במהירות שנייה | stio | אונו - טכני | 13 | 01-08-08 15:34 |
| שיתוף ידע:פרק הזמן בין הפעלות מאוורר רדיאטור בספייס 8V | רקובי | פונטו - טכני | 1 | 17-06-08 13:43 |
| נתיך מאוורר רדיאטור בראבה. | צחיק | בראבה - טכני | 6 | 12-05-08 16:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד