![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
נקנה K44 - אכן הורגש שיפור בנסיעה ברכב, אבל עשיתי טעות שאני מקווה שעוד אנשים לא יעשו וזה לשים את ה K44 על מיכל מלא.
בשביל ש K44 יעבוד כמו שצריך, מומלץ לשים אותו על חצי מיכל או אפילו רבע מיכל לתת לו לעשות את העבודה... (לנקות פיח מהבוכנות וכ'ו) למרות זאת אני מרגיש שהמנוע סוחב שוב והכל תקין. אז עד הפעם הבאה....
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ELX 1.2 80 כ"ס
|
יש לי גם את הבעיה הזו עם הנורה...היא נידלקה והחלפתי באמת חישן חמצן קידמי...יצא לי 650 ש"ח כולל עבודה ומע"מ...
הנורה נעלמה לכמה ימים ושוב נדלקה..חזרתי למוסך והמוסכניק אמר לי אחרי בדיקה של מחשב שצריך להחליף את החישן חמצן האחורי (עוד 650 ש"ח)...אין איזה דרך לעשות משהו לבד? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
למה להחליף חיישן חמצן? מה לא טוב בזה? בדקת אותו? הם בדקו אותו?
מה בדיוק לא טוב בו? אני אישית ניקיתי את שלי... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Member
|
תשמע הנושא הזה קבר אותי כבר זמן מה, למי להאמין וכ'ו
קנה מתאם בלוטות' חבר למחשב של הרכב אצלי הוא מחובר כל הזמן, ואני יכול מהפלאפון למשוך את המס' תקלה ולנקות אותה, וגם לראות בדיוק מה הגורם לבעיה. עוד רעיון - אם המוסכניק אמר לך להחליף את הקדמי ולבסוף התקלה באחורי אתה מוזמן לאמר לו שמצאת איך לפתור את הבעיה וכשישאל איך פשוט תאמר לו אצלי התקלה הייתה במוסכניק הקודם ומצאתי מוסכניק שיודע לקרוא קודים בגוגל ולהחליף גם את החלקים הנכונים. מניסיון אצלי לפחות התקלה חוזרת אחת לחודש... אבל האוטו נוסע מצוין וצריכת הדלק מצוינת גם היא. או כמו שחן אמר פה מעליי אולי שווה פשוט לקחת ספריי מגעים לנקות ולהחזיר. הבעיה עם לעשות את זה לבד זה להוריד את המגן מנוע ( גם שטויות אבל עדיין ) והמחיר שקיבלת יקר מידי אני קיבלתי הצעה של 470 + 50 שקל עבודה. נערך לאחרונה על ידי idanohh : 07-11-11 ב 16:12. סיבה: הוספת מידע על חיישן החמצן |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Member
|
צטט:
שגרה - פעם ב 5 שנים אם בכלל .. הבנתי שבשביל לנתק אותו צריך לנתק את המגן מנוע שזה החלק הבעייתי |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בורג או 2, מוציאים אותו, ומנקים. 2 דקות!
אבל חשוב לא לנסות לגעת בחיישן. יתכן והוא רגיש ויתפרק. לנקות רק עם ספריי. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: דובלו
|
ברשותי דובלו 04. לפני כשבועיים יצא סולר על יד מכסה המנוע על האגזוז יומיים שלוש, הבאתי מכונאי שהחליף לי מיכל פלסטיק קטן שהפייה שלו נסדקה. (1400 ש"ח).
יום למחרת נדלק לי נורת מנוע ואני מרגיש שהרכב לא מצליח למשוך יותר מ70 קמ"ש וגם את זה אני מנחש כי המד מהירות משתולל החל מאותו יום. קראתי שוב למכונאי והוא טוען שנכנס סולר לחיישן טורבו אולי... וההמלצה שלו שאזרוק את הרכב... אשמח מאוד לדעת אם למישהו יש כיוון מה זה יכול להיות לפני שאני רץ למוסך שישחטו את כיסי... או איזה המלצה שאעשה לבד (הוצאתי את המינוס למספר דקות). תודה ענקית |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
המכונאי אמר תזרוק את הרכב,אני אומר תזרוק את המכונאי.
מה שצריך בשלב ראשון זה להתחבר עם סורק ולבדוק למה הנורה הופיעה,לרוב זה יצביע על החיישן הבעייתי. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נורת חום מנוע בפונטו יאנג | שגיא601 | פונטו - טכני | 4 | 26-07-11 10:29 |
| צצה לה נורת מנוע כתומה | Cabman | פונטו - טכני | 3 | 03-07-11 16:54 |
| נדלקה לי נורת תקלת מערכת בקרת מנוע | hakim | פונטו - טכני | 2 | 14-11-09 20:24 |
| נורת בקרת מנוע דולקת+גימגום בנסיעה | אלה | פונטו - טכני | 9 | 07-07-09 17:38 |
| נורת שמן מנוע | פורום הגראז' | 9 | 08-06-06 10:50 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד