![]() |
|
![]() |
גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]()
קניתי לפני כשבועיים פונטו גרנדה ידנית 2008 וזאת אחרי שקראתי ביקורות שמהללות ומשבחות את צריכת הדלק הנמוכה מאוד של הרכב. חלק מהמבקרים אף הגדיל לומר שהרכב נוסע 1:17.
לא ציפיתי לצריכה כזו, הייתי מוכן להסתפק בפחות. בנסיעות אני מרגיש כאילו יש איזה דינמו מחובר לי לגלגלים יש רעש מעצבן וכאילו האוטו נבלם חזק ולא מושך. חשבתי שהרעש והבלימות האלה הן טריוויאליות, אפילו נגשתי למוסך מורשה שאמר שהכל בסדר עם הרכב. אבל אחרי שתדלקתי - חשכו עיני - צריכה של 1:11.75 !! מה זה לכל הרוחות ?! מה אני עושה ? איך אני ממשיך מכאן ? הושיעו נא, פליייז ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו גרנדה
|
כמה תדלוקים היו לך עד עכשיו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
תעמיד את האוטו בניוטרל בירידה ותראה אם הוא מדרדר, אם הוא עומד במקום למרות שהוא צריך להתדרדר אז הברקסים לא טובים כנראה וזה יכול להשפיע.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
נוסע הרבה בעיר? פקקים או תנועה זורמת?
בנסיעות בינעירוניות/מהירות מהי מהירותך הממוצעת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
עשיתי בדיקה נוספת. בנסיעות מחוץ לעיר הוא שד. נוסע בערך 1:20. פשוט הזוי, מד הדלק לא זז. בתוך העיר אכזבה.
משהו מוזר אחר עם האוטו : בנסיעה איטית מרגישים כמו איזה מגנט מושך את האוטו בגלגלים, מזכיר מאוד את הדינמו שהיינו מחברים על גלגלי האופניים כשהיינו ילדים. ממש אותה תחושה, וגם אותו הרעש בנסיעה איטית. הלכתי למוסך מורשה, אמר לי זה הצמיגים - זה לא. שאלתי אנשים אמרו לי זה כנראה המיסבים וצריך להחליף. אז הלכתי למוסך אחר אמר לי אין בעיה במיסבים ואין בעיה באוטו - תתרגל. אבל הרעש מהגלגלים והתחושה שהדוושות רועשות לי כל הזמן - אני יוצא מדעתי. ממש תחושה כמו נסיעה על מצע של חצץ מפורר. כמו נסיעה על כביש מסורק. אני משוכנע שיש משהו שמפריע לגלגלים לנוע בחופשיות. שני מוסכים אמרו לי שאין לי כלום. מה אני עושה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
צריכת דלק וצמיגים
צריכת הדלק בנסיעות עירוניות יכולה להיות אפילו פי שניים מצריכת דלק בינעירונית וזאת בכל רכב שהוא, כך שבמכוניתך הכל תקין וטוב.
אני בכל זאת חושד בצמיגים שהם גורמים לרעש, רעידות ותחושת בלימה בהתגלגלותם. גש לצמיגיה (פנצ'ריה) מקצועית ואמינה שיבדקו הצמיגים (תאריך ייצור, יצרן ומצב היובש שלהם) ויגידו לך אם הם תקינים או לא. בברכה - רפי לין
![]() |
#7 |
Junior Member
|
תודה רפי.
הצמיגים חדשים. אמנם סיניים עם שם שלא שמעתי מעולם אבל חדשים ועם תקן. אני חושש שזה לא מהצמיגים כי רעש של דינמו כזה יכול לבוא רק מתוך מכלול הרכב ולא מהצמיגים. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
סל"ד גבוה וצריכת דלק גבוה לגרנדה רובוטית | hydras | גרנדה פונטו - טכני | 2 | 09-02-14 13:13 |
צריכת דלק גבוה אחרי בדיקה (פונטו 2000) | SIMON30 | פונטו - טכני | 4 | 23-12-13 09:48 |
צריכת דלק גבוה בפיאט גרנדה פונטו 2008 | finish | גרנדה פונטו - טכני | 4 | 07-06-12 19:40 |
תצרוכת דלק לא נורמלית (מאוד גבוה) | פורום הגראז' | 5 | 13-10-06 21:54 | |
עדכון חשוב מאוד מאוד לאחר החלפת הפלגים בפיאט אונו 1400 70s.. | פורום הגראז' | 1 | 11-04-06 15:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד