![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
דניס אתה תגיע לשלב בחיים שלך שלא אכפת לך התוספת בתצרוכת הדלק שהמזגן גורם שאגב הוכחה כזניחה כיוון שפתיחת חלון משנה את המבנה האווירו דינאמי של הרכב ויוצר גרר שמעלה את תצרוכת הדלק
נכון אולי בעיר ההשפעה היא גדולה יותר בהפעלת מזגן אך מנסיון שלי לא תמיד עכישו חזרה למה שאמרתי בהתחלה אתה תגיע לשלב בחיים שימאס לך לשרת את הרכב שלך ותגיד לעצמך "אני עובד קשה והרכב הוא כלי שעומד לשרות שלי ולא אני זה שמשרת אותו " ובסוף אתה תדליק מזגן על עפו ועל חמתו וחמתי ![]() ויהיה מה
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ
יאיר , אתה צודק אבל רוב הנסיעות שלי הן בשעות הבוקר המוקדמות 6-7 שהאוויר נעים. וממש קריר במיוחד עכשיו . שאר הנסיעות אחר הצהריים שגם כן לא מצריך מזגן . אבל עם חלון סגור . חנוק ברכב אז זה הצריך מזגן .
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר לא הגבתי להודעה הראשונה שלך, כי רצתי למשוך את dennis לכתוב מחיר.
תלמד כיצד עושים זאת. ![]() דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת מנגנון חלון ידני בגרנדה פונטו | hydras | פונטו - טכני | 4 | 19-01-13 20:24 |
| מחפש מנוע לחלון נהג פונטו ספייס 2001-2003 | Markab | קניה | 1 | 21-02-12 20:52 |
| פונטו 96 מנגנון נעילת דלתות | tdye | פונטו - טכני | 1 | 21-12-11 16:51 |
| מנגנון פתיחת דלת - פונטו XTZ 2000 | lag5 | פונטו - טכני | 0 | 22-01-10 20:38 |
| מחפש- מנגנון שליטה על מראות חשמליות-פונטו ספייס | khc | קניה | 2 | 07-11-09 15:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד