![]() |
מנגנון לחלון פונטו.
חברים.. אני מחפש מנגנון שלם לחלון צד הנוסע.
מדובר בפונטו HGT 2001. מישהו מכיר מקום שאפשר לרכוש ? רצוי באיזור המרכז. אבל יכול להגיע לכול מקום בארץ. בגלל שזה די דחוף. (כול הדלת מפורקת). |
מנגנון חלון HGT
גש עם המנגנון הפגום או עם המכונית אל אסי הזגג שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=724 וכבר דיברתי איתו והוא יסייע לך.
עוד אפשרות טובה זה אצל קובי שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=231 בהצלחה ובברכה - רפי לין |
אממ
צטט:
עוד היום אסע לאסי. יש צור לתאם איתו? עד איזה שעה אסי עובד היום?:confused: |
אסי הזגג
טלפן אליו ישירות ובדוק איתו ותמיד רצוי לתאם עם בעלי מקצוע.
בהצלחה ובברכה - רפי לין |
אממ
רפי. תודה רבה! החלון תוקן! וכמו חדש!
שירות מקצועי, אמין, ויחס אישי טוב! :D מעט יקר. :( ורפי שוב פעם תודה רבה! |
אם כבר טרחת לעדכן, אז למה לא לכתוב את המחיר ?. החברה רוצים לדעת. :)
דוד. |
דוד אנשים פה אוכלים בפורום אחד את השני בגלל שאחרים שילמו מחיר גבוה על טיפול או תיקון כזה או אחר לא מאשים אותו שהוא רוצה לשמור את המחיר לעצמו השאלה היא מה החליפו או מה נישבר ותוקן
|
אממ
לא הוחלף שום דבר . תוקן המנגון המקורי. שהיה חסר בו ברגים + הגלגלת שיניים נאכלה כולה + סידור המנוע החשמלי . וכמובן הרכבה של המנגנון בדלת + האכבה של הדיפון . קומפלקט. עבודה באמת מקצועית . מהיר מאוד. הגעתי עליו בהתרעה קצרה מאוד . ביקשתי להשאיר את המנגון אצלו שישפץ אותו , ואאסוף אותו למחרת . אמר לי אין צורך , תחכה פה חצי שעה , אתקן לך וארכיב לך שתיסע . לגביי המחיר , שילמתי רק על השיפוץ של המנגנון בלי הרכבה . אבל השיפוץ עצמו , יקר מאוד!
|
מה פתאום יקר, הסכום לא נראה לי יקר. :)
דוד. |
אמממ
דוד . 400 שקל לתיקון מנגון . זה יקר מאוד . אך לצערי , לא הייתה לי ברירה . שבועיים נסעתי עם קרש תקוע בדלת , על מנת שהחלון יהיה סגור . והדיפון זרוק בסלון . אמנם זה יקר , אבל התוצאה טובה . ואני מרוצה , שאני לא צריך להפעיל מזגן כול נסיעה.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:01. |