![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
מנגנון לחלון פונטו.
חברים.. אני מחפש מנגנון שלם לחלון צד הנוסע.
מדובר בפונטו HGT 2001. מישהו מכיר מקום שאפשר לרכוש ? רצוי באיזור המרכז. אבל יכול להגיע לכול מקום בארץ. בגלל שזה די דחוף. (כול הדלת מפורקת). |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מנגנון חלון HGT
גש עם המנגנון הפגום או עם המכונית אל אסי הזגג שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=724 וכבר דיברתי איתו והוא יסייע לך.
עוד אפשרות טובה זה אצל קובי שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=231 בהצלחה ובברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 01-10-13 ב 11:19. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
אממ
צטט:
![]() ![]() ![]() עוד היום אסע לאסי. יש צור לתאם איתו? עד איזה שעה אסי עובד היום?
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
אסי הזגג
טלפן אליו ישירות ובדוק איתו ותמיד רצוי לתאם עם בעלי מקצוע.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
אממ
רפי. תודה רבה! החלון תוקן! וכמו חדש!
שירות מקצועי, אמין, ויחס אישי טוב! ![]() מעט יקר. ![]() ורפי שוב פעם תודה רבה! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אם כבר טרחת לעדכן, אז למה לא לכתוב את המחיר ?. החברה רוצים לדעת.
![]() דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
דוד אנשים פה אוכלים בפורום אחד את השני בגלל שאחרים שילמו מחיר גבוה על טיפול או תיקון כזה או אחר לא מאשים אותו שהוא רוצה לשמור את המחיר לעצמו השאלה היא מה החליפו או מה נישבר ותוקן
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
אממ
לא הוחלף שום דבר . תוקן המנגון המקורי. שהיה חסר בו ברגים + הגלגלת שיניים נאכלה כולה + סידור המנוע החשמלי . וכמובן הרכבה של המנגנון בדלת + האכבה של הדיפון . קומפלקט. עבודה באמת מקצועית . מהיר מאוד. הגעתי עליו בהתרעה קצרה מאוד . ביקשתי להשאיר את המנגון אצלו שישפץ אותו , ואאסוף אותו למחרת . אמר לי אין צורך , תחכה פה חצי שעה , אתקן לך וארכיב לך שתיסע . לגביי המחיר , שילמתי רק על השיפוץ של המנגנון בלי הרכבה . אבל השיפוץ עצמו , יקר מאוד!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מה פתאום יקר, הסכום לא נראה לי יקר.
![]() דוד.
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
אמממ
דוד . 400 שקל לתיקון מנגון . זה יקר מאוד . אך לצערי , לא הייתה לי ברירה . שבועיים נסעתי עם קרש תקוע בדלת , על מנת שהחלון יהיה סגור . והדיפון זרוק בסלון . אמנם זה יקר , אבל התוצאה טובה . ואני מרוצה , שאני לא צריך להפעיל מזגן כול נסיעה.
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת מנגנון חלון ידני בגרנדה פונטו | hydras | פונטו - טכני | 4 | 19-01-13 20:24 |
| מחפש מנוע לחלון נהג פונטו ספייס 2001-2003 | Markab | קניה | 1 | 21-02-12 20:52 |
| פונטו 96 מנגנון נעילת דלתות | tdye | פונטו - טכני | 1 | 21-12-11 16:51 |
| מנגנון פתיחת דלת - פונטו XTZ 2000 | lag5 | פונטו - טכני | 0 | 22-01-10 20:38 |
| מחפש- מנגנון שליטה על מראות חשמליות-פונטו ספייס | khc | קניה | 2 | 07-11-09 15:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד