![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ברבו
|
אז בסוף אני פירקתי את הראש בעצמי, נתתי אותו למכון "סמוך" ברש"ל, והם רק ביצעו יישור ראש.
עכשיו אני צריך להרכיב את הראש - לעשות השכזת שסתומים, להרכיב גל זיזים בחזרה. אני קורא שכאשר שמים גל זיזם בחזרה, יש צורך להשתמש ב-assembly lube, זה סוג של גריז, אבל יותר דק. שמים את הדבר הזה ,למשל, מתחת למחזקי גל הזיזים. כאשר מדליקים את המנוע בפעם הראשונה, assembly lube אמור לעזור בשניות ראשונות עד ששמן יגיע לגל זיזים. איפה אפשר לקנות assembly lube ? לא יודע עם יש צורך בassembly lube בכלל, אולי מספיק רק שמן רגיל ? עוד שאלה : בדרך כלל - איך ומתי שמים את השמן בחזרה ? כשקיבלתי ראש ממכון ראשים - הוא נקי משמן לגמר'. עכשיו אחרי אני שם מחזרי שמן חדשים, עושה השחזת שסתומים, שם את הקפיצים, זה הזמן לשים מרימים, נדנדים, וגל זיזים. אז מתי ואיפה אני שם שמן ? נערך לאחרונה על ידי gioragg : 12-07-13 ב 20:07. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
כשאני מרכיב ראש מנוע לבלוק אחרי שהוא שופץ אפילו אם הרכביבו אותו עם שמן על האזורים הנחוצים כמו גל זיזים וכו כשאני מגיע לשלב של לסגור מכסה שסתומים אני ממלאה שמן תחילה במנוע באופן שבו אני שופך את השמן על גל הזיזים לכל אורכו בזהירות ואז סוגר ומניע
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
מספיק רק שמן מנוע. דוד.
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תורים "נתקעים" באמצע ולאחר נסיעה *מצורף סרטון* | syn | פונטו - טכני | 1 | 13-02-13 23:53 |
| למכירה: כמה דברים שקשורים לאודיו | DAn-BP 1.8 | מכירה | 3 | 28-08-11 14:40 |
| שאלה לגבי תורים גבוהים ?? | eyaluriel | פונטו - טכני | 6 | 22-02-11 17:49 |
| טיימינג ודברים נוספים לפונטו HGT | איתי398 | פונטו - טכני | 2 | 28-12-10 18:46 |
| יישור קו לפונטו 99 | פורום הגראז' | 3 | 08-04-07 19:41 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד