![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו מולטיאייר,קיה סיד סטיישן ,ימהה ויראגו 500
|
שאלות לגבי פונטו איבו מולטיאייר 2010
שלום לכולם .
אני שוקל לקנות פיאט פונטו איבו מולטיאייר ( 105 כ"ס , ללא טורבו) משומשת , שנת 2010 .ידנית ,כמובן. ראיתי 3 כאלה שפורסמו למכירה בלוחות השונים . מבירור היסטוריה במוסך מורשה התברר שלשתיים מהן הוחלפה כל מערכת המולטיאייר . אחד סיפר לי שהוא פשוט לא סגר כמו שצריך את פקק השמן אחרי בדיקה ,שמן ברח וכו' והוא נאלץ לשלם על תיקון מסוים . השני לא הזכיר כלום על כך .במוסך נאמר שהוחלפה המערכת במסגרת האחריות . אתם יודעים איך זה כשאנשים באים למכור .לפעמים הם קצת מעורפלים ... המכונאי באותו מוסך סיפר שבכל המולטיאייר שהוא מטפל בהן ( אלפא ופיאט) לא היו שום בעיות וזה מפתיע לראות מקבץ של שתיים שנזקקו להחלפה . בסך הכל הרכב הרגיש לי מהנה ונעים לנהיגה . האם למישהו כאן יש \ היה את הרכב הנ"ל ויכול לספר לי על בעיות שהיו לו או לא ? תודה . גל |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פנס אחורי לפונטו איבו 2010 | dror_el | מחירים, עלויות והצעות לקבוצות רכישה | 3 | 21-11-12 12:19 |
| דש בורד שבור בפיאט איבו 2010 | gruyon | פיאט כללי | 6 | 30-07-12 08:38 |
| התקנת כבל AUX פונטו איבו - שאלות פתוחות | dror_el | אודיו | 4 | 22-05-12 11:18 |
| שתי שאלות לגבי גרנדה פונטו (ופונטו איבו) | -אודי- | פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון | 9 | 23-03-12 01:00 |
| פונטו איבו 1.4 2010, פילטר פתוח ושיפורים אחרים? | adamland | גרנדה פונטו - טכני | 7 | 02-11-11 01:37 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד