מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > פיאט כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

לפני ג'נטים ואחרי
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

יום מסלול לרכבים קלסיים
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שלום חדש. פונטו כמה את יפה..!!!
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה


מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad


מועדון פיאט בפייסבוק


תגובה
 
כלי נושא הצג מצבים
ישן 10-05-10, 13:54   #1
edycor
Junior Member
 
תאריך הצטרפות: May 2010
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: אין כרגע
הודעות: 9
Lightbulb הזדמנות אמיתית להשפיע על איך תיראה פיאט בישראל

שלום חברים,

שמי רועי ואני חדש בפורום (אוהבים אותך רועי )

יש לי בקשה חשובה אליכם כבעלי ואוהבי פיאט.

במסגרת עבודתי, אני משתתף בפעילות שתכליתה היא מתיחת פנים רצינית לדימוי המותג פיאט בישראל.
לא תיקונים קוסמטיים - ניתוח לב פתוח!

פיאט וסמל"ת - יבואנית פיאט בישראל מודעת לדימוי הבעייתי שנוצר לפיאט בשנים האחרונות (בשום פנים ואופן אני לא מייצג את סמל"ת או את פיאט) והן מעוניינות להרים את פיאט למקומה הראוי - חלקן העליון של טבלאות המכירות וכן חוות דעת חיוביות מצד הצרכנים בישראל.

בדיוק כאן, אתם נכנסים לתמונה.
הרי מי כמוכם מכיר את פיאט על יתרונותיה ומגרעותיה. כמובן שאינכם חייבים לי דבר, אבל, יש כאן באמת הזדמנות לעשות שינוי, מאחר וחלק גדול מהמידע הרלוונטי שתתנו לי עשוי להגיע לקברניטי פיאט בישראל ואולי אחת ולתמיד הם יבינו מה קרה למותג שלהם. איך ממקום שישי בטבלת המכירות בשנת 2000 עם 8582 מסירות (פרטי) הם צנחו ל-1173 מסירות ומקום 18 ב-2009.

על מנת להשלים את התמונה שיש בידי, כמה שאלות - אשמח מאוד אם תעזרו לנו בנושא הזה.

1. מהן הסטיגמות הרווחות על פיאט לאורך השנים - מה מהן נכונות ומה לא?
2. האם הבאה של דגמים מסוימים תעזור לחיזוק התדמית של פיאט? - פרטו
3. מה יגרום להחזרת האמון בפיאט לדעתכם?
4. מה טעון שיפור דחוף ומה טעון שיפור בכלל..?
5. מה יגרום לך אישית לחזור ורכוש לעצמך פיאט ומה גרם לך לנטוש(אם נטשת אותה)?
6. הניסיון האישי שלך עם פיאט
7. הערות ורעיונות נוספים שלכם

לא חייבים לענות על הכל ואין ציונים בסוף

אנא היו יצירתיים וכנים זכרו, זוהי הזדמנות אמיתית להשפיע.

תודה רבה רבה - ובתקוה ששיתוף הפעולה הזה ישא פרי.
רועי
לכל שאלה: otogadol@gmail.com

אשמח אם המנהלים ינעצו את הפוסט - לדעתי הוא חשוב מאוד.

נערך לאחרונה על ידי edycor : 16-05-10 ב 11:42.
edycor מנותק  
הגב עם ציטוט
ישן 10-05-10, 15:07   #2
dodihob
מנהל
 
האווטאר של dodihob
 
תאריך הצטרפות: Apr 2008
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
הודעות: 1,645
2. לדעתי כן, שיבורכו על סוף סוף הבאת דגמים כמו הבראבו, והגרנדה פונטו מולטיאייר. בשנים האחרונות קיבלנו מכוניות עם אבזור מאוד נמוך ורמת גימור נמוכה. למשל, הפונטו ספייס, לפי בדיקה באירופה דגם ה-sporting הרבה יותר פופלרי מאשר ה-HGT, אז למה הדגם לא יובא? אפילו כאשר היבוא של ה-HGT הופסק, יכלו ליבא גרסאת ספורטינג 3 דלתות עם 1.4 100 כ"ס שזה רכב גם חסכוני, נראה מעולה, ויעלה פחות מה-HGT. גרסאת ה-s היא לדעתי טעות שבכלל יובאה לארץ, ידוע כי יש בעיות התחממות בפיאט, אל תביאו מכוניות בלי שעון חום!! גם ככה הישראלי ישר יבכה ויגיד האוטו זבל (למרות שהוא לא תחזק אותו כמו שצריך).
לגרסאת הפנדה יש 2 דגמים שלדעתי היו מעניינים ורק הם, חוץ מזה הספייס/גרנדה כבר יותר מעניינות. גרסאת ה-cross וגרסאת ה-100 כ"ס. גרסאת ה-100 כ"ס נראית מעולה ונותנת ביצועים טובים, והקרוס גם כן נראית מעולה, ואפשר להוריד אותה לים, בול בשביל הישראלי המצוי (רק שצריך לפרסם בשביל שידעו)
4. תמחור חלפים, אנשים קונים פיאט בשביל שהרכב יהיה זול ואמין, בחו"ל בחנות עולה חיישן חמצן 45 פאונד שזה 254 ש"ח (וזה מחיר מחנות ולא מפיאט כמו שסמל"ת רוכשים), למה חיישן חמצן מתומחר בארץ סביבות ה-900 ש"ח? אשמח להסבר הגיוני? פיאט אמור להיות רכב זול, ועושקים אותנו במחירים של חלקים? אז למה לא לקנות יפנית? יותר אמינה ועולה אותו דבר לתחזק אם לא יותר זול. אז מכך קורה שאנשים לא מטפלים במורשה ואז האוטו מתקלקל ובעל הרכב מופתע ואומר שפיאט זה זבל של אוטו.
5. יש מצב ואחזור לקנות פיאט עכשיו, כאשר יובאו גרסאות מעניינות (גרנדה מולטיאייר ובראבו), אך עדיין מפריע עניין התמחור חלקים במורשה, ויש אופציות מאוד טובות מהצד היפני שגם הם יספקו את הסחורה. שלא לדבר על המבצע של סיאט על ה-איבזה 3 דלתות. מה שמעלה עוד דילמה מעצבנת, למה אין גרנדה 3 דלתות, ואני לא מדבר על אבארט'.
6. אני אישית מחזיק פונטו ספייס 1.2 16v ידנית כבר עוד מעט שנתיים, מאוד מרוצה מהרכב עצמו. יש קצת בעיות של רכב מזדקן, אבל עדיין מאוד מרוצה מהבחירה שלי. הבעייה שוב היא רק בתמחור של החלקים, מנסיון אישי שלי: מעבה מזגן - מורשה: 1200 ש"ח / יבואן חלקי מיזוג ופליטה- 500 ש"ח
אגזוז חלופי - מורשה: 1500-2000 ש"ח / שוב יבואן חלקי מיזוג ופילטה - 900 ש"ח כולל הרכבה מע"מ והכל! (אגזוז איטלקי חתיכה אחת, חלופי איכותי)
אז אם היבואן שהצגתי עושה כסף, למה סמל"ת לא יכולה להרוויח את אותו מחיר? למה להיות חמדנים ובכך לגרום לאנשים פחות לטפל במוסכים מורשים של פיאט, כך הם יטפלו במוסכים אחרים, יורידו את האמינות של הרכב ושוב יורידו את התדמית של הרכב. מספיק!
מקווה שעזרתי בדעתי
ערן
__________________
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual
"Low N' Slow"

נערך לאחרונה על ידי dodihob : 10-05-10 ב 15:10.
dodihob מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-05-10, 16:29   #3
ליאור23
Senior Member
 
האווטאר של ליאור23
 
תאריך הצטרפות: Mar 2010
מיקום: אשדוד
הגלגלים שלי: z750L
הודעות: 1,538
4. לדעתי טעון שיפור דחוף זה היחס במורשה, למזלי יש לי ידע מסוים במכניקת הרכב ואני לא נותן שיעבדו עליי בקלות ,מה שכן הייתי תמים והייתי בטוח שבמורשה לא יתעסקו אותי בשטויות וינסו לדחוף לי דברים וחלקים שאני לא צריך, מה שאני רוצה לומר זה שאם המורשה מנסה לעבוד עליך אז על מי אוכל לסמוך, אתן דוגמא קטנה, הדוושת קלאצ' אצלי לא עלתה עד הסוף, ישר המכונאי בא ואומר צריך להחליף משאבת קלאצ' עליונה ואם אני לא יחליף אני יהרוס את הגיר ואת המשאבת קלאצ' תחתונה וזה יעלה לי אלפי שקלים וכדאי להקשיב לו, כמובן שלא שמעתי בעצתו ומיד קפצתי למוסך שכן שסידר לי את התקלה ב100 ש''ח בלבד!!! ,במקום 800 ש''ח של חלקים ועבודה. אז בבקשה שישמרו על כבודם ולא ינסו לעבוד על לקוחות שרוצים לטפל ברכב כמו שמגיע לו, ולא לנפנף בן אדם רק בגלל שהרכב שלו לא בן שנה או שנתיים בטענה שרכבו ישן ואין חלקים וגם לו יהיו לייבא לו ושילך לחפש את החברים שלו, וזה אני אומר משלושה מורשים שביקרתי בהם.

5. אמנם עדין לא הגעתי למצב כלכלי שיאפשר לי לקנות אחת חדשה אבל בע''ה זה יגיע מתישהו ואני הייתי רוצה פיאט כי לדעתי יש להם את הרכבים אולי הכי יפים שיש בשוק שלנו, ואם הם יורידו את הרגליים לקרקע וינסו לצאת במבצעים אטרקטיבים כמו שאמרו מעליי זה ישפיע מאוד על דעת הצרכן.
__________________
יום שעובר ללא חיוך הוא יום מבוזבז
ליאור23 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-10, 00:28   #4
bruckin
Member
 
האווטאר של bruckin
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: פיאט מולטיפלה דיזל ופיאט בראבו ידנית
הודעות: 52
שלום. קודם כל יוזמה ברוכה - הלוואי ויהיה שיפור כלשהו בהתנהלות היבואן בעקבות זאת...
אני מחזיק פיאט מולטיפלה 2005 טורבו דיזל ונהנה ממנה מאוד. חבל שהרכב תומחר בצורה שגויה שכזו בשנים האחרונות ולכן בקושי נמכר. 165 א' ש"ח לרכב הזה, כמה שהוא מדהים בעיני, אינם מוצדקים.
אני מאוד מקווה שהיבוא של המולטיפלה יתחדש ובמחיר שפוי יותר, שכן לרכב פוטנציאל מכירות לא רע, בעיקר לאור הפסקת ייצור ההונדה FRV.
פיאט חדשה, ירכוש מישהו שהוא לא ב"מיינסטרים" של רוכשי הרכב, אלא מישהו שנהנה מהעיצוב והיחודיות של רכבי פיאט ולכן על היבואן לקחת זאת בחשבון ולא להתבייש להביא מבחר דגמים רב ובמיוחד לא לשלול את האופציה של תיבה ידנית מכל המעוניין בכך - ובכל דגם! הרי האיטלקים בעצמם נוסעים בעיקר על ידניות...
לדעתי, מחובתם לפנות אל ציבור חובבי הרכב וליצור לעצמם תדמית צעירה וספורטיבית - בדומה למיצוב שסיאט בונה לעצמה.
אחת הסטיגמות הקיימות בשוק היא בנושא האמינות הלקויה, לכאורה. סטיגמה זו גורמת לירידת ערך מהירה יחסית למותגים אחרים. גם נושא זה על היבואן לתקוף. כאן ניתן ללמוד מהקמפיין של קרסו עם רנו - "לא רואה מוסך".
על פיאט להציע אחריות מורחבת ל- 3 שנים לפחות על מנת להתחיל לטפל בבעיה זו.
דבר נוסף - על היבואן לנצל את ירידת ערך האירו לא רק לשיפור הרווחיות שלו, אלא דווקא להורדת מחירים חלוצית מבין היבואנים של המותגים האירופאיים, מה שעשוי ליצור תנופת מכירות מחודשת.
מקווה שבאמת ייצא משהו מכל התגובות שיירשמו כאן,
איתי.
bruckin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-10, 20:13   #5
אלעד ס
Member
 
האווטאר של אלעד ס
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: Autobianchi A112 Junior
הודעות: 80
צטט:
במקור פורסם על ידי ליאור23 צפה בהודעה
אתן דוגמא קטנה, הדוושת קלאצ' אצלי לא עלתה עד הסוף, ישר המכונאי בא ואומר צריך להחליף משאבת קלאצ' עליונה ואם אני לא יחליף אני יהרוס את הגיר ואת המשאבת קלאצ' תחתונה וזה יעלה לי אלפי שקלים וכדאי להקשיב לו, כמובן שלא שמעתי בעצתו ומיד קפצתי למוסך שכן שסידר לי את התקלה ב100 ש''ח בלבד!!! ,במקום 800 ש''ח של חלקים ועבודה. אז בבקשה שישמרו על כבודם ולא ינסו לעבוד על לקוחות שרוצים לטפל ברכב כמו שמגיע לו, ולא לנפנף בן אדם רק בגלל שהרכב שלו לא בן שנה או שנתיים בטענה שרכבו ישן ואין חלקים וגם לו יהיו לייבא לו ושילך לחפש את החברים שלו, וזה אני אומר משלושה מורשים שביקרתי בהם.
גם אם הדיאגנוזה של אותו מכונאי היתה שגויה, הוא עדיין לא טעה בדרך הפעולה שבה בחר לנקוט.
מניסיון כואב גם ברכבי הנוכחי וגם בזה שקדם לו, מהרגע שהחלפת משאבת קלאץ' אחת, השניה תגסוס תוך זמן קצר מאוד אחריה. פעם אחת ההפרש בין ההחלפה שלהן היה בול חודש, פעם אחרת שלושה חודשים.
אני בהחלט חושב שעשית בשכל כשביקשת חוו"ד נוספת ושמח בשמחתך על כך שהצלחת לסדר את התקלה בעלות מינימלית, אבל לא הייתי נחפז להסיק מהמקרה שלך מסקנות בנוגע לטוהר כוונותיהם של העובדים במוסך המרכזי של סמל"ת.
אלעד ס מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-10, 20:51   #6
liorwohl
Senior Member
 
האווטאר של liorwohl
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
מיקום: פתח תקווה
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
הודעות: 549
אין לי מושג איך המוסכים של פיאט כי אני לא הולך אליהם, אבל גם אם הטענות נכונות זה עדיין לא מה שמונע מאנשים לקנות פיאט, לפי דעתי.

הבעיה לפי דעתי היא אחרת:
מי שקונה פיאט חדשה הוא קצת "שרוט", אם הוא היה סתם בנאדם שבלוני הוא היה הולך וקונה יפנית אמינה שתשמור על הערך.
אבל הבנאדם הולך ובכל זאת קונה פיאט, זה אומר שהוא קונה את האוטו בגלל שהוא אוהב אותו ולא בגלל האמינות והשמירת ערך שלו.
מהסיבה הזאת בדיוק, צריך לתת לאנשים אפשרות לקנות דגמים, מבחר צבעים, אבזור וכו' - התאמה אישית מוחלטת - כי מי שקונה פיאט זה לא סוג האנשים הרגילים שנכנסים לסוכנות של סוזוקי ואומרים "תנו לי את המכונית הכי שבלונית שלכם בצבע אפור כדי שתשמור יותר טוב על הערך שלה".
זה הסיבה שאנשים שאוהבים פיאט לא קונים, אם היה אפשר לקנות גרנדה מאובזרת עם מנוע חזק במחיר סביר, קארזפורום היה מלא בבעלים של כאלה, ולא בבעלים של סקודה פאביה.
במצב הנוכחי שפיאט מביאים רק דגמים שהם כאילו לאנשים שמחפשים זול או לחברות ליסינג, באמת אף אחד לא קופץ על המציאה. סתם דגם פשוט אפשר לקנות מכל יצרן אחר ולא צריך את פיאט בשביל זה.
עוד בעיה, של כל היבואנים דווקא ולא רק סמל"ת, זה השידוך המפגר של "ידנית/מנוע חלש = אבזור מעפן" ו- "אוטומט/מנוע חזק = אבזור מלא" ובמיוחד "עיצוב ספורטיבי = המנוע הכי חזק שיש"
כי בפיאט במיוחד, אנשים רוצים ידני אבל מאובזר, ואני בטוח שהמון אנשים היו שמחים לקנות פונטו ספייס שנראית כמו HGT אבל עם מנוע עם 80 או 60 כ"ס, כמו שיש בחו"ל, במחיר זול. (את הטענה הזאת הוכיחו בסיאט שמכרו בחודשיים 400 איביזה ספורט 3 דלתות ידניות ומאובזרות לחלוטין, ב88 אלף שקל, עם המנוע הכי חלש שלהם) ואני אישית מעדיף אבזור על כוח, אני בטוח שעוד הרבה אנשים שמחפשים איכות יסכימו עם זה ויסתכלו יותר על פיאטים.

עוד בעיה של סמל"ת היא פרסום של מחיר גבוהה מדיי, בשביל לשמור על הערך של המכוניות שכבר נמכרו... אני אומר, במילא במחירון הם צונחות, אז שיפסיקו לשחק בקקי ויפרסמו את המחיר שבו הם באמת ימכרו מכוניות, פרסום של מחיר אטרקטיווי גורם לאנשים להתעניין ברכב, בעוד שמחיר גבוהה גורם לכך שרק מי שכבר במילא התעניין באוטו, יבוא ויתמקח על המחיר כמו בשוק.
גם שלא יחשבו שהם הפולקסוואגן הבאים, כמו שהיה עם ה500 שבהתחלה הם תקעו לה מחיר וחשבו שאנשים בכל זאת יקנו. אותו דבר עם הבראבו..
__________________
עכשיו יש 500 TwinAir Sport 2012 ידנית אדומה
הפיאטים הקודמים שלי: פנדה 2006 ידנית, פונטו 2000 60sx, אונו 1993 45s

נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 11-05-10 ב 20:56.
liorwohl מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-10, 22:57   #7
ברא
Senior Member
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
מיקום: ארץ חובבי הפיאט
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
הודעות: 666
1. מהן הסטיגמות הרווחות על פיאט לאורך השנים - מה מהן נכונות ומה לא?
הסטיגמה שפיאט אוטו חסכוני זול ויד ראשונה תשעים אחוז הייתה השכרה או ליסינג וזה לא בא מסתם הרי המון גורמים נכנסים למשחק המחירון זה אחד הדברים שהכי משפעים המחירון הוא ברצפה דבר שלא מעודד אנשים לקנות ולהחזיק המון שנים מצד שני המחירון של רכב חדש הוא מאוד יקר כמו שדברו פה אין איש בדעתו עם מאה אלף להשקיע על גרנדה פונטו עם מנוע חלש וסטיגמה שזו פיאט וזולה למרות לדעתי האמינות ביחס למחיר היא מוצדקת עם מחיר כזה + עשרת אלפים היה פונה יותר לכוון סיאט אביזה שזו פולקסווגן בכניסה מדלת אחורית או סקודה פאביה או אפילו מאזדה 2 לא מדבר כעת על יונדאי I20 וסוזוקי סויפט וסיריון כי לדעתי הפיאט נותנת יותר רק חסר לה מנוע עוצמתי יותר לדעתי היבואן כעת מתחיל להבין מה עשה בהזנחתו לשוק הפרטי אחרי שעזבו אותו הליסינג פרסום של פיאט כמעט ואין כמו שאר היצרנים
2. האם הבאה של דגמים מסוימים תעזור לחיזוק התדמית של פיאט? - פרטו
אני כן מאמין שאם יחליטו לייבא מכוניות עם יותר כוח ואפילו אבארט עם מחירים נורמלים לדעתי גרנדה אבארט ופרסומת כמו שצריך נראה פה איזשהו שינוי
אחת החסרונות זה רמות הגימור שבאמת אני אומר ליבואן דיי לצחוק על אנשים רמות גימור הכי בסיסיים שיש אין גג נפתח מגנזיום עור גי פי אס בקרת אקלים אגב מה שקורה כאן שעם רמות גמור שהיבואן מעלה לארצנו הוא מחזק את הסטיגמה שפיאט היא בימבה עממית יש להם כעת הבראבו אוטו מתחרה בכל הרמות שיעשו פרסום שיפיצו מה זה המנוע החדש המוגדש כי אנשים חושבים שזה עדיין 60 סוס


3. מה יגרום להחזרת האמון בפיאט לדעתכם?
אחריות אחריות ואחריות של היבואן על דגמי פיאט בארץ אני אשית הייתי מטפל במוסך פיאט מורשה בנצרת כעת נסגר תכלס אנשים שמה לא היה להם מושג מה עושים וגם לדעתי היחס על הפנים סמלת צריכה לבקר על מוסכים שלה לשלוח לקוחות סמויים עוד דבר המחירים מאוד יקרים במורשה לא יעלה על הדעת ספייס 2001 שמחירון שלה זה 16 אלף לתקן אותה ב 5 אלפים שקל צריך שיהיה פרופרציה בעניין
4. מה טעון שיפור דחוף ומה טעון שיפור בכלל..?
לדעתי הכי דחוף זה שהיבואן יכריז על אחריות לגבי וריאטור של HGT ומנוע חשמלי של ההגה
5. מה יגרום לך אישית לחזור ורכוש לעצמך פיאט ומה גרם לך לנטוש(אם נטשת אותה)?
אני קונה פיאט רק אם היבאן מכריז על אחריות מחירים סבירים יחס אישי טוב ורמת גימור טובה
6. הניסיון האישי שלך עם פיאט
נסיון אישי שלי שחסר לפיאט המון בארץ לחזור לטבלה כי אחרים כבר למדו מהר ושפרו עצמם בזמן שפיאט ישבה בצד וסמכה על הלסיניג

7. הערות ורעיונות נוספים שלכם
אני מאחל שמלים אלה יקחו אותם שמה למעלה ברצינות ולא רק לפנק את הצמרת והמקורבים בדגמים והעם יסע עם רמות גימור זבל ואני רומז לגרנדה אבארט ושהמבין יבין
ברא מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-05-10, 02:04   #8
edycor
Junior Member
 
תאריך הצטרפות: May 2010
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: אין כרגע
הודעות: 9
תודה רבה לכל מי שענה - צריך עוד תגובות

אם אני מצביע על בעיה, כדאי שהיא תהיה רווחת ולא ספציפית אצל בן אדם אחד, אני צריך להראות לו שהבעיה היא מגמה כדי שהוא יתייחס אליה ברצינות ולא יאמר שזה משהו איזוטרי וזה לא דחוף להשקיע בכך משאבים. לכן חשוב שמה שיותר חברים יעזרו ויביעו את דעתם בנושא ויוסיפו לנו מנסיונם עם פיאט ועם סמל"ת.

זה יהיה ממש מעולה אם מי מכם שכבר ראו את השאלות יעבירו את הפוסט הזה לאלה מהמועדון שהם מכירים כדי שכמה שיותר אנשים יענו על השאלות.

תודה רבה לכל מי שענה - זה כבר מתחיל להבהיר לנו כמה נושאים חשובים.
בתקווה לעוד רבים שיעזרו
רועי

נערך לאחרונה על ידי edycor : 16-05-10 ב 11:43.
edycor מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-05-10, 06:57   #9
yossi136
חבר מועדון
 
האווטאר של yossi136
 
תאריך הצטרפות: Feb 2010
מיקום: מודיעין
הגלגלים שלי: punto HGT
הודעות: 508
פניה לקהל צעיר נקודה!
לא צריך יותר מידי לחשוב יש את סיאט.
מה הייתה ומה נהיה מימנה, גם לא שומרת על הערך וגם לא זולה להחזקה ועדיין קונים ואפילו יותר.
לצרכן הישראלי היופי של הרכב זה מה שקובע הכוח פחות ורק לאנשים מסוימים
אז להביא לארץ דגמים שנראים ספוטיבים ועם צבעים חמים יעשה את העבודה!
אפילו לאלפא הם מביאים דגמים חלשים של המיטו וזה די עובד אני חושב.
בקיצור כמו שכבר אמרתי סיאט זאת הדוגמא . וכמובן פירסום טוב!
ואפשר עוד כמה דברים ,כמו שעשו למיטו וזה די עבד.
אה ומחיר 175000 ש"ח על 500 אברט 135 סוסים ועוד לא הדגם SS 160 סוסים מה???
פולסווגן שירוקו 1.4 160 סוסים ידני 174000 ש"ח
סיאט אביזה קופרה 1.4 180 סוסים 165000 ש"ח
פולסווגן פולו GTI 1.4 180 סוסים 170000 ש"ח
אלפא מיטו 1.4 155 סוסים 160000 ש"ח

אז בסדר ה500 יפה ממש אבל לא צריך להגזים. ואם אתם מגזימים אז תביאו את הפוטו אברט שהמחיר שלה לפחות היה ראליי.
__________________
Fiat Punto HGT 2002
yossi136 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-05-10, 12:27   #10
רקובי
Senior Member
 
האווטאר של רקובי
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
הודעות: 433
ישראלי אוהב "יפנומטית" - לא מתקלקת, שורדת בגבורה גם כשפחות שמים לב לטיפולים,
אוטומטית כמובן, ובמחיר סביר.

פיאט מציגה תשוקה, רוחניות ומגניבות. שזה טוב. אבל לא מוכר.
צעירים לא יכולים להרשות לעצמם רכב חדש גם כך, ולכן הפניה לקהל הצעיר לא תניב מכירות.
מה גם שאם אתה צעיר והייטקיסט - אתה נוהג בליסינג, ונושאים כמו:
חווית נהיגה, שמירה על איכות סביבה + צריכת דלק נמוכה, אוטו יפה - מעניינים לך את הקצה
של הפין.

עד כאן הרע.
מה אפשר לעשות ? קודם כל להוריד מחירים. זה עובד תמיד. טוענים שהמחיר הכי טוב בקטגוריה? זה מעניין את הלקוח כקליפת השום - להוריד את המחיר עוד יותר, למען המטרה הנעלה של הגדלת נתח שוק על חשבון הרווחיות המיידית.

2. ראיתם פעם פיאט בליסינג? גם אני לא. אולי כדאי להתחיל לחשוב על זה ברצינות,
ולהציע גרנדה פונטו במקום המזדמטית-3, כמובן בתנאי שהאבזור יהיה טוב יותר, והמחיר נמוך יותר, ושחברות הליסינג יתמכו בזה. מה שאומר מאבק במזדה - ויהיו נפגעים בקרב.

ד"א,
אם המשרד פרסום או החברה שאתה עובד בה זוכה, אנחנו רוצים אחוזים.

נערך לאחרונה על ידי רקובי : 12-05-10 ב 12:40.
רקובי מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה



חוקי פרסום הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הם פועל
[IMG] הקוד הוא פועל
קוד HTML הוא כבוי
עבור לפורום

נושאים דומים
נושא מתחיל הנושא פורום תגובות ההודעה האחרונה
[כתבה] עשור לפונטו HGT - מכונית פוזה או ספורטיבית אמיתית? ארילו פיאט כללי 14 04-05-10 21:39
פיאט כרומה חדשה בישראל ! VivaItalia פיאט כללי 29 13-07-09 09:46
משאיות פיאט שעוד נוסעות בישראל... צביקוש23 פיאט אספנות 8 04-03-08 00:00
צמיחה אדירה במכירות פיאט בישראל; עלייה של 92% stio פיאט כללי 0 12-10-07 09:28
אתר בעלי פיאט מולטיפלה בישראל פורום הגראז' 0 27-06-05 23:55


כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:45.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
FIAT CLUB ISRAEL ©

פיאט מוסכים ושרותי רכב פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד