![]() |
|
![]() |
טמפרה - טכני טכני - דגמי טמפרה בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
עזרה|לגבי הפיאט טמפרה שלי
שלום לכולם,יש לי פיאט טמפרה שנת 92 נפח מנוע 1400 עכישו הצבע של הרכב בככל לא משו צבע מתקלף,והצבע שרוף גם קצת מקדימה ובגג יש לבן קיצר הצבע על הפנים אני יכול לצבוע יענו לקנות צבע של רכבים יענו ב500 שקל או בפחות אפליו עם נגיד אני צובע תאוטו עם צבע שצובעים בית זה חוקי ?או עם צבע של רכבים אבל אפשר לקנות מחנות ב300 400 שקל ולצבוע תרכב מצידי שיספיק רק לחצי שנה ככה זה מספיק לי,וזה חוקי מבחינת משטרה או משרד הרישוי שאני יעשה דבר כזה כי הצבע על הפנים והרכב נירא מכוער ככה!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מבחינה חוקית כל עוד אתה צובע אותו צבע שיש לך ברשיונות זה חוקי
אחרת אתה ניגש למכון רישוי ומשנה הצבע אם יש חלודה ברכב ואתה רוצה לצבוע בלי לתקן אז זה סתם בזבוז זמן גם צריך להוריד צבע קודם כדי שלא יהיה לך שכבות והמצב ילך ויחמיר כאשר יתקלפו הכל נתון בשיקולים שלך רק לדעתי חבל על בזבוז כסף ואנרגיות תעשה העבודה כהלכה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
הכנה טובה וצבע לברזל אכותי יעשו את העבודה
תריץ חיפוס ותיראה תוצאות שלי ,צביעה עים מיברשת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
ראה כאן
דיון +תמונות. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=310743
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
?
קראתי מה ששלחתי לי בהאתר הזה מאיפה אני יכול לקנות את הספרי הזה איפה מוכרים אותו ?וכמה כאלה צריך לקנות ככדי שיספיק לצבוע את כול הרכב אני יכול ב10 שקל לקנות את זה יענו כמה אני צריך לקנות כאלה שיספיקו לכול הרכב!!
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 23-03-10 ב 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
עזרה לגבי HGT שפורסם ביד 2 | יותם מיידלר | יעוץ ברכישת רכב | 13 | 18-03-10 16:46 |
עזרה לגבי צמיג לפונטו ספייס 01' (165/70 R14) | simon377 | פונטו - טכני | 12 | 09-03-08 21:30 |
כמה שאלות לגבי נזילה במדחס בפיאט טמפרה ובעיית הנעה | פורום הגראז' | 4 | 28-03-07 19:34 | |
עוד עדכון לגבי הפיאט אונו שלי 1400 70s לגבי צריכת הדלק | פורום הגראז' | 2 | 05-04-06 19:28 | |
עדכון: לגבי הפיאט אונו שלי 1400 70s שאוכל 1 ל 5 בעיר | פורום הגראז' | 8 | 15-03-06 19:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד