![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
ייעוץ בנושא צביעה - מה כדאי והיכן.
שלום רב,
קניתי את הפונטו ספייס שלי (01') לפני כמה חודשים ובסה"כ מאוד מרוצה. הרכב היה אצל בעלים יחיד 8 שנים והיא טיפלה בו מצוין, אבל יש המון מקומות שירד הצבע - מין דהייה עד להגעה לשכבה שחורה (הרכב לבן). זה מפריע לי הן מבחינה אסתטית והן מבחינת הסכנה להיווצרות חלודה. נקודות הדייה הינן - על מכסה מנוע, גג, כנפיים קדמיות לאורך המפגש עם מכסה המנוע, קילופים קלים בקצוות הדלתות וגם על מכסה בגאז' ופגוש אחורי. השאלה מה נכון לעשות במקרה כזה - האם יש טיפול מקומי? האם צריך לצבוע את כל הרכב? ברור שאיש מקצוע צריך לראות כדי להבין יותר לעומק, אך אני רוצה להגיע מוכן עם מעט ידע מראש. בנוסף, אני זקוק לפחח וצבע מקצועי ואמין...שגם לא ישחט במחיר. אני מאזור השרון אך מוכן לנסוע גם רחוק בשביל מחיר טוב ואמינות (בכל זאת סטודנט עני). המון תודה מראש! עידו נערך לאחרונה על ידי idobi : 26-11-09 ב 12:45. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
|
|
|
#3 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
מה שציינתה זאת מחלה ידועה בפיאט בפרט וברוב הרכבים בכלל בגלל השמש הרצחנית שלנו מניסיון שלי הייתי ממליץ לך לבצע צביעה כללית של כל הרכב כי אני ביצעתי צביעה נקודתית מכסה מנוע גג תא מתען ומסגרות של הדלתות ואחרי כמה חודשים החלו לי קילופים בכנף שלא נצבעה אז חבל יהיה לצבוע כמה פעמים בכל מקרה מומלץ לבצע תיקוני צבע גדולים לפני או אחרי החורף (כשמזג האוויר חמים)
|
|
|
#4 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צטט:
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
"המשחזר"
יבגני משפץ ומשחזר את הפיאט 500 בשעות הפנאי שלו.
העדיפות הראשונה היא הפרנסה ואז ה 500 "ממתינה" בשקט לתורה ולא מבקשת אוכל ולא מיים (המנוע שם הנו קרור אויר ממילא). וכדאי לגשת אליו עם המכונית לקבלת הצעה למה שי ואפשר לבצע, עלויות וכו'. בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Member
|
תודה רבה על התגובות!
אפנה ליבגני...לפי התמונות והמידע נראה מקצוען אמיתי. כל השאלה אם יש לי את התקציב עבור צביעה מלאה (והאמת, אין - במיוחד שזה כרבע ממה ששילמתי על האוטו). לא יודע מה נכון לעשות... בכל מקרה שוב הרבה תודה. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
עדכון:
פניתי ליבגני בהמלצתכם - ומצאתי אדם מקסים, מקצועי מאוד ורואים שאוהב את מה שהוא עושה (כשהייתי שם היה טנדר של פורד משנות ה-50 שיבגני שיפץ באופן מדהים). היום אספתי את הרכב ונראה כמו חדש - בחרנו, בהמלצתו של יבגני, לא לעשות צביעה מלאה אלא רק של האזורים הפגועים...והתוצאה פשוט מעולה. המחיר היה הוגן ביותר - ובקיצור, יבגני מאוד מומלץ! שתי שאלות יש לי כעת: יבגני אמר שתוך כמה ימים אפשר לעשות ווקס - המליץ על טפלון. אמר גם שטפלון ופלסטלינה זה אותו הדבר. אשמח להבין יותר בנושא - מה כדאי ואיך. בנוסף, כדי להשלים את השבת הפונטו למצב 'חדש', אני רוצה להחליף את הפלסטיק הכסוף של ידית ההילוכים (ELX רציפה). ביררתי אצל סודאי והם רוצים עבור חתיכת פלסטיק קטנה 244 ש"ח + מע"מ. חיפשתי גם ב ebay ולא מצאתי. אשמח לדעת אם יש איפה להשיג. שוב הרבה תודה! עידו |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו דור שני - בוקסה טורקס לבית מצערת, מה המידה והיכן ניתן לרכוש? | raanan_t | פונטו - טכני | 0 | 17-11-08 02:22 |
| עלות צביעה | etsuitup | בעלי מקצוע | 4 | 06-11-08 02:51 |
| צביעה לספוילר תוצאות | command sergeant major | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 12-10-08 20:54 |
| צביעה של האוטו | shmaram | אונו - טכני | 6 | 04-10-08 16:09 |
| החלפת רדיו כדאי או לא כדאי? | אודיו | 4 | 15-06-07 09:30 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד