![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
פרוייקט שינוי רקע לוח שעונים פונטו MK1
הפרוייקט עוסק בשינוי רקע לוח השעונים מאפור ללבן, למראה יותר "ספורטיבי".
![]() הכלים הדרושים: מברג/ ביט אלן מברג שטוח דק מברג פיליפס קטן סכין יפנית קטנה מזלג מנה עיקרית (כן מזלג שאוכלים איתו) סורק, מדפסת ידע בסיסי בפוטושופ/ צייר זוג נורות לד או יותר לא מעט סבלנות ![]() אז נתחיל: 1)פותחים את שני ברגי האלן (סימנתי אדום). 2)שולפים החוצה את לוח השעונים ומנתקים 4 צמות חוטים שנמצאים מאחור (מומלץ לשים מדבקות לאן כל צמה הולכת). 3)פותחים את הקליפסים שתופסים את הפלסטיק השקוף בעזרת מברג שטוח (סימנתי בצהוב). 4)מוציאים את מכסה הפלסטיק שיושב על המחוונים עצמם(סימנתי בלבן). 5)לוקחים את המזלג שאכלנו איתו צהריים, משחילים מתחת למחוגים ומרימים בעדינות (לא מצאתי שיטה יותר נוחה מזו). עכשיו שעון המהירות תפוס עם שני ברגים באמצע ושאר השעונים מודבקים קלות. 6)ועכשיו לשלב והאמנותי: סורקים את השעונים שפירקנו, מעלים לפוטושופ/ צייר ועושים היפוך צבעים. שימו לב: השעונים הם בצבע אפור ככה והיפוך הצבעים לא בדיוק הופך אותם ללבן, יש לשחק ב levels (ctrl+L). עוד משהו ההיפוך צבעים הופך את הקוים האדומים על הלוח לירוקים, אז תצטרכו לצבוע אותם לאדום. זהו הגיע שלב ההדפסה, מומלץ להדפיס על דפי פוטו או למי שיש לומינציה עוד יותר טוב. 7)עכשיו גוזרים את לוח השעונים החדש בדייקנות וממקמים על הישן, יש גם לחתוך את החריצים ולחורר את החורים הדרושים בשביל הברגים, הפינים, מד מרחק והמחוגים. 9)עכשיו לחיבור הלדים (סימנתי בכחול) אני את שלי קניתי ב"ניצוץ" יש גם באוטו דיפו. חיברתי אותם בטור לבית נורה של האורות דרך. אפשר למקם את הלדים איפה שרוצים, אני מיקמתי אותם שלא יבלטו יותר מדי לעין. עכשיו מחזירים את הלוח למקומו, מצניעים את החוטים של הלדים ושלום על ישראל.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
כמה עלו לך הלדים?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
רעיון יפה ויצירתי רק שני דברים חשובים ששכחת לציין:
א.לפני פירוק הבורג הראשון יש לנתק את קוטב המינוס מהמצבר ולחברו רק לאחר סיום כל העבודה שכן נורת כרית האויר תתריע על תקלה במערכת (קריאה). ב.לא הייתי ממהר מדי לפרק את מחוג הדלק כל כך מהר, יש למלא את מיכל הדלק עד סופו לפני פירוק המחוג מהלוח כדי למנוע זיופים בכמויות הדלק במיכל ובהצגה בשעון הדלק, לפירוק שאר המחוגים אין צורך לבצע פעולה לפני הפירוק.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
לגבי ניתוק המינוס צודק לגמרי למרות שאין לי כריות אוויר אך עדיף מטעמי בטיחות.
את מיקום מחוג הדלק סימנתי. הלדים עלו לי 30 שקל. התוצאה בחושך:
נערך לאחרונה על ידי trademark : 01-11-09 ב 20:19. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
פרוייקט יפה מאוד .
לא עזיף להכניס לדים במקום המנורות הרגילות ובצבעים שאני ארצה וללא חיבור לדים חיצוני. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אפשרי, אבל על הלוח מספרים המקורי יש פילטר ירוק שהוא חלק ממנו.
אולי בעתיד אני אעשה, אבל כרגע גם תאורה חיצונים זה סבבה. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
אני עכשיו סיימתי את הפרוייקט יצא נחמד, אבל כל המחוגים השתגעו, התחילו לזייף ברמות מטורפות, המיכל דלק שלי היה ריק לגמרי ופתאום הוא בפול, מישהו יכול לעזור ?
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לוח שעונים של דגם sx (פונטו) | lord1 | מכירה | 9 | 16-12-10 02:42 |
| שינוי לוח שעונים לנאוןתפיאט בראבו | master_T | שיפורים וקוסמטיקה | 14 | 16-04-09 08:24 |
| אני הוזה או שהיא נראית כמו פונטו HGT שעברה שינוי עצבני?! | raanan_t | רכב כללי | 3 | 08-03-09 21:45 |
| שינוי צבע ללוח שעונים | command sergeant major | בראבו - טכני | 9 | 14-10-08 16:05 |
| שינוי צבע נורות בלוח שעונים - פונטו ספייס mk2 | פורום הגראז' | 53 | 02-03-07 20:04 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד