![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 01
|
ספייס טיפטרוניק 01
אז ככה נסעתי לראות פונטו והתגלו כמה ליקויים .
1 המנוע של ההגה בשיפוץ צריך לחזור (סיכמנו שעד שהוא לא חוזר ומסודר אני לא רוכש אותו.) 2 השעון חום מנוע מקפץ למעלה למטה. שעון סל"ד לא עובד בכלל כל שאר הלוח עובד ותקין. 3. לאוטו בכנף השמאלית עבר מכה הבעלים מתחייב לשסי הוא אמר שנבדק במכון לפני שקנה והשסי נקי המכה תוקנה וגם הטמבון האחורי נראה צבוע . 4 האוטו יד 5 לא השכרה בעבר סך הכל האוטו נראה טוב אין מעיכות פח ובעיות צבע חוץ מעל אותה כנף ששם הלקה מתקלפת. סך הכל האוטו נוסע טוב סוחב יפה עם מזגן אין רעשים מיותרים מהבולמים תפוחים ושאר ירקות. 4 צמיגים חדשים וטסט הוא עבר היום. המחיר הנדרש הוא 15 שווה לקחת לבדיקה? לפני הבדיקה אני לוקח לחבר שהוא פחח שיבדוק את המכות ואת השסי כדי לא לזרוק את הכסף של הבדיקה לפח. אבל הבעיה של הלוח שעונים קצת מטרידה אני חשבתי על קצר האם זה משהו יותר מסובך?ויצריך החלפת לוח שעונים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
השעון חום מנוע.....זה דבר בעיתי מאוד. אם החום מנוע משחק אני לא מתקרב!
![]() |
#3 |
Senior Member
|
ממה יכולה לנבוע הבעייה ?
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 04-09-09 ב 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
תבצע חיפוש בפורום! זה יעזור!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
יכול להיות שהבעיה היא רק חשמלית, יכול להיות משהו אחר.
לוח שעונים לא תקין, מנוע הגה בשיפוץ, צביעת פגוש ותאונה בכנף שמאלית. הייתי אומר לו שבוע טוב וממשיך הלאה. ממש לא חסרות פונטו במצב הרבה יותר טוב בשוק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
הבעייה בהגה תסודר עד יום ראשון ורק אחרי אני יקח לבדיקה.
לגבי המכות אני לוקח את האוטו לפחח שאני מכיר לפני הבדיקה. לגביי לוח שעונים . בגלל זה הורדתי לו הרבה מהמחירון בגלל זה ובגלל תיקוני הצבע והיד ה5. לגביי השאר אני מקבל אוטו עם טסט לשנה אוטו עם מנוע של ההגה משופץ נוסע יפה מאוד וגם נראה טוב. (הוא מתחייב לגיר שסי ומנוע) הפחד שלי הוא רק מהבעייה בלוח שעונים אבל לפי דעתי הלא מקצועית זה נראה כבעייה חשמלית . סך הכל ב 15 אלף היום אי אפשר למצוא ספייס ELX אוטומטית וזה אחרי 3 חודשים של חיפושים. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מעוניין בשאלה לגבי פונטו ספייס 2001-2003 (גיר רציף,אוטומטי,טיפטרוניק) | nadavt | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 20-09-13 21:02 |
תיבת טיפטרוניק ב-ELX - איך להשתמש נכון? | agent54 | פונטו - טכני | 9 | 18-07-09 22:48 |
פונטו ספייס ELX טיפטרוניק יד 1 - איזה דגם? | agent54 | יעוץ ברכישת רכב | 35 | 15-08-08 02:11 |
פונטו דינאמיק 16V 80 טיפטרוניק | nexho | מכירה | 0 | 21-02-08 10:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד