![]() |
ספייס טיפטרוניק 01
אז ככה נסעתי לראות פונטו והתגלו כמה ליקויים .
1 המנוע של ההגה בשיפוץ צריך לחזור (סיכמנו שעד שהוא לא חוזר ומסודר אני לא רוכש אותו.) 2 השעון חום מנוע מקפץ למעלה למטה. שעון סל"ד לא עובד בכלל כל שאר הלוח עובד ותקין. 3. לאוטו בכנף השמאלית עבר מכה הבעלים מתחייב לשסי הוא אמר שנבדק במכון לפני שקנה והשסי נקי המכה תוקנה וגם הטמבון האחורי נראה צבוע . 4 האוטו יד 5 לא השכרה בעבר סך הכל האוטו נראה טוב אין מעיכות פח ובעיות צבע חוץ מעל אותה כנף ששם הלקה מתקלפת. סך הכל האוטו נוסע טוב סוחב יפה עם מזגן אין רעשים מיותרים מהבולמים תפוחים ושאר ירקות. 4 צמיגים חדשים וטסט הוא עבר היום. המחיר הנדרש הוא 15 שווה לקחת לבדיקה? לפני הבדיקה אני לוקח לחבר שהוא פחח שיבדוק את המכות ואת השסי כדי לא לזרוק את הכסף של הבדיקה לפח. אבל הבעיה של הלוח שעונים קצת מטרידה אני חשבתי על קצר האם זה משהו יותר מסובך?ויצריך החלפת לוח שעונים? |
השעון חום מנוע.....זה דבר בעיתי מאוד. אם החום מנוע משחק אני לא מתקרב!
|
ממה יכולה לנבוע הבעייה ?
|
תבצע חיפוש בפורום! זה יעזור!
|
יכול להיות שהבעיה היא רק חשמלית, יכול להיות משהו אחר.
לוח שעונים לא תקין, מנוע הגה בשיפוץ, צביעת פגוש ותאונה בכנף שמאלית. הייתי אומר לו שבוע טוב וממשיך הלאה. ממש לא חסרות פונטו במצב הרבה יותר טוב בשוק. |
הבעייה בהגה תסודר עד יום ראשון ורק אחרי אני יקח לבדיקה.
לגבי המכות אני לוקח את האוטו לפחח שאני מכיר לפני הבדיקה. לגביי לוח שעונים . בגלל זה הורדתי לו הרבה מהמחירון בגלל זה ובגלל תיקוני הצבע והיד ה5. לגביי השאר אני מקבל אוטו עם טסט לשנה אוטו עם מנוע של ההגה משופץ נוסע יפה מאוד וגם נראה טוב. (הוא מתחייב לגיר שסי ומנוע) הפחד שלי הוא רק מהבעייה בלוח שעונים אבל לפי דעתי הלא מקצועית זה נראה כבעייה חשמלית . סך הכל ב 15 אלף היום אי אפשר למצוא ספייס ELX אוטומטית וזה אחרי 3 חודשים של חיפושים. |
נקנה האוטו לאחר בדיקה במוסך מורשה ובדיקת מכון.
האוטו יצא עם שסי נקי מנוע במצב טוב וגיר טוב. לגבי ליקויים נרשמו השעון חום והמד טורים ויש הזעות של שמן. סך הכל רכב נחמד הורדתי על הדרך עוד 1000 וקניתי ב14 עם הרכב גם קיבלתי את שאר חלקי ההגה שהוחלף בו רק המנוע החשמלי.לא יודע מה לעשות עם זה עם מישהו מעוניין אשמח למכור אותו. לגבי המכות נאמר שזה רק מכות פח .והשסי נקי בדקתי ב7 עיניים. אחרי חצי שנה בלי אוטו חזרתי שוב למועדון הפיאט. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:25. |