![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
בעל רכב מסוג פיאט אונו חושב שהרכב שלו הוא ג'יפ עם 255 כ"ס- ויש תמונות
שימו לב מה ראיתי בלוח יד 2:
רכב מסוג פיאט אונו שנת 91, ככל הנראה דגם SXI שבעליו בטוח שהרכב שלו הוא טורבו. לא יודע מה הוא שם מתחת למכסה המנוע, אבל 255 כ"ס?... שימו לב לג'אנטים (מעניין איך אישרו לו ג'אנט 15") ולמיקום של הגלגל החלופי, כנראה עקב חוסר מקום במיקום המקורי ("סטייל" רכב שטח). את הסמלים הוא העיף והחליק את המקום הייעודי ללוחית רישוי האחורית, שלא נדבר על הספויילר למעלה... סתם, הייתי חייב להעלות תמונות. אז.. מי קונה?! מציאה! נערך לאחרונה על ידי stio : 22-05-09 ב 15:53. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
|
דובר כאן על הרכב בעבר .
בעל הרכב כבר מנסה למכור את הרכב המסוכן הזה כבר יותר משנה ללא הצלחה נערך לאחרונה על ידי Caveman : 22-05-09 ב 17:14. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אבל למה מסוכן? בגלל הגלגל הרזרבי?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
|
ברכב נעשו שינויים שלא מתאימים לרכב הספציפי ולכן הוא מסוכן מאד בטיחותית.
לצערינו תרבות העברת הטסטים במדינה היא בדיחה עצובה. ואם בוחן רכב במכון רישוי שקיבל הסמכה מהמדינה לאשר רכבים במבחן השנתי מאשר רכב כזה זה אומר שהמצב עגום. אגב בוחנים , ממליץ לך לקרוא היום את המדור של אדוארד אטלר שהתפרסם היום במוסף "דיוקן" בו הוא חושף את קומבינת הבוחנים במכון רישוי בהרצליה. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 22-05-09 ב 22:47. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
מה שאפשר להגיד זה שיהיה לו בהצלחה במחירה
!
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
הבעייה היא שרוב המשפרים מהסוג הזה הם ערסים ועבריינים לא רק בתחום התחבורה שהבוחנים מפחדים מהם.
אני לא מקנא בבוחן כזה בא אליו ערס עם רכב מעורסס ש"רומז" לו שאם לא יעביר את הרכב טסט הוא יחטוף דקירה ויסתבך עם העולם התחתון. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| "הקופסה" - פרוייקט מחשב ברכב מסוג פונטו ELX 02 | raanan_t | אודיו | 26 | 16-03-09 15:26 |
| לראות ולקנא שהרכב בארה"ב .. | MGB ROADSTER | פיאט אספנות | 0 | 31-12-08 14:22 |
| למכירה: פיאט אונו שנת 93', 131,000 ק"מ- שמורה כחדשה. (תמונות) | stio | מכירה | 5 | 25-12-08 14:03 |
| 2,012 כלי רכב מסוג "פיאט" נגנבו בישראל ב- 2006 | פיאט כללי | 1 | 15-07-07 21:37 | |
| כתבה: נתפס גנב בבאר שבע שגנב 14 כלי רכב מסוג פיאט אונו | פיאט כללי | 0 | 29-06-05 14:11 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד