![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
אני מעוניין להוציא תדפיס של ההיסטוריה של הHGT שלי של כל הטיפולים שנעשו במוסך המרכזי במהלך השנים 2001-2009 אמרו לי ששולחים בקשה לפיאט או משהו כזה, לא בדיוק הבנתי.
יש מישהו שיוכל להסביר לי איך אני עושה אתזה? או יותר טוב! יש כאן מישהו שעובד בפיאט ויוכל לקצר לי תהליכים? תודה המשך יום נעים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אם
אם הרכב היה בבעלותך שלך כל השנים הללו, הריי שלא יבלבלו לך את המוח, גש למוסך מורשה בו אתה מבצע את הטיפולים ובקש ממנו הדפסה, בכל מוסך מורשה ניתן לראות טיפולים ועבודות שבוצעו גם במוסכים מורשים אחרים ברכב שלך לפי מספר רכב.
אם הרכב לא היה בבעולתך בשנים הללו או בחלקם, כאן קיימת בעיה, משום שקיים נוהל מסודר בפיאט, שאין למסור לאדם אחר פרטים על הרכב בשנים בהם לא הייתה לו בעלות עליו, וזאת מצנעת הפרט. למשל, חל איסור מוחלט לתת לך את הקילומטראז' שהיה ברכב. כן אפשרי לומר לך עבודות שבוצעו, אך זאת גם, אם יש לך ידידות עם אותו מוסך מורשה.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
לא הבנתי את הקטע של "אסור לתת"...
כל הנקודה בטיפול במורשה זה שיש לרכב היסטוריה מסודרת, כך שלבעלים הנוכחיים ולרוכש עתידי תהיה האפשרות לראות בדיוק מה בוצע, מתי בוצע, ובאיזה קילומטר בוצע - שכן זה המדד הכי טוב לאמינות (רכב שבוצע לו טיימינג ב 180K ועכשיו ב"קסם" הוא עומד על 100K נשמע דיי מסריח לא?). צנעת הפרט זה שטויות. אבא שלי שרכש לפני מספר שנים את הקורולה שלו, פשוט נגש למוסך, הראה את הטופס העברת בעלות כהוכחה שהוא בעל הרכב הנוכחי, והוציא תדפיס מסודר של כל ההיסטוריה של הרכב.
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
|
בדיוק
השאלה אם אני אוכל פשוט להגיע למוסך מרכזי של פיאט (לא זה שבוצעו בו הטיפולים) ולקבל את התדפיס הנ"ל
ולשאלתך סער לא הרכב לא היה בבעלותי ויותר מזה הוא היה אצל 3 ידיים שקדמו לי אבל כולם טיפלו במוסך מרכזי! וכשקניתי את הרכב גם הסוכנות של פיאט ליד המקום שבו קניתי את הרכב אישרה שאני יכול לקבל את התדפיס הזה כשהרכב יהיה על שמי וזאת פרוצדורה ממש קצרה. הרי כל המיוחדות של לטפל במוסך מרכזי היא שלאחר מכן יש את כל הרצף הזה של הטיפולים והוצאה של הדפס ההסטוריה יהיה קל יותר (שלא כמו מוסך מורשה שלפעמים ואולי ברוב המקרים לא מחובר לאותו מחשב מרכזי ששומר את כל המיידע הזה) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
אוקיי, אז ככה:
תדפיס אתה לא תוכל לקבל, גם אם תעמוד על הראש. אלא אם אתה מביא לשם את כל הבעלים הקודמים של הרכב, הם לא יוציאו לך תדפיס. ככה זה לפחות במוסך המרכזי. מה שכן אתה תוכל לשאול שאלות ספציפיות לגבי הרכב ולגבי טיפולים שנעשו / לא נעשו לו, והפקידה יכולה לענות לך. למשל: שאל מתי בוצע טיפול טיימינג בפעם האחרונה ובאיזה ק"מ, והחלפת וריאטור מתי הייתה...
|
|
|
#6 |
|
חבר מועדון
|
טוב אז
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רוצה קצת להשוויץ {האוטו החדש} | djslon | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 5 | 07-02-09 16:20 |
| חברים יקרים יש קשר בין צריכה דלק לקלאץ | ranyanay | פונטו - טכני | 1 | 03-06-08 14:28 |
| שלום חברים. | מועדון פיאט ישראל | 3 | 06-08-07 03:44 | |
| רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 15:46 | |
| חברים, אתם עייפים | פיאט כללי | 1 | 21-07-05 22:02 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד