![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
רכב רועד בהאצה/האטה עמידה
שלום לכולם ,כמעט שנה ללא תקלות כניראה שהגיע הזמן
![]() תזכורת: הרכב: פונטו דיינאמיק 2005 16V גיר: רציף התקלה שהתחילה אתמול בלילה והמשיכה היום בבוקר, היא שבחלק מן ההצאות והאטות הרכב רועד וקופץ כפעמיים. התחושה דומה לזה שמשחררים קלאץ' מוקדם מדי ואז הרכב קופץ, אבל מה? זהו גיר רציף כך שלעניות דעתי הבעייה לא בגיר. הרעידות מגיעות גם בעמידה ברמזורים. לאחר כמה שניות של עמידה הרכב מקפץ רעידה שניים (רעידות די חזקות) ברמזור הרעידות מזכירות לי את הרעידות שהיו לי לאחר שבמוסך מורשה החליפו לי פלאגים לא מתאימים רק שכאן אחרי שתיים שלוש רעידות זו מפסיק וכפי שהספקתי לשמוע עד כה, אין קולות חנק מהאגזוז כמו שהיו לי אז. עוד כמה פרטים חשובים : 1. פלאגים הוחלפו לפני כ 10K ק"מ 2. כנ"ל ניקוי בית מצערת אולי הגיע זמנם של חוטי ההצתה ? יש לי דרך לבדוק אותם אבל בדרך פחות פרימיטיבית מאיך שבדקו לי במורשה בחיפה של להוציא חוט חוט ולראות אם יש בריחת ניצוץ מאחר מהם ? הבנתי שזה יכול לגרום נזק למחשב יש לכם רעיונות נוספים ? תודה מראש שחר |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
שונא שונא שונא שונא!
אם יש משהו שאני שונא זה בעיות אקראיות, באות ונעלמות. אתה עוד לא מספיק לבדוק ומייד היא נעלמת.
בעיה בשבילי לפתור את הבעיה שלך כי אין לי מספיק נתונים, ובעיה תהיה לך לספק לי אותן כי זה בא והולך. מה שכן אשאל אותך, מתי פעם אחרונה החלפת פילטר דלק? האם פעם אחרונה תדלקת בתחנת דלק שבדרך כלל אתה לא מתדלק בה? האם לפני שתדלקת בפעם האחרונה, מחוג הדלק כבר הראה על ריק?
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
בספייס, פילטר הדלק לא ניתן להחלפה. הוא חלק ממשאבת הדלק.
ב-CF ציינו שיש מצב שהתושבות אצלך קצת עייפות, אני הייתי ניגש לבדוק את העניין, בעיקר את שתי תושבות הגיר (עליונה ותחתונה).
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
רענן - זה משהו שאני יכול לראות בעצמי בפתיחת מכסה המנוע לפני שאני מגיע למוסך ?
( בלי להרים את הרכב כי אין לי ליפט בבית) נערך לאחרונה על ידי shachar : 08-02-09 ב 21:19. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: טיפו
|
WELL , אם אין תקלות , אז זה לא אוטו
![]() בכל אופן , הקדמת תרופה למכה (שכבר קיימת אקראית) זה לבדוק באמת תושבות גיר ו/או חוטי הצתה . |
|
|
|
|
|
#6 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
מה זאת אומרת רענן
מה לא מחליפים בחיים פילטר דלק בספייס?
או שרוצים להחליף אותו חייבים להחליף את כל משאבת הדלק? מה ההיגיון שעומד מאחורי התיכנון ההנדסי הזה?
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ספידומטר רועד | UNO TURBO 92 | אונו - טכני | 19 | 03-05-09 13:23 |
| נורית הזרקהומנוע רועד בראבה שנת 2000 | zimansm | בראבה - טכני | 6 | 04-12-08 23:28 |
| 60 S שנת 93 מנוע 1100-רעש משונה ובעיות בהאצה | עידו | אונו - טכני | 5 | 09-01-08 16:21 |
| בראבו - מנוע רועד בבוקר | פורום הגראז' | 1 | 30-07-07 12:10 | |
| מגש אחורי רועד בפונטו MK1 | פורום הגראז' | 2 | 21-07-07 14:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד