![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: 500 1.4 16V
|
עלות צביעה
שלום חברים, כמו לרבים בעלי פונטו וHGT בפרט יש לי בעיית צבע בגג ועל מכסה המנוע.
קבלתי 2 הצעות מחיר שני המחירים מזומן! ראשונה: 1200 ש"ח יום אחד עבודה והרכב מוכן, לא כולל החלק העליון של הכנפיים שגם הא קצת שרוף אבל אפשר עוד לחיות עם זה והצבעי המליץ לעשות פוליש ווקס ובנתיים לא לגעת... שניה: 1500 ש"ח בין יומיים לשולשה עבודה כולל כנפיים. מה דעתכם? האם באמת אפשר לצבוע את הגג+מכסה מנוע ביום אחד (או שזאת עבודה לא רצינית?)? וכמובן מה אתם אומרים על המחירים? כמובן שלאחר ההחלטה והצביעה אני אעלה לפורום את התמונות ![]() תודה ויום טוב לכולם. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
המחיר נראה סביר גם לאופציה א' וגם ל ב' .
לגבי הזמן - כל אחד וקצב שלו ..אולי יש לו כמה פועלים ולפי שיטת עבודה שלהם הם כולם מתלבשים על אוטו אחד ...אי -אפשר לדעת . הכול תלוי גם איזה סוג צביע הם מתכוונים לעשות לך ? האם הם יורידו את כל הצבע עד המתכת או שישפשפו מקומות בעייתים ויצבעו על הצבע הקיים ..... ??? ברור ששיטה השניה לוקחת פחות זמן . תברר את זה איתם .
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
שניהם משייפים את הצבע וצובעים מאפס...
בקשר לכמה אנשים אני לא יודע, אבל נראה לי שאני אלך על היקר יותר עם הכנפיים, תודה
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
לא חושב שיש אפשרות לעשות עבודה רצינית ביום עבודה אחד של 9 שעות מכיוון שצריך לפרק, לכסות, לשייף , להכניס לפילר, להוציא, לשייף שוב, למרוח חומר, לצבוע בתנור, לחכות לסיום העבודה של התנור, לחכות כמה שעות במקום סגור, למרוח שוב חומר מגן, להרכיב חלקים שפורקו. לפחות יומיים אם לא שלושה וזה אם כל הצבע יצא אחיד ולא צריך תיקונים. בכל מקרה המחירים זולים יחסית למקומות שאני מכיר. ועוד המלצה: הרכב שלך (של כולם) כולו דהוי, אתה רוצה לצבוע רק את החלקים שמתקלפים או שנראים ממש רע בעין. ברגע שיצבעו את האוטו בצבע המקורי שרשום על הרכב, יהיו לך הבדלי צבע איומים. כך את זה בחשבון. אצלי בגלל השמש צבעו בשנה שעברה את כל הרכב בגלל שאחרת זה פשוט נראה רע.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
אכן
מה שאתה אומר אכן נכון אבל ברוב המיקרים עושים טישטוש וזה יוצא בצבע של הרכב....
עשו לי ככה את הטמבון הקדמי. ![]() אני מאמין שרוב הצבעים יודעים איך לעשות את זה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צביעה לספוילר תוצאות | command sergeant major | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 12-10-08 20:54 |
| צביעה של האוטו | shmaram | אונו - טכני | 6 | 04-10-08 16:09 |
| מחפש פחח + צביעה בתנור + דייטליינג לפונטו HGT | psychotrip | בעלי מקצוע | 2 | 19-09-08 09:46 |
| צביעה כללית לפיאט בראבה - יעוץ | mikoBrava | פיאט כללי | 2 | 27-03-08 19:52 |
| צביעה כללית לאונו-פחח מומלץ?? | danny shoei | בעלי מקצוע | 14 | 23-03-08 01:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד