![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| תמונות וסרטונים של חברי המועדון רכבי החברים ועוד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
מה קורה ש-2 פיאטים נפגשות לטיול בצפון? סט תמונות
היום אלי תמם עשה טיול והגיע אליי מרמת גן. יחד עשינו טיול בכבישי הצפון ליד הבית ואת כל המסלול של פארק רמות מנשה. לפניכם תמונות נבחרות:
עצירה למנוחה בפארק רמות מנשה, לאחר נסיעה בכביש משמר העמק: ![]() אלי בוחן את הטמבון ברכב שלי: ![]() צילום אחורי: ![]() ![]() כביש משמר העמק- אבל בכיוון ההפוך, בעלייה הקשה: ![]() ![]() ![]() "סיבובים מסוכנים"- שלט אדום לאות אזהרה. עכשיו אמורים לנסוע לאט מידי? ![]() ![]() אלי עוקף את כולם, בירידה המערבית של יקנעם: ![]() ![]() הרכבים על רקע הנוף להרים. יקנעם, היום: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אלי בוחן את פאנל המזגן ברכב שלי: ![]() לוח השעונים של הרכב של אלי. שימו לב למונה הק"מ, מדובר ברכב מודל 94'... ![]() הנוף להרים. בחורף זה ירוק...
נערך לאחרונה על ידי stio : 24-07-08 ב 17:56. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
זה היה יום מהנה ביותר
... שווה את הנסיעה...התמונות מדברות בעד עצמן... ![]() נ.ב גיא תודה על האירוח החם והטיול המהנה ![]() אלי |
|
|
|
|
|
#3 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גיא, למה לא אמרת?
הייתי היום בסביבה - היינו קופצים לצילומים עם האינטר (משאית, כמובן) הצבאית החדשה שלנו, שהיא הרבה יותר מעניינת מבחינת צילומים... ובקיצור, שני רכבים שמורים - אך לא מעניינים במיוחד.
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
|
דווקא אמרתי...
![]() בכל אופן זה לא כ"כ משנה, במילא האינטר שלכם לא היתה סוחבת בעליות של הכבישים שנסענו בהם, ובטח ובטח לא עוברת בתוך השבילים הקטנטנים של הפארק...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
צלם מערכת
|
גיא, את האמת?
עם מנוע 7.4L, מעל 300 כ"ס ומעל 200 קג"מ מומנט בסל"ד אפסי - עליות הן הבעיה האחרונה שלה, וזאת עוד הגרסה הבסיסית. לגרסה החזקה יש מנוע 8.5L, מעל 350 כ"ס (יתכן מעל 400 כ"ס אפילו. אבדוק בספר רכב חבל שאינטר' לא השכילו ושידכו למנועים האלה תיבות הילוכים "אליסון" עם 5 הילוכים בלבד (לעומת "אליסון" עם 6 הילוכים המחולקים לשניים [בקיצור, 12 הילוכים] בפרייטליינר הישנות) - מסרסות אותן לא מעט וחבל שהצבא מגביל מהירות של 80 קמ"ש - מעל 80 קמ"ש הן זזות הרבה יותר טוב. ואלה כמה דק' על המשאיות הצבאיות החדשות (בהן אני נוסע ביום יום. מעניין איך זה לנהוג בטנק שכזה
|
|
|
#6 | |
|
מנהל
|
היי
לא לשכוח למלא כרטיס עבודה
![]() צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
צלם מערכת
|
זה כבר לא התפקיד שלי, אלא התפקיד של הנהגוס
אני רק המלווה (ספק).
|
|
|
#8 |
|
כתבנו בצפון
|
זוהי בדיוק הנקודה- בגלל שהמשאית הזאת מוגבלת ל- 80 קמ"ש (בעצם כמעט כולם)- בחיים לא הייתם מצליחים להשיג או לשמור על קצב איתנו...
בכל אופן, שלחו אותי פעם אחת בתור ספק לבאר שבע עם אינטר ישנה. תודה, אבל הספיק לי. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
צלם מערכת
|
גיא, יש הבדל ע-נ-ק בין המשאיות היוצאות (המיושנות והלא נוחות בעליל) לבין המשאיות החדשות (הנוחות והמאובזרות משמעותית מהיוצאות).
איני סובל מהנסיעות (הרבות והארוכות עד להחריד) באינטר החדשה - מזגן מצויין, מושב לא רע, מוזיקה טובה (הצבא התקין ר"ד של JVC), הרבה מקום, נוחות די בסדר (בשביל משאית) ואפילו שקט (יחסי) ![]() נ.ב, לא טענתי שהיא מהירה יותר ממכם. אני אומר לך שעד הגבלת המהירות הצבאית (80 קמ"ש) - היא מאיצה הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב (למרות כל הקרוב ל-9 טון שלה, וזה לפני הציוד...) - ככה זה שיש מומנט אדיר (אבל אדיר!) ![]() לפעמים אני תופס את הראש ולא מבין איך היא מאיצה בזריזות שכזאת ל-80 (וצפונה).
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לחברים מהצפון: כמויות גדולות של פיאטים לפירוק בפירוקיות | stio | פיאט כללי | 0 | 11-07-08 15:25 |
| שבוע מכירות מיוחד של סמל"ת בצפון התקיים בחול המועד סוכות (תמונות) | stio | פיאט כללי | 3 | 12-10-07 11:05 |
| תיכנסו בקשר למפגש בצפון | מועדון פיאט ישראל | 2 | 23-03-07 21:36 | |
| המלצה לטיול מועדון עתידי/ טיול פרטי: פארק רמת מנשה | אוף טופיק | 13 | 03-03-07 11:54 | |
| שרשור תמונות של פיאטים של חברי המועדון | פיאט כללי | 1 | 17-01-06 11:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד