![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
כל כמה זמן אתם מחליפים רצועת תזמון בספייס
שלום לחברים
מנסיונכם כמה זמן מחזיקה רצועת תזמון בספייס (במחינת זמן ולא ק"מ). המלצת היצרן המקורית הייתה החלפה כל 5 שנים (מבלי קשר לק"מ) המלצת מדריך היינס החלפה כל 4 שנים (מבלי קשר לק"מ) המלצת היבאן בארץ מחמירה אפילו יותר - 3 שנים (בלי קשר לק"מ). בעלי הפונטו ספייס: כל כמה זמן אתם מחליפים? מה ממליצים במוסכי הרשת? בברכה, |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
המלצה + הוראות יצרן חדשות: 3 שנים או 120K
אני נכנסתי יום שישי לטיפול 60K לאחר 4 שנים והמליצו לי להחליף כי עברו כבר 4 שנים, הרצועה שהוצאה היתה במצב חיצוני מצוין לעומת נניח רצועת הנעת אביזרים שהיה סדוקה לגמרי ובכל רגע יכלה להיקרע לדעתי יש לדבוק בהוראות יצרן כי הכל תלוי באופי הנסיעות שלך תדירותם ושטחי הנסיעה אם לא תחליף כמובן שהרצועה תתפוס אותך במקום הכי לא נכון, בזמן הכי לא נכון. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
האקלים בארץ לא סלחני במיוחד.
אנ מחליף אחת ל3 שנים או 40,000 ק"מ. החמרה שלי, בשביל ראש שקט, ובשביל וריאטור אחת ל80,000. לא כדאי להתעסק עם דברים כאלה. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
טיימינג
אני נוהג בצורה רגועה ועושה מעט קילומטרים, החלפתי
הרצועה אחרי 6 שנים ו50 k , בדקתי את הרצועה קיפלתי אותה חזק ולא ראיתי שום סימנים של בלאי. החלפת הרצועה במוסך מורשה מאד יקרה, לא נראה לי הגיוני להחליף כל 3 שנים. דיברתי עם מכונאי שאמר שהוא לא מכיר מיקרה של רצועה קרועה בפונטו ספייס לפני 5 שנים או פחות מ 100 K. פיני |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
שאלתי את חיים (מ"שמשון יהוד") לגבי זה
ממה שהבנתי מחיים, יש הבדל בין גרסאות ה-16V ל-8V
בעוד שב-8V כדאי להחליף כל 4 שנים, הרי שניתן למשוך מעט יותר מזה. לעומת זאת הוא הדגיש שבגרסאות ה- 16 שסתומים המערכת רגישה יותר ולכן מחליפים בזמן (כנראה 4 שנים) - ובכל מקרה ב-16V אם הרצועה נקרעת מדובר בהוצאה משמעותית גבוהה יותר לתיקון מאשר ב-8V. המידע הנ"ל נרשם ממה שאני זוכר, אז קחו זאת בערבון מוגבל. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
משום מה אני מכיר נתון שאומר החלפה כל 60K או 3 שנים, המוקדם מביניהם.
קצת לא מסתדר לי שכל אחד אומר משהו אחר. דווקא בנושא זה צריכה להיות דעה אחת ויחידה.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איך מחליפים נורות בבקליות האחרויות? | amimalka | פונטו - טכני | 13 | 30-01-08 16:38 |
| פונטו S55 97 - חשד לבעיה ברצועת תזמון (נערך) | foigelman | פונטו - טכני | 7 | 04-11-07 06:10 |
| איך מחליפים מנורה "ברקס" אחורית שמאלית פונטו ספייס | פורום הגראז' | 1 | 13-06-07 16:24 | |
| רצועת טימיינג בספייס | פורום הגראז' | 3 | 28-04-07 23:06 | |
| אונו 1.4 Ies - רצועת תזמון. | פורום הגראז' | 1 | 15-04-07 20:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד