![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כנראה הלך מחשב ניהול מנוע - פרטים בפנים.
באמצע נסיעה - Check engine וירידה מיידית בסחיבה.
רעידות בסרק. בבדיקה עם סורק תקלות - תקלת סליל. P0351. נבדק - צילינדרים 1 ו-4 אינם מקבלים ניצוץ (נבדק לפני הפלאגים, הם חדשים ובלי קשר לא מקבלים ניצוץ). הוחלף סט קוילים + חוטי הצתה מקוריים, התקלה בעינה. הוצלבו חיבורים עם 2-3, התקלה עדיין ב-צילינדרים 1 ו-4. המסקנה - אין בעיה במתח הגבוה (וגם אם יש, צריך לפתור קודם את הבעיה במתח נמוך) והחשד נופל על מחשב ניהול המנוע. יש לי מחשב פרוץ בגרוטאה שברשותי. אפשר הדרכה היכן למצוא אותה? כפי שכתבתי, המחשב פרוץ ואמור "ללמוד" את המפתח המקורי. האם צריך פעולות לשם כך, או רק לחבר ולהניע? רעיונות אחרים ? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחשב נהול מנוע
איזה פונטו ומה שנת הייצור?.
מה כוונתך בזה: יש לי מחשב פרוץ בגרוטאה שברשותי. אפשר הדרכה היכן למצוא אותה? בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
היי רפי,
צודק, משום מה הנחתי באופן שגוי שהמפרט של האוטו ידוע. SX, 1250, 8 שסתומים, מודל 2002. אני מבקש להבין היכן (פיזית) ממוקם מחשב ניהול המנוע כדי שאגש לפרק אותו (יש לי רכב מושבת נוסף, יותר נכון - היה. עכשיו יש קצת פחים וכל מיני פלסטיקים, אבל מחשב אמור להיות). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחשב נהול מנוע פונטו ספייס
במכוניתך זה מחשב נהול מנוע קטן עם 2 מחברים חשמליים (בתמונה) וצרוב בו קוד אימובילייזר מקורי
שמסונכרן עם הקוד במחשב המרכזי ברכב (BODY COMPUTER). מחשב צרוב קוד מרכב אחר לא יניע את מכוניתך ומחש שנמחק בו הקוד, כמדומני, שעם הרכבתו והפעלת מתג ההצתה יצרב בו הקוד שצרוב במחשב המרכזי. המחשב נהול מנוע נמצא על המנוע לכוון "קיר האש", כמדומני מחובר אל סעפת היניקה (ראה בשרטוט המצורף- M10). בדוק את האפשרות לשפץ את המחשב הפגום עם יובל ב"מחוון ספידומטרים" שכאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=133 בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
רב תודות
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
מחשב מנוע
הי שמר .בעייה מוכרת בפונטו נגרמת כתוצאה משימוש בחוטי הצתה או פלאגים לא מקוריים.
אני בזמנו קניתי באיבי אנגליה מחשב שבוצע לו ריסט ואכן לומד את האימוביליזר של האוטו.פשוט לחבר ולהניע זה עובד.חפשebay.co.UK \ fiat punto ecu תיבדוק דגם מדויק לפי המדבקה הלבנה על המחשב.אגב במידה ואתה מעוניין יש לי את המחשב הישן אולי אפשר לעשות משניים אחד😂האמת לא זוכר איזה צילינדרים לא עבדו. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת ראש מנוע למוגדל- פרטים בפנים | ozio | אונו - טכני | 5 | 27-01-13 00:19 |
| האם יש אמת בטענה שפלאג לא מקורי עבור פונטו ספייס יכול להרוס את מחשב הרכב?פרטים בפנים. | shay2828 | פונטו - טכני | 3 | 23-11-12 12:17 |
| מחשב ניהול מנוע לאונו טורבו | liormil | אונו - טכני | 1 | 27-06-11 02:18 |
| מחשב ניהול מנוע HALTECH E6X חדש | dudi lancia | מכירה | 0 | 04-07-09 15:12 |
| [למכירה] מחשב ניהול מנוע HALTECH E6X חדש | dudi lancia | מכירה | 0 | 11-10-08 21:02 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד