![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מאז פראפלו - האוטו מתחמם עד סוף !!!
בוקר טוב לכם -
ברשותי האוטו פיאט פונטו דור 1 שנת 2000 , כבר שבועיים נסעתי עליו ללא היו בעיות , האוטו מצוין . בגלל המלצות בפורום והחלטתי לשים פראפלו כדי לשמור על הרכב יותר טוב . מאז שמתי את ה"פראפלו" אחרי 10 דקות האוטו מגיע חצי במד חום . והמשכתי לנסוע עד לפקקים והאוטו מתחיל להגיע חום עד סוף . עצרתי בצד... בדקתי את המכסה - המאוורר לא היה עובד , עובד אחרי כמה שניות ונפסק , עובד , נפסק... אז מה לא בסדר ? האם עשיתי משהו לא בסדר מאז ששמתי את הפראפלו ? פראפלו - מה שעשיתי שהורדתי כל המים רגילים , שמתי פראפלו 50 אחוז ו 50 אחוז מים מזוקקים . או שאין קשר ? להחליף טרמוסטט ורדיאטור ? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
זה שהטמ"פ של האוטו נמאצ בחצי הסקלה של הטמ"פ זה מצויין אם זה עובר את החצי יש לך בעיה.
האם ניקזת אוויר אחרי שמלאת את הנוזל קירור? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
אני חושב שלא...
אני חושב שלא... ,
איפה עושים ניזוק אוויר ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
המשך
עכשיו הבנתי , כנראה שעשיתי לא נכון !
והחלטתי לשלוח למוסך שיסתדר מחדש . לכן שואל אותכם , כדאי לעשות שוב הכל מחדש . או רק לסדר ? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: fiat punto 2001 sx
|
תנסה להוציא אויר מן המערכת, כנראה קיים אצלך אויר במערכת וזה גורם ללחץ ולפעולה לא תקינה של הוונטה ולכן האוטו מתחמם לפי מיטב ידעתי
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
עשיתי...
הוצאתי את האוויר...
אני מקווה שזה יעזור ! אבל בכל מקרה - שהאוטו היה מעל החצי מד החום - והמאוורר לא היה תקין ולא מסתובב אלא מסתובב כמה שניות ונפסק.. אז זה הבעיה טרמוסטט ? או מאוורר עצמו ? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פחית פראפלו כחול | m1011409 | מחירים, עלויות והצעות לקבוצות רכישה | 0 | 22-11-12 10:30 |
| בעמידה האוטו מתחמם מעט ומאוורר נכנס לפעולה | Niro | פונטו - טכני | 24 | 05-11-09 22:22 |
| נתקעתי עם האוטו. מנוע מתחמם, מאוורר לא עובד | stio | אונו - טכני | 17 | 24-04-08 18:55 |
| פראפלו לבראבו | TAOTAO | בראבו - טכני | 5 | 08-12-07 22:01 |
| רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 15:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד