![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נפטר נתי קובלנץ מהמוסך בגני התערוכה הישנים בת"א
לצערי הרב, נפטר הבוקר, נתי קובלנץ הבעלים של "מוסך ש. קובלנץ ובנו" במגרשי התערוכה הישנים
בתל אביב, כשהוא בגיל 60 שנים בלבד. הלויתו תתקיים מחר בבית העלמין נתניה, בשעה 10.00. את המוסך הקים אביו, שאול קובלנץ ז"ל, בשנת 1951 ובאופן טבעי ומשפחתי הוא התמחה בעיקר במכוניות פיאט' מאז ועד היום ומבלי שהיה מוסך מורשה היבואן. נתי היה מבעלי המקצוע הישרים וההוגנים ומחיריו תמיד היו לכוון הצד הנמוך והעיקר היה אצלו שהלקוח יהיה מרוצה. אני עוד הספקתי להכיר את אביו שאול עד שהוא נפטר גם כן בגיל צעיר יחסית. תנחומי למשפחה האבלה ולשותפו הנאמן והמסור דני. רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 27-03-12 ב 14:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
|
היום בבוקר התקשרתי כמו בכל כמה חודשים למוסך קובלנץ כדי לתאם טיפול לפיאט 127 שלי שכן הם מכירים את הרכב הכי טוב .
דני ענה לטלפון ושאלתי אותו למה הוא נשמע חולה. הוא אמר לי אני לא חולה, ואז הוא אמר לי "נתי איננו". הטלפון כמעט נשמט לי מהיד. נדהמתי. לא האמנתי למשמע אוזניי. נתי קובלנץ ז"ל איש מקצוע מזן נכחד , ישר הגון, אמין, בעל לב זהב , וישר מאין כמוהו. ליבי עם המשפחה האבלה ! אבידה גדולה מאד למשפחה ולעולם הרכב! תהא נשמתו צרורה בצרור החיים. מן השמיים תנוחם משפחתו היקרה.
![]() |
#3 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
אבידה גדולה, משתתף בצער המשפחה.
יהי זכרו ברוך.
![]() |
#4 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אכן אבדה גדולה
תנצב"ה
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
חוויות מהמוסך היום... | asaf123 | אונו - טכני | 6 | 05-10-09 22:05 |
צריך עזרה במציאת גאנט HGT | command sergeant major | קניה | 15 | 15-08-09 19:22 |
נזילות דלק, שמן ונוזל בלמים. האוטו חזר מהמוסך, חוות דעת על המחיר בבקשה | stio | אונו - טכני | 9 | 01-03-08 12:08 |
מזל טוב ליום הולדתו של נתי(קובלנץ) ה56. | צביקה קרבורטור | אוף טופיק | 7 | 18-01-08 19:23 |
עוד פרוייקט במוסך "קובלנץ" (ביאנקינה) | פיאט אספנות | 0 | 19-05-06 00:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד