![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
הלך הראש מנוע פיאט פונטו 96
שלום!
לפני כחודש קניתי פיאט פונטו 55 משנת 96. נגמר לי המלווה לפני כשבועיים והתחלתי לנסוע על הפונטו,לא לחצתי, נסעתי איתה ברגוע בלי השתוללויות בכלל והיום בבוקר בדרכי לבית ספר האוטו התחיל לקרטע ואז הוא התכבה לי..חיכיתי 2 דקות והנעתי אותו עוד פעם, המנוע התחיל לעבוד ממש חלש כאילו אין לו כוח והחלטתי שלא להזמין גרר לתת קצת יותר גז מהרגיל ולנסוע ישר למוסך.במוסך בדקו לי ואמרו לי שהלך הראש מנוע, והמוסכניק הציע לי לפרק את המערכת ואת הגלגלים שהיו כמעט חדשים ולתת את האוטו לפירוק.קניתי את האוטו ב4000 שקל ואני מאמין שחוץ מהמנוע כל החלקים של האוטו במצב יחסית טוב.מה אתם מציעים לתת את האוטו לפירוק?, לקנות ראש מנוע ושירכיבו לי אותו או לקנות מנוע מפירוק? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
לא לתת את הרכב לפירוק, ועוד אחרי שקנית את הרכב ב- 4000 ש"ח.
אם היית מתייעץ בפורום הזה לפני שקנית את הרכב אני הייתי ממליץ לך לא להתקרב לפונטו 55 בגלל שיש להם נטייה להתחמם, תבקש הצעת מחיר מכמה מוסכים באזור ותרשום ונגיד לך אם מנסים לגזור אלייך קופון. חוץ מזה לא שמעת את הונטה עובדת באותו היום? או שהמנורה של החום מנוע נדלקה? כי יכול להיות שהבעיה היא אחרת וסתם המוסך מנסה להעמיס. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
הנורה של החום מנוע לא נדלקה המד חום היה מתחת לחצי..
כמה כל הסיפור הזה יכול לעלות לי? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
חוץ מזה לפני ארבעה ימים בערך..זה כבר קרה לי שהמנוע התחיל פתאום לעבוד חלש וכשנסעתי האוטו רצה להתכבה..אבל אחרי כמה דקות שהאוטו התחמם בזמן הנסיעה הוא התחיל לעבוד כרגיל ללא רעידות אבל פתאום היום זה שוב קרה והחלטתי ללכת למוסך.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
תראה זאת בעיה מכיוון שעלות המוסך עם כל ההעמסות יהיה יקר
אני ממליץ לך אם אתה קצת מבין בטכניקה לעשות את זה לבד הפורום יעזור לך ישנו פרוייקט כאן שתוכל ללמוד ממנו הרבה וידריך אותך בדיוק |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
אם המד חום היה מתחת לחצי והרכב לא התחמם הייתי ממליץ לך לבדוק כמה דברים.
לפתוח את פקק מילוי השמן ולראות אם יש סימני טחינה על הפקק, לפתוח את פקק הרדיאטור ולראות עם במים יש סימנים של בוץ או שהמים נעלמים כשאתה ממלא. כשהרכב מונע אם יוצאים עשן לבן מאגזוז להוציא את ארבעת הפלאגים ולראות אם יש סימנים של חלודה עליהם |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
צטט:
אמרו לי גם שאם מחליפים ראש מנוע אז אחרי כמה חודשים גם המנוע התחתון הולך.. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
לא אכתוב לך מה יתנו לך בפירוקיות אם בכלל. אתה בטח לא תאמין. בכל אופן כאשר תגיע להחלטה מה לעשות, ננסה לעזור לך. דוד.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: איביזה
|
תנסה באתר
www.junks.co.il באתר רכבים למכירה מ 1 ש"ח ועד 10,000 ש"ח תמצא רכב ישן או לפירוק וקח ממנו את החלקים שאתה צריך , יהיה לך ספייר לכל חלק בכלום כסף . |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כיצד לשחרר את משענת הראש? - פונטו ספייס | גיא .ב | פונטו - טכני | 2 | 05-11-11 15:01 |
| הלב VS הראש | amirx19 | פיאט כללי | 7 | 27-09-11 15:13 |
| האם לאחר 45,000 ק"מ,ניתן יהיה לדעת אם הראש מנוע עבר חריטה או לא? | shay2828 | פונטו - טכני | 3 | 22-12-10 20:57 |
| איך מוציאים את משענות הראש | yaird24@walla.com | פונטו - טכני | 3 | 02-05-10 18:41 |
| האם אלו הם ברגי חיזוק הראש? | chesh | פונטו - טכני | 5 | 09-07-09 20:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד