![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4
|
פיאט אונו-הגה מתחיל לרעוד מעל 120קמ"ש
ההגה רועד וכך האוטו מעל המהירות הזאת וכאילו קשה לו לסחוב יותר..
והאוטו לפעמים נחנק במהירות הזאת פתאום מאיט ופתאום ממשיך,עושה רעש לכמה שניות כמו של טרקטור ואז חוזר להיות בסדר. לא יודע מה לעשות הציעו לי ללכת לחשמלאי לבדוק כיוון הצתה,או טיפול 10אלף ב450 שקל שזה פילתר שמן דלק וחוטי הצתה וכל השטויות.. מה לעשות? אונו 1400 IES 94 |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
בקשר לרעידה .
צטט:
יכול להיות שאתה צריך איזון גלגלים ל-4 גלגלים. תבדוק את הנושא ותעדכן. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 קבריולט 1.2 רובוטית
|
איזון גלגלים ו/או כיוון פרונט יכול להוות פיתרון אם הבעיה הייתה רעידת ההגה בלבד. לא זה המצב לפי התיאור.
הבחור החביב פותח כל יומיים שירשור על תקלה חדשה שמתגלית אצלו ברכב, ובכל זאת לא מקשיב לעצותיהם של רפי לין ושאר המומחים בפורום, ומתעקש לנסות לבצע את העבודה בעצמו. אם יש משהו שלמדתי בכל השנים בהן החזקתי בפיאט, הוא שפיאט הוא רכב אמין אבל מאוד לא סלחן כשמזניחים את הטיפול בו. אני מבין שאתה בן 17 וקצר במזומנים, אבל אם זה המצב עדיף שלא תחזיק רכב עד אשר ישתפר מצבך הכלכלי, מאשר שתיסע ברכב לא תקין ולא מתוחזק במהירויות של למעלה מ 120 קמ״ש תוך סיכון חייך וחיי הסובבים אותך. * נערך לאחרונה על ידי shyosi : 13-08-11 ב 14:38. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו
|
חבר נכבד....
עשית לי את השבת..לא רק שאתה נוסע 120 קמ"ש עם אונו, אלא גם אתה " מנסה " לתקן " לבד ובכך הורס לרפי לין ויתר המוסכניקים והחשמלאים את הקונספט... ![]() סע בזהירות כדי שתמשיך לספק לנו בידור בשבת... מבעל אונו שמגיעה בקושי ל90 קמ"ש והוא אומר לה תודה...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
מנהל
|
צטט:
|
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4
|
c
אם ככה אתם אומרים,האוטו טופל עבר איזון גלגלים בכל 4 הגלגלים וגם 4פלאגים חדשים כי המנוע היה ניחנק.
אחרי בדיקה עמוקה סגרתי עם האוטו בכביש 6 את כל ה200קמ"ש והאוטו לא נחנק בכלל נסע אותם כמו גדול ללא רעידות.. שבת שלום שיהיה לנו. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
מנהל
|
צטט:
200 ק"מ עם אונו? תיהיה בריא
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
צטט:
סע בזהירות ותהנה מהרכב כל טוב. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
מה קורה פיאט 500
צטט:
לבחור הייתה בעיה והנה הטיפ עזר לו לטובה ולא לרעה לפני שאתה כותב אליו תחשוב פעמיים על כל האמירות שלך שאין לו כסף ואולי עדיף שימכור. אתה באמת בן טיפש עשרה.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
הגלגלים שלי: טיפו 1.8 16v של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
|
פיאט אונו גם כשהיה חדש לא היגיע ל-200 קמ"ש -אומר לך את זה אדם שהיו לו 7-8 פיאט אונו במשך השנים. הדרך שאתה משתולל עם הרכב בכביש ועוד משוויץ עם זה היא גרועה. יש לי סן בגילך ואם היה מעיז לעשות שטויות כמו שאתה עושה היה מקבל 2 סטירות והרכב היה נלקח ממנו לשנתיים הבאות.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מזה אומר שרשום פיאט אונו "S70" ? | אלי חוטו | אונו - טכני | 3 | 23-07-10 09:42 |
| תיכף מתחיל פרוייקט צילום ספר רכב.. שיהיה לכולם.. | itai182 | פונטו - טכני | 1 | 12-04-09 13:10 |
| [מכירה] פיאט אונו 1.4 מודל 94', 99,500 ק"מ | stio | מכירה | 3 | 23-11-08 09:04 |
| מדחס מזגן לא מתחיל לעבוד | Meidan | פונטו - טכני | 1 | 12-04-08 15:02 |
| פיאט פונטו ELX 2001 כשהדלק מגיע ל 1/4 מיכל הרכב מתחיל לקרטע! | Federbush | פונטו - טכני | 2 | 17-03-08 11:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד