![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
סקר מדוע אנו אוהבים את הרכב
עניין אותי הסיבה מדוע אנו אוהבים את הרכב שלנו(פיאט) ומוכנים להשקיע בו הרבה כסף.
האם חיבור של כל ההוצאות שווה את ההשקעה והמחיר שאנו משלמים. האם לא כדאי לקנות למשל רכב יפני ולא להרים יותר את מכסה המנוע . דבר אחד יצא לי טוב מזה שנהייתי מכונאי מדרכה . מצד שני אני משקיע הרבה שעות על טיפול הרכב . תגובות רציניות יתקבלו בברכה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
בוא נתחיל מזה שיפניות כן עושות בעיות לא פחות מפיאט. אצלי אחרי חצי שנה כל תקלה שהייתה קרתה נטו בגלל שטויות שאני עשיתי. ככה בשוטף היא אמינה מאוד, וכל פעם שמתחיל להימאס ממנה ומתחילים מחשבות על מכירה, מספיק מבט אחד לחניה ולראות את הסיויק והלנסר למיניהם כדי להיזכר מחדש איזה רכב יש לי
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מי אמר שארץ יצור הרכב משפיעה על אמינותו?
חלק נכבד מהרכבים ה"יפניים" שאתה רואה על הכבישים היום, בפועל מיוצרים למשל בטורקיה, קוריאה, ספרד... רכב שמטופל כמו שצריך יפגין אמינות טובה. למה אני אוהב את הפיאט שלי? כי היא לא הקופסא האפורה האוטומטית המשעממת שיש לשכן שלי, ולשכן שלו, ולאחיו, ולזו שעכשיו עושה קניות בסופר, ולעובד ההייטק עם המדבקה המרובעת מאחור שחושב לפעמים שהוא נהג מרוצים, ולהוא שמשלם המון כסף בגלל שיש את האות H מקדימה למשל, אבל בפועל יכול היה לקנות רכב צ'כי זול יותר, מרווח יותר, איכותי יותר וכדאי יותר. מספיק להגיע כל בוקר לרכב ולחייך, או שיש כביש נחמד שאפשר קצת יותר להנות בו, זה שווה את כל המאמץ שכביכול צריך להשקיע ברכב נערך לאחרונה על ידי Caveman : 20-12-10 ב 12:29. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
אני אישית אוהב מאד את המושבים. הישיבה זקופה וגבוהה, לא ישיבת בית-שימוש כמו שיש בהונדה וסוזוקי בלנו לדוגמה.
אני גם מאד אוהב את האנרגטיות של האוטו. הוא מאד מפתיע לטובה יחסית למנוע הקטן שלו. וכמובן אני אוהב את צריכת הדלק המעולה.
|
|
|
#5 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
כי היא פשוט יפה!!
![]() ומהנה מאוד לנהיגה!
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
כי אני מכיר כל חלק בה והחלקים זולים ופשוטים .
כי קשה להיתרגל לבחורה חדשה . וכי האוטו צריך להוכיח את עצמו והיא כבר הוכיחה. אני אוהב אותה כי היא קטנה וקלילה ומביישת גם צעירות ממנה ברמזור (כמובן אחרי כמה שינויים) בקיצור היא אולי כבר לא כל כך יפה . אבל אני אוהב אותה מאד!. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
האמת שבנסיעה בדרך הבית חשבתי על זה והגעתי למסקנה כמו שכתב אסף.
מוח האדם רגיל לדבר מסויים ויתכן שהפונטואים קצת יפות לטעמי (יעני כמו בלונדינית והפונטו של גדעון ויוסי לא עשו צבע הם אורגנליות אז אתם על הבוקר עוד יותר נהנים או כמו שבלונדינית פותחת לכם את הדלת בבואכם מהעבודה). הנקודה שמרגיזה בסיפור זה שצריך לטפל בה ולפנק למה אני צריך לקנות פרה בשביל כוס חלב. דא"ג היפניות לא אוהבות פינוקים גם אם לא תפתח את מכסה המנוע שנה שלמה |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
צטט:
ומחירי החלקים ממש זולים. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat punto s60
|
הכול טוב ויפה אבל איזה חיוך יכול לעלות לכם בנסיעה ברכב הזה ?
באמת. תעשו טובה. חוץ מהצריכת דלק שהיא נחמדה הסוזוקי בלאנו שהייתה לי צרכה הרבה פחות מהפונטו. והייתה פי כמה מונים יותר חזקה ממנה. אולי טיפה פחות יפה בפנים הרבה יותר מרווחת. לא נוחה בדיוק כמו הפיאט ההגה היה מתקשר הרבה יותר טוב ועם להגיד שהגה של בלאנו מתקשר יותר טוב מאיזשהו רכב. זה ממש בושה. חוץ מזה שהאוטו זול. צורך דלק יחסית נחמד. אני לא רואה בו אפילו לא פלוס אחד. הפלוס הנוסף כמו שיאיר אמר אתה ניהיה מכונאי מדרכות. קונים רכב ב8 אלף בשנה משקיעים עליו 10 . מי שקונה פיאט שלא יצפה לא לפתוח מכסה מנוע לפחות 10 פעם בשנה. זאת דעתי אחרי חצי שנה עם פיאט ושנה וחצי עם בלאנו. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto HGT
|
אי אפשר להשוות את "פיאט" כחברה לרכבים אחרים. הכל עניין של דגמים ספציפיים. קח דוגמא את פיאט קופה, מה תגיד עליה?! שהבלנו אוכלת פחות? נו באמת!
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדוע לא כדאי להשקיע ברמקולים האחוריים | DAn-BP 1.8 | אודיו | 5 | 25-07-10 04:17 |
| פונטו ספייס 16V - רעידות קלות וריצוד אורות בהנעה קרה, מדוע? | raanan_t | פונטו - טכני | 5 | 10-08-09 18:27 |
| שאלה מוזרה: מדוע יש מגב אחורי רק ב-5 דלתות ולא ב-4??? | itai182 | רכב כללי | 15 | 20-04-09 20:41 |
| כל כך נדפקתי עם הרכב הזה... :( | danceoflife | פונטו - טכני | 27 | 27-02-08 21:18 |
| כתבה: "בפיאט אוהבים אותן קטנות" | פיאט כללי | 1 | 29-12-05 13:10 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד