![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אכזבה מרכישת חלקים אורגינליים
שבוע שעבר החלטתי לטפל ברכב ולרכוש חלקים אורגינליים.
נרכשו חלקים לטיפול גדול כולל צלחות ודיסקיות. הורכבו פלגים שעשו לי ים בעיות ולאחר גישוש נמצאה האבדה פלג אורגינלי פגום. הרכב קירטע נכבה כל הזמן לא סחב ובכדי למצא את התקלה הוחלפו עוד חלקים. שיחה טלפונית עם ידידנו המכובד רפי לין פתרה את הבעייה והצביע על פלג פגום. עדיין לא האמנתי שפלג מקורי יהיה פגום בודדתי אחד לאחד את כל האפשרויות כולל חוטי הצתה חדשים וקוהל אחר. הייתה פעם ראשונה ואחרונה שאני קונה חלקים אורגינליים ובנוסף גם יקרים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
תן לי להבין,
רכשת פלאגים חדשים ואחד מהם היה פגום? איך זה קשור לעובדה שזה חלק מקורי או לא? חלק יכול להיות פגום, זה קורה לפעמים. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תשובה טיפוסית.
ידידי גדעון יש מצב שאתה מחליף חלק מתוך טיפול גדול ואתה בטוח שאתה מחליף חלק הוא תקין 99.9% . עכשיו לך תחפור מה לא בסדר או כמו שנאמר לי חוטי ההצתה פגומים אז מחליפים דילגנו מעל זה אז הכוייל לא תקין ואחריו המחשב אני עצרתי בשלב החוטים 214 ש"ח. פגם זה גרם לקצר בכל המערכת מהמחשב לכויל לחוטי ההצתה. מזלי שיש לי קצת ידע ורפי לין . ד"א זה מה שקורה במוסכים מחליפים לך את כל החלקים ומחייבים אותך. עכשיו בכדי לנטרל רק את התקלה חייבים לעשות ריסט למחשב . עכשיו אתה רוצה לדעת מה הקשר במוסך מורשה הייתה יוצא בנזק של 2000 ש"ח עבור התקלה בנוסף הרכב היה תקוע יום שלם תתרוצץ . 10 שנים אני עם הרכב הזה ושמתי תמיד חלקים תחליפיים ותמיד הכל עבד לך תשאל את ידידנו שאצלו נמצא הפלג ומאמין שהכויל לא תקין. קיבלתי פלג חדש הורכב והרכב נוסע סוף סוף |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
יאיר, מה הקשר?
גם חלק תחליפי יכול להיות פגום כמו שגדעון אמר. סביר להניח אפילו שאותו יצרן מייצר את שניהם.
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
אתה יכול להסתכל על הפלאגים ולבדוק. בטח כתוב עליהם FIAT, אבל אולי אם תסתכל יותר טוב אז יהיה כתוב בקטן NGK או איזשהי חברה אחרת שמציירת עבורם את הפלאגים.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חישוקי מגנזיום אורגינליים. | indra | פיאט כללי | 2 | 01-10-10 13:46 |
| מוסך שמשון - אכזבה | kmaster23 | פונטו - טכני | 17 | 08-10-09 00:32 |
| המלצות על מגרשים מומלצים לרכישת רכב באחריות | Certificate | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 02-02-09 17:23 |
| אכזבה גדולה מהיום... (פרוייקט צביעת מראות) | פורום הגראז' | 3 | 26-05-07 15:09 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד