![]() |
|
![]() |
גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: איבו
|
פונטו איבו - כפתור שבור בפנל המיזוג
שלום לחברי הפורום,
אז ככה, ברשותי איבו 2011 והכפתור של שינוי מצבי מיזוג נשבר. הייתי היום במוסך השלושה בת"א ודרשו ממני 1800 שקל על החלפת כל הפנל. למישהו יש המלצה למשהו זול? אולי מקום שאפשר יהיה להחליף רק את הכפתור? במידה ואין אפשרות אחרת חוץ מהחלפת כל הפנל - דבק 3 שניות יחזיק את זה להרבה זמן? מצורפת תמונה http://tinypic.com/r/15pse1h/8 אשמח לעזרה תודה, תומר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אם יש מאחורי המתג שקע בצורת D שנשבר, אז ניתן להשלים אותו באמצעות אפוקסי פלסטלינה.
לכפתור השבור תעשה מה שאתה רוצה, אבל חבל שתשתמש בדבק בקונסולה, שם אתה עלול לגרום לנזק. גם אפשר לקנות את הכפתור בלבד בפירוקיה, בגלל שזה רכב חדש אני מניח שיהיה קשה למצוא, ויהיה קשה להסתדר על המחיר. צילום של חלקו האחורי של הכפתור, ושל החלק אליו הכפתור מתחבר יעזרו לנו לעזור לך.
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
כפתור מזגן- איך מפרקים (פונטו ספייס 03') | מאיר | פונטו - טכני | 5 | 20-08-12 11:51 |
דש בורד שבור בפיאט איבו 2010 | gruyon | פיאט כללי | 6 | 30-07-12 08:38 |
דש בורד שבור בפיאט איבו 2010 | gruyon | פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון | 3 | 24-07-12 09:57 |
לחץ גבוה במערכת המיזוג | yaniv hgt | פונטו - טכני | 6 | 11-08-09 19:45 |
פונטו ספייס (MK2) - תאור מערכת ההגה החשמלי. | raanan_t | פונטו - טכני | 10 | 13-03-09 19:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד