![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat punto spice
|
רעידות חזקות מאד באמצע נסיעה
שלום לכולם וסליחה מראש על החפירה
אתמול חברה שלי נסעה באוטו ובמהלך הנסיעה (לדבריה) כל האוטו התחיל לרעוד בצורה חזקה מאד והאוטו "לא סחב" לה.. זאת אומרת שהיא נותנת גז והוא מזייף/מגמגם מדובר בפונטו ספייס גיר רציף 2002 התקשרתי לחבר מכונאי שאמר בטלפון שאולי מדובר בראש מנוע הוא הגיע למקום שהיא נתקעה בו עם האוטו ואמר משהו על האינג'קטורים (זה מה שהיא אמרה אני לא הייתי שם) והיא נסעה אחריו עם האוטו למוסך אחרי בדיקה במוסך הוא אמר שחוטי הצתה פגומים וזאת הבעיה, אמרתי לו שיחליף החוטי הצתה עלו 280 שח לפני מע"מ הוא לקח 450 שח על חוטי הצתה (מקוריים לטענתו) על העבודה עצמה ועל זה שהוא הגיע למקום היום נסעתי ברכב והנסיעה הרגישה לי רגילה לגמרי חוץ מקטע קטן שאני מכניס הילוך (D או R לא משנה) הטורים קופצים לשניה מעל ה 1000 ואז חוזרים וההילוך נכנס איך אני יכול לבדוק שחוטי הצתה אכן מקוריים? (אני סומך עליו אבל תמיד כדאי לוודא) האם הבעיה יכולה לנבוע ממשהו אחר או שאולי החלפת חוטי הצתה זה רק חלק מהפתרון שלה? האם המחיר הוגן? תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אני יכול להגיד לך מהניסיון שלי , חוטי הצתה יכולים לפגוע בסחיבה וכמובן תיהיה רעידות קלות אבל מפה עד לאוטו "רוקד" אני לא בטוח שזה הגורם היחידי.
לגבי המחיר לדעתי גנבה לאור יום !!! חיבור החוטים זה בידיוק אבל בידיוק חמש דקות וגם זה אם אתה בפעם הראשונה ! ראיתי באייבי מקורי ב160 שקל וחוץ מה זה אני קניתי חוטים של INTERMOTOR (אנגלי) ראיתי המלצות באינטרנט(כמובן רציתי אותם עכשיו ולא בעוד כשבוע מאייבי), ועכשיו מניסיון שלי איתם עושים את העבודה מצוין ! והם רק 100/150 שקל . בוא נחכה לתגובות של המומחים. יום טוב ! נ.ב. אני קורא שוב , די מוזר שאתה מסביר לו "בקטנה" את הבעיה והוא אומר לך ראש מנוע ישר , כאילו יש עוד מיליון סיבות לפני שהאוטו יקרטע/יחסב בגללם! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
אם חוטי הצתה אינם הגורם היחידי לתקלה איך זה שעכשיו האוטו נוסע רגיל לאחר שזה הדבר היחיד שהוחלף? אולי זה פתר זמנית את הבעיה?
לגבי המחיר ראיתי בפורום אנשים ששילמו הרבה יותר רק על חוטי הצתה בלי עבודה וחשבתי לי שזה מחיר טוב, בכל מקרה הרוב המוחלט המליץ על חוטים מקוריים בלבד אגב לגבי הקפיצה של הטורים, מבדיקה שעשיתי היום כשהאוטו חם הטורים עדיין קופצים אבל לא עוברים את ה 1000 סל"ד ורק אז ההילוך נכנס נחכה לתשובות המומחים תודה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אני אגיד לך הכל יחסי לגבי התחושות של "הרעידות " כי לא היינו בזמן האירוע , אבל מה כן חוטי הצתה הם גורם ישיר לרעידות ויכול ליהיות שהסט הקודם עשה את זה שלו והמנוע תפקד רק על 3 צלינדרים וכו' ,
עכשיו שהחלפת הכל חזר לקדמותו והמנוע סדיר ! לגבי הריעדות,זה משהו שלא היה לך לפני "המקרה" ? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
לפי מה שהבנתי ממנה הרעידות היו ממש חזקות
ולא, זה אף פעם לא קרה לי לפני עדיין ממתין לתשובות נוספות תודה |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX 2001
|
יכול להיות גם קויל=סליל הצתה
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טורים צונחים באמצע נסיעה | yaadetgar | פונטו - טכני | 1 | 16-03-14 22:50 |
| קצר חשמל באמצע נסיעה | idanohh | פונטו - טכני | 7 | 09-01-13 21:14 |
| פונטו שנת 95 נכבה ונדלק באמצע נסיעה | ידידיהפ | פונטו - טכני | 6 | 06-08-10 09:56 |
| צפצופים ונקישות באמצע נסיעה | Suedehead | פונטו - טכני | 8 | 11-05-10 10:21 |
| האונו מתכבת סתם ככה באמצע נסיעה | פורום הגראז' | 19 | 03-09-07 00:32 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד