![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
קומפרסור של פומה 2 כ"ס.
--------------------------------------------------------------------------------
שלום לחברי הפורום.. זה שאלה לא כל כך קשורה אבל בכל זאת אם יש משהו שיודע לענות לי אודה לו.. יש לי קומפרסר פשוט לדברים קטנים 2 כ"ס של פומה שקניתי ביד שניה ממשהו.. הכנסתי אותו לחשמל עובד ועובד ועובד ולא מפסיק להכניס אוויר, שמעתי שיש בריחה של אויר מהפלסטיק העליון השחור פתחתי אותו וראיתי שיש שם אברגה של חצי צול שבורח אויר משם, סמתי פקק והמשכתי להפעיל אותו ושום דבר לא השתנה ,יש לי מד לחץ והוא בקושי עולה אפילו לא עולה אפשר להגיד..ממש קו אחד. הלחץ מהצינור שיוצא האוויר בקושי מורגש משהו יודע מה עושים לזה ואם באמת צריך לשם שם פקק..? תודה רבה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
תמונות ,תמונות.
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
ההברדה חצי צול שם זה של פילטר האוויר לפי דעתי . יתכן כי יש שסתום חד כיווני שתקול . קח את הקופמרסור לחנות שמבינה בדבר . עדיף כך שלא יגרם נזק .
עמית
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו 98 נכשלה בטסט על חיישן חמצן.מהיכן לקנות חיישן חמצן?[מקורי עולה 870-1000 ש"ח] | shay2828 | פונטו - טכני | 11 | 08-08-10 12:50 |
סל"ד עולה בעברת הילוכים | itzikkosher | פונטו - טכני | 6 | 18-02-10 00:48 |
יבוא אישי של גלגלים/ 124 ספיידר "עולה חדשה" | פיאט אספנות | 25 | 16-05-07 02:21 | |
כמה עולה? | פורום הגראז' | 6 | 13-12-06 12:47 | |
כמה עולה ניקוי קרבורטור לאונו S70 שנת 93 1.4? | פורום הגראז' | 2 | 30-06-06 15:14 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד