![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx 60
|
ראש מנוע פעם שנייה..
שלום לכולם. ברשותי sx2002 והמנוע החל להתחמם.. עשיתי ניקוי רדיאטור, ניקזתי אוויר אך עדיין התחמם.. הלכתי למוסכניק שלי (אוטו Fix, אבנר - אשדוד) ויצא שיש לי ראש מנוע.. אז עשיתי ראש מנוע אצלו (1860 כולל חגורת מנוע וכולל מע"מ כמובן). השיפוץ נעשה אצל איתן ראשי מנוע(היחיד באשדוד).. אז לכותרת שלי.. כאשר זה קרה לי בפעם הראשונה (לפני שנתיים וחצי) עשיתי ראש מנוע במורשה באשדוד (מוסך דניאל). יצאתי מאוד לא מרוצה מהם עקב כמה בעיות יחס וכו'.. אז השבוע ביקשתי מהמוסכניק שלי האם הוא יכול לזהות אם נעשה ראש מנוע בכלל בפעם הראשונה.. הוא טען שהיה לו קשה מאוד מאוד לזהות אם נעשה ראש מנוע.. טילפנתי לאיתן ראשי מנוע וגם הוא אמר שלדעתו זו הפעם הראשונה שנעשה על הראש הזה שיפוץ (הוא לא ראה מילוי וכו'...)
שאלתי היא כזו: האם אפשר לזהות ראש מנוע לאחר שנתיים וחצי? במידה וכן (ז"א שלא היה אצלי ראש מנוע בפעם הראשונה קרי "עבדו עליי"), מה אוכל לעשות עם זה? האם תביעה תתפוס? תודה לכל העוזרים.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ייעוץ ברכישת רכב יד שנייה תקציב עד 30K כולל ביטוח | shiker | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 24-03-10 23:25 |
כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
מאוורר רדיאטור לא עובד במהירות נמוכה+ בעיה במהירות שנייה | stio | אונו - טכני | 13 | 01-08-08 15:34 |
לאלו מכם שהתענינו בHgt 02 יד שנייה שיש ביד שתיים... | meymia | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 22-05-08 22:28 |
"יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד