![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: PUNTO SPICE 2002 ELX 16V
|
צביעת מכסה מנוע בזול
שלום לכולם,
בשבת האחרונה בעזרתו הגדולה של לירן (lrl23 ) נסעתי לטייבה לצבוע את מכסה המנוע אצל עבד. לאחרונה בכל המכסה מנוע שלי החלו להתפשט כתמים של קילופי לכה וצבע שרוף. ממחירים שאני ביררתי, צביעת מכסה מנוע עולה באיזור ה - 1000 שקל. מכיוון שהטרידו אותי קילופים עתידיים, חיפשתי אפשרות זולה יותר. לירן המליץ בחום על עבד ואמר שהוא עשה לו עבודה טובה, ואכן זה נראה כך. והמחיר היה פשוט זול: 200 שקל ועוד טיפ של 50 לילד. אז נסענו בשמונה בבוקר לטייבה ועבד קיבל את פנינו בברכה. לאחר 5-6 שעות של עבודה, (ילד צעיר עבד על האוטו), קילוף של הצבע, פילר, צביעה של מספר שכבות וייבוש של הצבע, שוחררנו לדרכנו. מכסה מנוע נראה מצויין. אמנם לא יובש בתנור, אך קשה מאוד להבחין בצביעה מחדש. המחיר של הצביעה היה מצויין. אמנם קצת מרתיע לנסוע לטייבה, אבל סה"כ אני מרוצה. ממליץ בחום. תודה רבה ללירן. אני אעלה תמונות בקרוב לפוסט. שלומי נערך לאחרונה על ידי shlomina : 14-04-10 ב 22:34. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שמן מנוע קופץ שפותחים את מכסה השמן | *ניר* | רכב כללי | 2 | 06-10-09 21:44 |
| צביעת בלוק מנוע | yair068 | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 08-06-09 02:58 |
| צביעת מכסה מנוע וגג פונטו HGT-בצבע אחר | anakonda | שיפורים וקוסמטיקה | 11 | 31-05-09 00:57 |
| מכסה מנוע לפונטו | yair068 | קניה | 3 | 14-04-09 00:08 |
| סמל מכסה מנוע - אנשים נבלות | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 26-10-08 18:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד