![]() |
צביעת מכסה מנוע בזול
שלום לכולם,
בשבת האחרונה בעזרתו הגדולה של לירן (lrl23 ) נסעתי לטייבה לצבוע את מכסה המנוע אצל עבד. לאחרונה בכל המכסה מנוע שלי החלו להתפשט כתמים של קילופי לכה וצבע שרוף. ממחירים שאני ביררתי, צביעת מכסה מנוע עולה באיזור ה - 1000 שקל. מכיוון שהטרידו אותי קילופים עתידיים, חיפשתי אפשרות זולה יותר. לירן המליץ בחום על עבד ואמר שהוא עשה לו עבודה טובה, ואכן זה נראה כך. והמחיר היה פשוט זול: 200 שקל ועוד טיפ של 50 לילד. אז נסענו בשמונה בבוקר לטייבה ועבד קיבל את פנינו בברכה. לאחר 5-6 שעות של עבודה, (ילד צעיר עבד על האוטו), קילוף של הצבע, פילר, צביעה של מספר שכבות וייבוש של הצבע, שוחררנו לדרכנו. מכסה מנוע נראה מצויין. אמנם לא יובש בתנור, אך קשה מאוד להבחין בצביעה מחדש. המחיר של הצביעה היה מצויין. אמנם קצת מרתיע לנסוע לטייבה, אבל סה"כ אני מרוצה. ממליץ בחום. תודה רבה ללירן. אני אעלה תמונות בקרוב לפוסט. שלומי |
פששש מחיר זול רק מקווה שהעבודה לא כמו המחיר...
רעיון טוב אולי לשנות צבע מכסה מנוע לצבע שחור |
200 שקל !!!!!!!!!בזיל הזול
במכון מורשה משלם 200 שקל רק על קבלת הפנים שרחוקה להיות חמה כמרחק השלג מלהיות חמור דליק:D(דליק!!!מה הקשר??!!,האמת אין בכלל קשר) ח ח ח מחכים לתמונות תתחדש |
אשמח לתיאור של המקום ?? טייבה לא רחוק ממני ואני מטפל אצל מוחמד ככה שזה קרוב :)
|
ראיתי את העבודה על המכסה מנוע של לירן
נראה עבודה מצויינת למחיר אני גם אצטרך לבקר :) |
בחורף גם רציתי לנסוע עם לירן לעבד אבל המליצו לי לא לצבוע בתקופות של גשם.
נראה לי שבקרוב אני אבקר אצלו... :) למרות שעדיין קיים החשש לנסוע לטייבה. נסעתם בשבת? |
מחיר הצביעה
200 ש"ח זה כמעט בחינם וכל אחד שיעשה את חשבונו הוא מה כדאי.
בגלל המחיר הישראלים נוסעים לטורקיה (שלא אוהבת אותנו), משרדי הממשלה, צה"ל, המשטרה ושב"ס קונים מדים, דגלים, כובעים וסמלים מסין (ואח"כ יש מובטלים ישראלים). בברכה - רפי לין |
רפי בוא אני אשאל אותך שאלה
למה אני, שאני לא מקשיב לרדיו בכלל, צריך לשלם 120 ש"ח לרשות השידור כל שנה באגרת רשוי לרכב? למה אנחנו צריכים לשלם מחיר כפול על רכבים, ובכך לסוע על רכבים פחות בטיחותיים? וסתם עוד משהו אבסורד, אני רוצה להקים פרגולה במרפסת, למה אני צריך לשלם על זה תוספת ארנונה? אם המדינה לא הייתה מחפשת להרוויח על גבם של האזרחים, אולי לא היינו חושבים על הפיתרון הכי זול, ואולי האיכותי יותר. |
צטט:
|
אז ככה שלומי תודה על המחמאות :] ושנית כול כן 200 ש"ח אחלה של עבודה אחלה של שירות ואחלה של מחיר
ממליץ בחום על העבודה של עבד. יש לו גם מרפדיה לרכב תאמינו לי שווה כול שקל . ולא צריך להשאיר את האוטו יומיים כמו שאומרים בהרבה מקומות! במידה ואתה רציניים ובאמת רוצים עבודה טובה מאוד במחיר זול תפנו אליי בפרטי. נ.ב כול מי שאומר שהוא מפחד להשאיר את האוטו שלו שם כי יפרקו לו חלקים וכי זה ערבים אז בבקשה ממכם תפסיקו לחשוב על זה ומהר. מניסיון והכרות שלי עם עבד לא קרה ולא יקרה דבר כזה בחיים. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:36. |